21

сериозен

преди 10 години

За всички СМЕШКОВЦИ долу, които очевидно НЕ са в час с вВро 2020, им препоръчвам да почетат малко, преди да се питат иронично как пък с един стадион Европейско. Еми ей така!Това е идеята на Евро 2020 - да е в много държави, които ще приемат между 2 и 3 мача на ЕДИН стадион, като се приемат 8 държави със стадиони > 55 000 и 3 със стадиони > 40 000. Сега стана ли ви ясно как?Аре байhttp: // en. wikipedia. org/wiki /UEFA_Euro_2020(махнете спейсовете)

20

Анонимен

преди 10 години

Много неприятна жена, излъчва нещо шизофренично.

19

vesko02

преди 10 години

На госпожата и е смешно.

18

Въпрос

преди 10 години

А докога най-големият български стадион Пловдив-55000 седящи места ще пустее?

17

Рали1

преди 10 години

Мултифункционални центрове във всяка община,ама разчетите от догодина.Та стягайте се за следващия милиард.А до 2020 има много вода да изтече.

България ще бъде домакин на европейското първенство! Добре дошли на европейското първенство по плюене на семки :)

15

Богдан

преди 10 години

Защо си мисля за едни стотици милиони, които искат да "усвоят" от УЕФАслед като се очертава отново спиране на евро фондовете, заради червените крадци!?

14

Анонимен

преди 10 години

Жега е! Наблюдава се повсеместно слънчасване!А когато през август се работи ,вместо да се почива слънчасването е съпроводено с блъщолевене на глупости, като тези на спор(т)ната министърка!

13

Анонимен

преди 10 години

до 9, Защото са смешни!

12

Пешко

преди 10 години

*** опитват да краднат отвсякъде. Станишко и Кутев да почнат обикалят да събират подписи за референдум за Евро 2020. Егати наглите ***

11

Анонимен

преди 10 години

Държавата напира да сме домакини на Евро 2020 по футбол ..........И вместо квалификационни кръгове и четвърт-, полу- и финали, ще има диктовка и тест по синтаксис, като председател на съдийската комисия ще е българската министЕрка на спорта :)))

10

Bastor

преди 10 години

Един стадион имаме и Европейско щели да правят...Една магистрала 20 години крадоха от нея добре че дойде *** пожарникар да натисне да я построят.Само некадърниците от "партията майка" могат да накарат ББ да изглежда кадърен.

9

Анонимен

преди 10 години

Към днешна дата имаме точно 1 стадион, които имат лиценз за провеждане на мачове от ЕКТ и то с много уговорки, пък те се гласят за европейско, където изискванията са още по-големи...

8

художника

преди 10 години

ПАК КЬОРФИШЕЦИ. Как ще бъдеш домакин на европейско по футбол с изграждането на ЕДИН стадион. Що ставате за смях?

7

CNN

преди 10 години

Ало, спортната министърка (със синтаксиса)? Какъв нов стадион бе? Нали обвинявахте ГЕРБ, че харчили много пари, за спортни обекти и че "Арена Армеец" била напълно излишна? Е, що така изведнъж си променихте нещо мнението? Обърнахте май плочата, а?... Баба ми на такива като вас викаше "фурнаджийски лопати"!... Или щото трябва да се оправдае част от бъдещия заем ли?!

6

хахо хихи

преди 10 години

Днес да не е първи април по турски?

5

GT

преди 10 години

АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ?!!!!!!

4

Тук

преди 10 години

трябва да се намеси психиатър!!!

3

Ъ !

преди 10 години

Тая "спортно"футболна рорнография кого ХРАНИ И ЛЕКУВА ????????

2

Анонимен

преди 10 години

ами да се коалират с *** и да направят във Варна стадиона, стига са се услушвали