6

999

преди 10 години

Те Президента трябва да извикат да дава обяснения.За какво е тази Държавна сигурност. Тоя *** Плевненлиев трябва да дава обяснения в Данс и да го изритат от Президентството.Пълен позор е този *** за България. Аз се срамувам този човек да ме представлява.Крадци ,крадци но да ми е президент Шут ми идва в повече.

5

егати

преди 10 години

не може да е имало такава среща с българският президент.бил е някой другима недоразумение.без бг медии?това не може да е истина.

4

Рекс

преди 10 години

Този президент е пълен ***.Веднага трябва да се свали от поста и да бъде разследван и съден .И да се разследва за офшорките и да е в затвора. И да господата политици да престанат да лижат гъзовете на всякакви Мюфтии турски Президенти и разни Еничари.Моите Дядовци,Чичовци и роднини оставиха костите си и проляха кръвта си за тази земя и за нас . Какво искате да хванем оръжие отново и първо вас да *** и после да видят тези нагли башибозуци да ги заритаме по Анадола.

3

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ЕЙ ,ЗНАЧИ ЕДНО ЖИВОТНО КАТО СЕ УПЛАШ ОТ НЕЩО , БЯГА И КАТО ВЛЕЗЕ В ОБОРА СЕ УСПОКОЯВА ! НО ЧОВЕК КАТО СЕ УПЛАШИ ОТ НЕЩО ,ДОРИ И ВКЪЩИ ДА СЕ ПРИБЕРЕ ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСПОКОИ !!! ТА И ВАШАТА РАБОТА Е СЪЩАТА : ТУРЦИТЕ ИСКАТ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ ,ТУРЦИТЕ ТАКА-ТУРЦИТЕ ОНАКА !!! АБЕ УСПОКОЙТЕ ТОПКАТА БЕ ,ЩЕ ИЗПЕРКУЛЯСАТЕ СЪВСЕМ !!!

2

Вярвайте си

преди 10 години

Те не проявяват, щото знаят, че управляващите ни сами ще им ги дадат, да *** простия ни народ да ***.

1

Анонимен

преди 10 години

А бе кой кого извикал, какво казал, на кого го казал, няма вече значение--камъка е хвърлен! и то от помака-Расим Плевнелиев