169

Анонимен

преди 10 години

добре де,ако журналистите бяха поканени,кво от тва.най много да ни въвлекат във война с турция,от която повярвайте ми,първи ще се скатаят.,,вещаят бури,а цял живот пълзят.,,тва е една от поредните провокации към българските граждани отстрна на ердоган,койо целенасочено търси конфликт с нас и в сгоден случай ще използува ,,дискриминирането на своите турци ,,тук.

168

gasdg

преди 10 години

турски ибрик

167

Анонимен

преди 10 години

не ви вярвам гн Президент !не е ли време да си подадете оставката

166

Анонимен

преди 10 години

Лъже тоя пудел нещастен.

165

Анонимен

преди 10 години

Какво искате - ***, тия са по-католици от папата!

164

@@@

преди 10 години

Защо да му вярваме?. Нямаше бългл медии. Сега вече оставка и да я подаде, така както съветва правителството. Веднага! Срам за страната ни.

163

titoti

преди 10 години

Пууужарникаря поздравява другаря Плювналиев с педничката: Ей ушички ей ги две, те ме слушкат най-добре.Разговор между Бойко и Росен.-Бойко, не ми е хубаво, че спиш с жена ми.-Росенееее, а бе вие какво семейство сте? Единия вика хубаво ми е, другия не ми е хубаво.

162

БГ продажниците

преди 10 години

БГ , ти с *** продажник. Не се ли усещаш, че твоите отровни плюнки, падат върху твоята *** чутура. Я затвори си малко плювалника. На хората им писна, такива папагали да повтарят непрестанно все едно и също. Ти си един молец, нищо повече. Това чучуло, наречено президент, прави гаф след гаф, стигна се дотам да ни продава на новоОсманлиите, а ти защитаваш едно предателство. Сефертясай се поне мъничко. За всички е ясно, какви ги върши президента, само на някои Герберски пердета - не.

161

елица

преди 10 години

той не беше давал и "онова интервю" за готовността му да състави ново служебно правителство, пък какво излезе? по важно е сега какво ще излезе и защо компетентните органи мълчат, или и сега ще сме свидетели на напъните на пресслужбата му да ни хвърля прах в очите?

160

Анонимен

преди 10 години

Еййй, гаден продажник Плевнелиев!Скрии се!!!

159

Анонимен

преди 10 години

boko bokov go izvikalza da ima haos v bg politikastari trikove

158

Al

преди 10 години

Как сье го избоали зв президент????!!

157

Пешо

преди 10 години

Ченгетата го кръстиха Буда щото откраднал една кола в Будапеща,така го вербоваха и го кръстиха на майтап агент Буда!

156

Одисей 1

преди 10 години

178 Друго си е русофилистичните ислямисти с картонета от ДПС пърдон КДС , те по ти харесват , бъди спокоен завлядяха половин България благодарение на комунистите от БСП , ако не вярваш виж кои са Областни уравители в 12 от 28 Област в страната ,а именно чрез областните управители държавата властва на местно ниво в дрвена Персия преди 2500 години са се наричали САТРАПИ .

155

Пешо

преди 10 години

Поповете ни ДС агенти и масони,имамите ни радикални ислямисти!Аз пък съм дзен Будист,отричам се и от агент Буда бих го разксъсал и хвърлил на бездомните *** !

154

Пешо

преди 10 години

Помакът мутропоклонник се мазни на некви радикални ислямисти!

153

Анонимен

преди 10 години

Няма я вече "България". Има вече Циганотурска България.

152

jamiro

преди 10 години

DoГУРБЕТЧИЯ имаисиго да си жив и здрав,ама ходитe да работитe в Гeрмания с БГ паспорти,а нe с турски ,и там при провeрка сe обявяватe за Българи,бил съм там и знам какво става !

151

до 165

преди 10 години

какви религиозни паметници има р турция в България,турция като страна е млада -80 годишна срещу 1300годишна България,а тия джамии са построени върху християнски църкви,така че турците да си налягат парцалите и да си гледат техните проблеми,бил натъжен турския вицепримиер и ние сме тъжни ,че благодарение на техните 5 века още не можем да се съвземем,а ограбеното в тракия,турците са едни крадци на територии и история, те покровителстват *** и това не води до нищо добро..

150

Революционер

преди 10 години

До всички продажници, които взеха пари, за да защитават "Атака", ДПС и БСП:Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вера?