22

76

преди 11 години

До Анонимензаема е ясен за какво ще се използува,ако задам въпрос на някое улично куче и то ще проговориза него,колко ще разпределят за да объркат главите на техният електорат,колко ще откраднат,колко ще дадът на БДЖ и Вазовите заводи -УЖ да ги спасяват за да спрът прозрачната продажба и след 2 месеца нови конкурси и комисионни за тях и продажба вече на НАШИ ХОРА ОТ РУСИЯ ,е може и някое *** - инвеститор от Анкара също да участвува,всичко ие ясно затова не някой ден избори а СЕГА - веднага

21

Анонимен

преди 11 години

БСП ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН , ТЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА ДА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ

20

Революционер

преди 11 години

Досещате ли се защо се налага държавата да тегли заем? Заради Волен Сидеров! Малко милиони ли му дадоха, за да си осигурят кворум и мнозинство-на всяко поискване му пълнеха сметката, за да има кворум и мнозинство, иначе правителството пада от власт и то веднага, ако не е златният глас на Сидеров!

19

val 789

преди 11 години

Бюджети разни,нови избори,ново правителство и.........отново същата с ВСИЧКО НОВО!!!! Отново влагаме маса енергия за НАПУДРЕНА ПРОМЯНА!! Да протестираме-ДА съгласен съм ако тези протести задействат ПРОКУРАТУРА и СЪД за вкарване на всички мошенници и крадци от прехода съсипали страната ни,икономически искания-не да ревем срещу заема,а този заем държавата да използва за капитално строителство на нови фабрики,заводи или финансиране на всяка печеливша дейност носеща приходи и нови работни места!!!

18

Анонимен

преди 11 години

А кога ще се обяви дата за изпълнението на смъртните присъди на всички червени *** които направиха България по-лошо място за живеене от времената под турско робство?

17

Анонимен

преди 11 години

хайде що за логика ще вземем зае ,ще плащаме лихви ,за да ни стоят парите в резерв !!!!!!!!! а бе комунистическа крадлива логика това си е вари ги печи ги се са си *** и кадиев също

16

Анонимен

преди 11 години

актуализация за 2 месеца !!!

15

Революционер

преди 11 години

Не се притеснявайте, Сидеров ще осигури мнозинство, нали за това сте го избрали-за да крепи всяко следващо правителство срещу милиарди.

14

БГ

преди 11 години

Кадиев, какъв октомври? "Нашите" фирми чакат, *** също. На социалните експерти от БСП и Юруш "при положение че някои от депутатите не са в България" им ПОРАСНА РАБОТАТА! Бабичките да ги защитават пред НДК. Ако тези *** останат още малко на власт ще ни сринат. Йовчев подхвана МВР - на кого подарява дейността на СОД?Нов изборен закон!Оставка на Олигарски - тази кукла на конци!Не на ибрикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

13

Непознат

преди 11 години

Георги Кадиев явно си мисли, че ще е нещо повече на предсрочните избори!На туй се вика всяко стадо си има ***, няма да се изненадам ако го видя в някоя друга партийна листа

12

Анонимен

преди 11 години

Кадиев, ти си ***, затова и политическата ти кариера е нула.

11

Анонимен

преди 11 години

имало и един нормален комунист значи

10

Анонимен

преди 11 години

Тая държава и по времето на ГЕРБ и сега си зависи от ДПС.(Вежди Рашидов го каза преди няколко седмици,а то се вижда и в момента при БСП)Каквото кажат те това става.Защо Кадиев се опитва да философства,като много добре знае че нищо не зависи от БСП в това правителство,квот решат от ДПС това е и комунистите само мигат като плъхове в брашно.

9

петното

преди 11 години

пеевски-президент бкп-дс победаизяжте Кадиев веднага поругайте го какво си мисли тояпеевски-президент бкп-дс победа.айде кога ще възродим концлагерите, всички демократи в концлагеритепарче пица за всеки коментар който обижда Кадиев.пеевски-президент бкп-дс победа

8

t0read0r

преди 11 години

не вярвам на никой от тез криминали - нито на ББ, нито на ССм нито на АД/ЛМ или ВС. за мен въпросът е какво се случва у нас? защото мутрата сдаде власта неохотно? защо всички приемат, че по дефиниция това правителство ще е временно? какво крадат в момента? какво подписват? какви заеми вземат? какво разпределят? всички *** в парламента всъщност са членове на криминален синдикат, всички до един - виновни. един ден ще излязат потресаващи истини за 2013..

7

БУДА-ла

преди 11 години

-Не разбирам колко ***, заблуден и неориентиран трябва да е човек, за да си мисли, че изборите, ще му оправят Проблема?!... Справка м. май 2013 г. Защо очаквате, че сега нещата ще са по-различни?! Изборите ще решат проблема само на следващите или по-точно на същите 240 депутата + техните семейства. Останалите, да не би да очаквате, някаква Промяна и за вас. Новите Избори са просто Нова Манипулация, с която ще ви приспят Протестите. Трябват не Партии, а Правителство, което се назначава с Конкурс!

6

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

ОТВОРКО

5

Анонимен

преди 11 години

кадиеф турислюбовник на азис !

4

гг

преди 11 години

Септември ви измитаме задниците от парламента и повече няма да стъпите там!!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Кадиев, рано почна кандидат кметската кампания, но няма да стане. Ще изпаднеш в немилост и ще ревеш после.