86

Усмивката- до 84 j

преди 10 години

Нещо не ми е много ясно!? Казвате, че разстоянието ви пречи да дойдете и да пометете червената столетница. Ами пометете тогава структурите и по места. Не виждам по провинцията да има протести. Сигурно това са фантазии на селския *** ***. Докато, нека да кажем 80 000 без да издребняваме, протестираха в София, контрапротестът тайно и полека събра над 320 000 подписа за правителството. Е, на кого да се вярва? Даже и Бойко вече бие отбой за незабавни избори и се гласи за май 2014 г.

85

alabala.

преди 10 години

Tia vzemat li miliarda moje i sami ostavka da podadat. Zatova da podkrepim prezidenta. Sega.

84

х

преди 10 години

Няколко десетилетия не виждах нито да се строят пътища, метро, мостове, детски градини, спортни зали, да се обновява инфраструктурата на градовете и на много села. Не виждах нови селскостопански машини по полетата, не чувах добри отзиви от еврозоната. Виждах как БСП раздаваше ресурсите на ДПС, виждах как самозвания Цар си присвои маса земи и гори. Дойде ГЕРБ почуствах някаква разлика и секна кражбите на комунистите и депесарите и те спретнаха измислен атентат над Доган, тефтерчета, бюлетини, флашки и помии те са царе в пропагандата, лъжите и задкулисието, а народа шаран клъвна на листенце.

83

Анонимен

преди 10 години

Каква е тарапатня,досега се не бе чуло и разчуло таквоз чудо,взимаха си заеми с дългове не един и кой им расписваше мнения и рецензии и дългове се натрупаха,Костов ходеше попотен по дълги тъмни коридори,казваше че адски притеснително,стресиращо,едва приемат,иска да си уточни дълга пък,после бахтиса на заложено,сега пък тия дето имат да връщат още от Луканово време,бодро крачат за подпис,ни лук яли ни мирисали,а знаят че имат да връщат,що всичките вземаия все през НС ли са минали,от онуй време до

82

ss

преди 10 години

"Не бива да се правят опити с нуждите на социално слабите българи " maika ti ... da e jiva i zdrava kato natisnahte telk da sprat na takiva kato maika mi ( 39 godini staj i sega invalid bez pensiq zashtoto vijda s ednoto oko na 10%) ne mislihte za tez hora *** neshtasten

81

:)

преди 10 години

Какво разправа Роската ? Чобанче, ще има ли нещо и за мене ..?

80

Дебора

преди 10 години

Този милиард, както и другите милиарди до днес ! Пътят на милиардите в България е добре отъпкан, толкова добре отъпкан че се е превърнал в отобан Идват, профучават и безследно изчезват. .. така че никой да не може да им хване дирята

79

снимката

преди 10 години

с ей такива гърди беше

78

Анонимен

преди 10 години

Кой ги измисли тези НЕЩА: заедност , ваканцувам , османско присъствие? ВЪН от България ! ОСТАВКА!

77

MiB

преди 10 години

Този един милиард има и 2ра цел, да отклони общественото внимание от основните проблеми, включително и да не се шуми около ежедневните им скандални назначения, те си вкореняват хората във всяка една инфраструктура и създават нови и нови, с цел прикриване на планирана по-мащабна кражба. Окрадоха ми Мамковината...

76

23 godini grabej

преди 10 години

96% sa za KRADENE !!!! Tova vseki go znae !!!!!!!!!!!!!!

75

!

преди 10 години

Да видим бизнесмена олигарх и десен президент, дали ще спре парите за разплащане към бизнеса в духа на Дянков! Ако направи тази грешка под диктовката на герб е свършен!

74

майнатайм

преди 10 години

изпращаял народ с прости министри и *** опозиция,ама с коварни настойници

73

Анонимен

преди 10 години

Правителството било такова, защото така бил решил народа, казват някои за да оправдаят гузната си съвест. Кои са народа? 1/Избирателите на дпс 2/Част от бсп 3/Нито един друг, най-малко от атака. Защо част от бсп? Имам приятели, гласували за бсп. Вечер на ракийка, си признават, че станалото не е по волята им. Това ли е народа? Не, не е. Правителството е по волята на олигархията/бсп/, мафията/дпс/ и предателите/атака/, не на техните избиратели.

72

к

преди 10 години

Стига с тези офшорки, а ми си припомни как любимата ви червена столетница изнесе около 30 милиарда към Швейцария, не мога да проумея как един човек който е изнасилван брутално цял живот от червения апарат, най лековерно поставя и децата си отново в лапите на едни доказали се крадци и хора които само интриги и лъжи кроят само и само да могат да дублират банковите си сметки.

71

ОСТАВКА

преди 10 години

Президентът и сега е ясен, чакаме ветото :)

70

Анонимен

преди 10 години

Не искат, ама се подготвят за избори и тези пари ще потънат за подкупи, манипулации и лично уреждане на "наши хора"! Вето е задължително! Няма да си развалят рахатлъка, разбира се, нали много милеят за хората! Кожодери!

69

л

преди 10 години

Видях сбирщината на Бузлуджа. Потни немощни старци които мислят само за пенсиите си. А не виждат че децата им са побегнали в чужбина още от 90 година и не смеят да се върнат, защото любимата столетница около 100 години краде и раздава ресурсите на родината на ДПС, Доган Местан и Ибрям дърпат конците на ръководството на БСП. На Бузлуджа преброих около 50 автобуса и 30 автомобила. Всеки може да сметне че са били около 2500-3000 излъгани фанатика.

68

Анонимен

преди 10 години

За 23 години комунистите и техните протежета не можаха да научат нито какво е пазарна икономика , нито какво е демокрация.Просто начина им на мислене сбъркан.А, освен това се имат за някаква аристокрация.Предадоха всичките си идеи , предават и нас.За власт и душата си дават.ОСТАВКА!

67

Анонимен

преди 10 години

ВЕТО НА МЕРАЦИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТНОВО ДА СЕ НАГУШИ С НАРОДНИ ПАРИ !