52

ХА, ХА

преди 11 години

"Протестиращите развявафа български знамена"АЛО...ПИСАРУШКИТЕ... АМА МНОГО СТЕ ГРАМОТНИ БЕ...

51

Одисей 1

преди 11 години

Господа и престанете в сатия за Реформаторския блок да пишете з Бойко Бороисов , знам че много ви е наплашил , но да знаете за него изобщо не става дума , никой от Реформаториите не го слага в сметките си , ясно лли е .

50

Анонимен

преди 11 години

Чудесно е че тия се събраха в един блок, за да ги игнорираме на един път !

49

5f5

преди 11 години

На такава празна маса Мазния ,Гея и Празния не сядат!!!!

48

5f5

преди 11 години

На такава празна маса Мазния ,Гея и Празния не сядат!!!!

47

DarkLord

преди 11 години

Май верни ще излязат слуховете, че Пашата е платил само до края на месеца...

46

Одисей 1

преди 11 години

Сутринта в някой от вестниците пишеше , че се очакват над 500 000 БЪЛГАРИ да отидат на море в Гърция през август , Господа знам , че на хубавото лесно се свиква и бързо се забраявя лошото , но да припомня , че това преди 2001 година тоест педи да паднат визите , преди да сме започнали да водим преговори за членство в ЕС , преди да се е установила финансова стабилност , преди ...... преди .....преди СДС - ОДС да бяха дошли на власт беше АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО , недейте забраяв това .

45

Анонимен

преди 11 години

DD67, не съм за герб защото и техния бакграунд е комунистически, но на теб ти личи от далече че си мръно комунистче, само комунистическите *** говорят така , да се обнародва да се изчисти, нали няма морал и Господ има само партията....такива като теб ни дърпат назад

44

DDD 67

преди 11 години

До 5f5:Много добре знам, защото и аз съм от него! И на мен правителството на Вожда Тиква ми дължи пари! При това не малко! И ако реша да осъдя държавата в Страсбург, познай от три пъти, от къде ще ми върнат парите? От вас, протестиращите данъкоплатци! Парите в реалния живот не са имагинерни! И не растат по дърветата!

43

DDD 67

преди 11 години

До Кво стаа , бе ха,ха,:Какъв ГЕРБ бе, ***? Какъв Бойко Борисов, какви 5 лева? Трябва да обнародват закон, според който всеки, убил ГЕРБ-ераст, получава премия от 1000 лева! Само така ще ви изчистим! Да ви *** в ***!

42

писател-историк

преди 11 години

Скъпи сънародници, комунист-социалист никога не подава оставка.Тях само с удар през устата и то с камък можеш да го изгониш. Това са хора, които от 1944 г. убиват, крадат, лъжат, затварят по лагери и хранят прасетата с човешки трупове, Българския народ. Сега бързат със заема от 1 милиард лв. за да могат до есента да си го разпределят и кой откъдето е .Апропо какво стана с пенсиите от 500 лв. и заплатите от 1000 лв.Нищо но от сърце, но за тях има милиони,а сега искат вече милиарди.Ура..а..а..а

41

на фризьор

преди 11 години

В момента броя на протестиращите "мъже" пред НС се е намалил, защото са на фризьор. За да се изрусят, накъдрят, ондулират, гримират и напудрят. Тъй като ще ги дават по кабеларките!

40

До Кво стаа

преди 11 години

Бойко Борисов е комунист, бе заблуден герберунгел! - има си партийна членска книжка!И Плевнелиев е комунист - секретар е на Окръжния комитет на ДКМС в Благоевград ДКМС=Димитровски Комунистически младежки СъюзИ Цецка е комунист, опс... дърта комунистка - секретарка е на Окръжния комитет на БКП в ПлевенБКП = Българска Комунистическа ПартияА ЦвЦв няма как да не е бил комунист - преди 1989 г. не приемаха никой в ДС ако не е член на БКП!

39

Анонимен

преди 11 години

До от малоумнитеДааааа, хубави времена бяха.И Костов ви беше забил 10-та глуха ама Борисов по-добре се справи.Да се надяваме, че следващия ще ви прати в Белене, ама не в електро централата.

38

5f5

преди 11 години

До DDD 67А знаеш ли за кой бизнес става дума?Доставчиците на горива на МВР и ВМ .Ами да съкратят 30 000 от МВР и ще има за горива за двете министерства..

37

от малоумните

преди 11 години

До Пешкопешко, недей така вдянали сме какво искате, ама ние вече сме преживяли прехваления ви демократичен процес при иван костов, помниш ли, ако не-почети малко и тогава отговори какво точно искаш

36

Registriran

преди 11 години

До DDD 67 Е много високи изисквания, от къде това от къде онова, те милите на въпроса какво искате отговарят като картечница - ОСТАВКА а на невинният въпрос добре а после какво? подскачат къде метър и реват червени ***, кво да се прави *тията не прощава.

35

Дяволът

преди 11 години

Зелените обявили, че енергетиката ще изпадне в колапс ?! Марш оттук, кирливани такива !!! Шумкарите, които броят запасите на катеричките и дали може да пее лисица ще ми изказват мнение за енергетиката ! Какво става в тая държава бе ? Всички ли изкукуригаха ????

34

Анонимен

преди 11 години

Абе аз започвам да се питам... Има ли смисъл да правим избори???? Преди два месеца си казахме думата и това е Народното събрание....сега някакви платени агитки, финансирани от чужбина НПО-та и изпаднали от парламента партиики искат дебат извън него???? В такъв случай от името на "Ж" вход на 354-ти блок искам дебат с Орешарски!!! Иначе оставка!хахаха

33

Кво стаа , бе ха,ха,

преди 11 години

...за кво ядохме жабетата, за кво дигахме врева , за кво се палихме...??!!!*** ВИКАТ , ЧЕ ПАК ПАРИ НЕМА ...ХА,ХА,ХАААА....НЕМА ЗА ЗАПЛАТИ , НЕМА ЗА ПЕНСИИ ,НЕМА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАРИ ЗА ГОДИНАТА , НЕМА ЗА ПОМОЩИ .....ЧЕ И НОВА КРИЗА НИ ОБЕЩАВАТ , ХА,ХА ,АХХХХХАААААААА....ТЕ ЩЕ СИ ДЕЛКАТ ПАРИТЕ ОТ ЗАЕМА /за бюджета/ ---А НАС , КУЧЕТА НИ ЯЛИ...??!!ТАКА Е КОЙТО ВЕРВА НА КОМУНИСТИ!...добре ,че беше Бойко и ГЕРБ та да ни вдигнат пенсиите малко...ПАК ШЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕХ!!!САМО ГЕРБ!!