60

Анонимен

преди 10 години

***, нямам друга дума с която да определя СерГЕЙ.

59

Лудата

преди 10 години

Не съм привърженик на никоя партия!!! Имам питане към Сергейчо. Когато управляваше ГЕРБ бате Бойко беше сред народа . Къде си ти сега, къде е Орешарски ? Наврели сте се в .....И искате да ви уважават, искате да ви признаят. Как да стане ,Сергей? Как?

58

Човек

преди 10 години

До АнонименЗа голямо съжаление е имало и хора между комунистите,но както казва народа"първите умряха в кърви,последните станаха първи" - другите ги изби ДС

57

Mister X

преди 10 години

Знаете ли че искат да направят Аец "Белене" ЧАСТЕН.Сега се замислете кой иска да го купи,и какви пари са налети там,пари който ще влезнат като инвестиция в някой частен джоб.АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ НА МОЙ ГРЪБ,И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ: ЧАСТЕН АЕЦ ЩЕ БЪДЕ РАВНО НА БОМБА.Още от сега ви казвам господа политици!НАПРАВИТЕ ЛИ ГО ТОВА!ЩЕ ВИ СЪДЯ ДО ДУПКА!!НО НЕ ТУК!А В СТРАСБУРГ!

56

!!!!!

преди 10 години

БСП и техните отрочета са най-големите ***,така че не очаквайте нищо добро от тях !!!

55

Човек

преди 10 години

До единТвоите коментари са скъпо платени,не са ни по джоба.Много са ти платили за да пишеш във форумите,какво и кого защитаваш.Извади си главата от задните части и виж кои хора са на протестите,артисти,певци,интелектуалци,мениджъри,прависти,обикновени хора

54

Анонимен

преди 10 години

До Анонимендааааа, парите на ГЕРБ свършиха да плащат за протести и сега няма да имат да плащат за изборите.хубавото, че крадените пари се връщат на народа, но е жалко!

53

d

преди 10 години

А може пък да обслужи народа

52

Mister X

преди 10 години

Мафията в БГ е създадена от червената машина,и е създадена с цел да пълни партийните каси на всички партиисъс така наречените дарения(изпрана държавна пара дадена преди това от политическата хунта).Партиите в БГ са създадени с цел прибирането на държавната пара и даването и на мафиотските структури с цел изпиране.Всичката *** в парламента трябва да се измете,това е.

51

Absolutism

преди 10 години

Като е най-лесна оставката - Давай я и ходи да садиш семки в Украйна

50

Анонимен

преди 10 години

До x2x3xслед Б.Б. за Мищо Бирата, Кокинов и други знайни и незнайни далавери...

49

Kiro nikolov

преди 10 години

Вие си тръгнете мирно и тихо, пък ние ще ви изберем... тоя път раирани костюми!

48

ДИМИ

преди 10 години

ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК СИ ТИ , И ТИ НОСИШ НАЙ ГОЛЯМАТА ВИНА ЗА ВСИЧКО .НЕ СЕ ПРАВИ НА ОТКАЧЕН.БОЖЕ КАКВИ ПРОСТАЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ КОЙТО ЦЯЛ ЖИВОТ САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ГОВОРЯТ, И НЯМАТ НИКАКЪВ ТРУДОВ СТАЖ .МЪЛЗЕЛИВИ ДО ДУПКА И ГРОБ.

47

Анонимен

преди 10 години

Балада за комуниста на Веселин Андреев" Не човек, а желязо просъскал агентът фашист.Тихо мъртвия казал: Не, комунист!"

46

Kiro nikolov

преди 10 години

Е, защо се плашите от оставка и избори? Нали народа ви подкрепя а пред парламента са само някакви "две-три хиляди платени ***", които не били гласа на народа. Защо пък на ГЕРБ интересите? Нали всички са срещу тях, а вие си имате подкрепата на турците и Атака. Какво пък толкова ви притеснява?

45

x2x3x

преди 10 години

В момента, в който паднете от власт, като за начало ще бъдете разследвани с Майчето за изфабрикувания сигнал с костинбродските ви бюлетинки.

44

tuttt

преди 10 години

е това е тактика на наглеца - да обобщи вината за да може неговата да се размие и да изглежда равна на тази на другите НЯМА КРАЙ НАГЛОСТТА КОМУНИСТКА - Н Я М А

43

гг

преди 10 години

Щом ГЕРБ накараха БСП да вият на умряло, значи ще гласувам за тях! Смърт за комунизма!!!!!

42

dida

преди 10 години

Абе *** омразен и противен - МАХАЙТЕ СЕ-никой не ви иска.Азащо те е толкова страх от Борисов?- нали каза че ако има избори резултатите ще са същите!?Ако ти стиска да отидеш на избори - подай оставка, ама знаеш че след тези резили почвече от мижава опозиция няма да бъдеш нали?Колко и да те е страх -ще паднете от властНАИ-ОМРАЗНОТО ПРОДАЖНО И НАГЛО ПРАВИТЕЛСТВО

41

Анонимен

преди 10 години

стига сте писали бе платени ГЕРБоблизци, Парламента поне се мъчи да работи.А каква е голямата новина днес - ГЕРБ се върна в парламента,ами до сега тия мислители за народа къде бяха?каквото и да правят ГЕРБ няма повече да спечелят мнозинство. народа не е глупав.