187

Bobo

преди 10 години

Реформаторския блок да не се радват много много защото и в техните редици не виждам да има държавници. На нас не са ни нужни политици каквито имаме и сега в парламента. Аз апелирам да продължим да стачкуваме не до падането на сегашното правителство, а до появата на държавници мислещи за идните поколения, а не за следващите избори.

186

Анонимен

преди 10 години

В Е Д Н A Г A ! ! !

185

Анонимен

преди 10 години

Е добре, с Цецко и Бойко ли ще се коалирате??? Как ще имате мнозинство? По-добре комунистите да управляват, ще скапят всичко, но след това наистина ще дойдат нови десни и ще имат мнозинство. Иначе срамът от *** на задните части на бянкянската мутра ще отвратят и малкото десни избиратели.

184

NIKO11111

преди 10 години

СКОРО ЩЕ ПРИВИКАМЕ БСП, ДПС, АТАКА, ГЕРБ, СДС, КОСТОВ И ДР.ПОДОБНИ КЪМ БУХЕНВАЛД, НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМЪТ ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ И ЩЕ СПАСИ ЕВРОПА ОТ НАПАСТИТЕ.

183

Анонимен

преди 10 години

До просто азАМА ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАТ?!?!СЕГА НЯМА КАКВО ДА СЕ СЪРДЯТ,И ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ПАК ТОЛКОВА ЩЕ ГЛАСУВАТ,А ТО НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА И ЩЕ ВИДИТЕ.НИЩО,АМА НИЩИЧКО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИМ НИЕ-НЕ ДА СЕ ПСУВАМЕ,САМО ЗАЩОТО СМЕ НА ДРУГО МНЕНИЕ,ДА ПОДМИНАВАМЕ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК С ПОГНУСА,ДА СИ ИЗЯДЕМ БАНИЧКАТА И ДА СИ ХВЪРЛИМ ОТПАДЪКА ПЪТЬОМ НА ТРОТОАРА,ДА МРАЗИМ СЪСЕДА,САМО ЗАЩОТО СЕ КАЗВА АХМЕД ПРИМЕРНО.НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПРОМЯНАТА.А АЗ НИКЪДЕ И В НИЩО НЕ Я ВИЖДАМ ТАЗИ ПРОМЯНА

182

otgowor

преди 10 години

Куневицее, няма власт за теб, няма, няма. Глей си старините вече, не се бутай и ти да късаш меса от народа, няма вече, свършиха. Къш, лешояди гадни, махайте се!

181

просто аз

преди 10 години

До зълНе, по някаква случайност народа са всички тези, които не гласуваха за БСП и ДПС, а те може и да не ви се иска да си го признаете, са много , ама много повече от вас .

180

пак комунизъм

преди 10 години

Стига манипулации с темата за комунизма-20год все тая дъвка разтягат.Половин Европа се управлява от социалисти,да не говорим за Азия.Проблемът е в липсата на трудови навици,образованост, но сме силни в разрушението.А после кой,как и с какво ще гради-няма ясен план.Важното е да се крещи по площадите за срам на Европа-това не е демокрация, а анархия.

179

Дяволът

преди 10 години

Кой да ме управлява !?!? Радан Кънев с първата си дружка Асен Генов (който не вярва да му види на последния фейсбука), придобили от фондациите на Сорос стотици хиляди ?! Наследника на мавъра и тоя подкупен зелен ***. Дайте НОВИ хора. А не наследниците на порочните изверги !

178

Nobody

преди 10 години

Ти им викаш "Марш всичките от чадъра, бе!!!", те реформаторски блокове правят....

177

Анонимен

преди 10 години

taq s omalelite djuki za felacio mi na kade be

176

Анонимен

преди 10 години

Б.Б. :,,40 денa дебилност нa упрaвлявaщите ,,Не,Борисов ! 69 години дебилност нa комунистите ! ! !

175

нимка

преди 10 години

Кои са тези реформатори?Изродчетата на най-червената олигархия? На кой от тях баща или съпруг не е изчадие на активни борци а?......

174

Анонимен

преди 10 години

Петров, ти смяташ като Тиквата - 1 за кучетата ЦвЦв и компания милиционерска, 9 за мене. Ех,че прости бе!

173

Анонимен

преди 10 години

,,Нов бaрдaк със стaри к..ви не стaвa ,,Комунистите 23 години не спирaт дa го докaзвaт !

172

анонимен

преди 10 години

Каквато и нация да бяхме нямаше да издържат на това ограбване на народа. Няма значение кой е на власт - управляват ни по един и същи начин.

171

ПРОВИНЦИЯТА

преди 10 години

Искам да ми дадете един репортаж за масови протести и безредици другаде в страната.Ами няма,защото няма такива!5-10хил. в София,от които половината пияни, надрусани и на възраст около 18г-ТОВА НЕ Е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!ОСТАВКА ,ИЗБОРИ И ПАК СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ В ПАРЛАМЕНТА!ОСТАВА СИ РЕЗИЛА ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА И ПОХАРЧЕНИ МИЛИОНИ ЗА НОВИ ИЗБОРИ.

170

просто аз

преди 10 години

До АНТИМУТРАВота на избирателите беше категоричен, никога повече БСП и ДПС във властта . В момента управляват само и единствено благодарение на най-безпринципната коалиция, която България е виждала. Ще паднат защото народа не ги иска, това е.

169

П_Петров

преди 10 години

Сметката е много проста. Служебното правителство остави бюджетен излишък 331,9 млн. лв и фискален резерв 5,8 млрд.лв. "Социалните" ангажименти на правителството, платими от бюджета са само увеличението на майчинските - грубо това са под 60000 майчински да се увеличат със 70лв. на месец = 4.2 млн.лв. на месец, за 6 месеца това са 24 млн. лв. Пенсиите ще се увеличават догодина, но дори и да стане сега това са 12.5 млн.лв. на месец, за 6 мес. 75млн. общо около 100 милион, а сега кажете за какво са им останалите 900 милиона на комунистите?

168

Анонимен

преди 10 години

И аз не исках пожарникари и седесари крадливи... Сега вие не искате - ми научете се се има и хора с друго мнение. Това е демокрация, другото е герберска демагогия и царски лъжи!Иши не помните как му целувахте ръката на царя като ви обещаваше 800 дена?