166

г-н Тау

преди 11 години

До Kaleko AlekoНе забравяй ,коя мощна фигура замени Радан Кънев...тоя смехуран никога няма да достигне Командира

165

gandi.daow

преди 11 години

До gandi.daowИстина, А, и само да припомня, че сме поставени в яката рамка на НАТО и ЕС, което автоматично отхвърля каквито и да било идеалистични идеи от типа на да смажем олигархията и незнам си какво.. в най-добрия случай ще пукнат едно-две бушончета за замазване на положенето..а, в най-лошия ще дойдат да ни умиротворяват, както правят наясякъде, където нещата тръгват в различна посока от тази, която им е удобна:)

164

The Truth

преди 11 години

gandi.daow Затова казах армията :) Не дядо Иван примерно :)

163

Елена

преди 11 години

Съгласна съм със 190-ти. стига вече! Снощи дори тъпите журналисти не дадоха броя на протестиращите, защото бяха малко. 2-3хил. души не са целия народ. Разумните и интелигентни хора работят и искат спокойствие! Що се отнася до плащането на данъци - тези там изобщо не ми приличат на данъкоплатци. Ама изобщо. това са хора без работа и най вече хора, които не знаят изобщо какво искат.

162

Darwin

преди 11 години

Нагъл---> по-нагъл ----> безочливо нагъл ----->сегашното правителство. Каквото трябва да се направи, ще се случи. Всеки ден ще сме навън, павета не трябва да се хвърлят но ще се бойкотира парламентът. Колкото време трябва - толкова. Ние сме България. Ние сме бъдещото и настоящето и ние ще я дърпаме напред - младите и образованите хора, които негодуват срещи очевидните неправдни. Не сте вие жалки мишки с клавиатури наети от групировки не сте и вие електорат на БСП. Всеки ден ще е така!!!!!

161

Анонимен

преди 11 години

Разни наркомани и уличници вилнеят нощем из софийските улици! Няма ли за тях закони???Арести, арести и пак арести!

160

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н зъл,Съжалявам, ама тука сте в грешка.Идеи има много. И то добри. За лустрация в съдебната система, за нов парламент с по-малко депутати, за нови правила при изборите, за отмяна или драстично намаляване на партийните субсидии и какво ли не още.Кабинетът обаче се занимава с това кой какви ядки е поръчвал в авиоотряда и на каква позиция да бъде пратена кардиоложката на Моника Станишева, а Изборният кодекс "не бил спешен". Герберите също се ослушват, щото и тях не ги устройват тия неща.

159

gandi.daow

преди 11 години

До ИстинатаДобре, така може:) лошото е, че тези неща не зависят от врещящите по площада, ами от хора с голяма власт..иии пари:)

158

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н зъл,Ако един управник има мозък, няма да се стигне до революция. Но ако през 95% от времето мисли как да угоди на кукловодите си, как да си уреди роднините и каква нова далавера да завърти, а 5% мисли за избирателите си - ами, напрежението неизбежно се трупа. И не мисля, че нашият пример е като Октомврийският, защото всъщност те са имали алтернатива - Ленин. А тук хората нямат доверие на никого, пък Ленин не се появява. Тиквич е бита карта, а Кънев засега е немощна фигура.

157

АНОНИМНА .

преди 11 години

ТЕЗИ ДВАМА ПОСЛАННИЦИ ДА СИ ВЗЕМАТ ШАПКИТЕ И КОЙ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ. НИМА НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЛАГАМЕ РЕД В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ. КАТО НЕ ИМ ПОНАСЯ В БЪЛГАРИЯ ДА ХВАНАТ ДЪЛГИЯ И ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ. НЕ СТИГА , ЧЕ ГИ ХРАНТУТЯТ АМИ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СЛАГАТ РЕД - ТАМ КЪДЕТО НЕ ИМ Е МЕСТОТО. ДА СИ ГИ ПРЕБИРАТ ПО БЪРЗО.ЗАЩО НЕ ОТИДАТ В АМЕРИКА РЕД ДА СЛАГАТ ИЛИ В ТУРЦИЯ. ЛЕЛЕ КАКВО ГИ ЧАКА ТАМ И ЮДА В ГОРА НЕ Е ВИДЯЛ.

156

Анонимен

преди 11 години

Прав си 188!След 22 ч. са забранени такива прояви. Полицаите търпеливо изчакаха.А що се касае до президента - да, той действаше като подстрекател! Вместо да защити институциите, застана на страната на "красивите" и "интелигентните". Това щеше да е чудесно, ако те представляваха българския народ а не само част от него.

155

Анонимен

преди 11 години

те тва е ***, от едната страна мутри, от другата олигарси, а по средата народа се бие един с друг

154

ALk

преди 11 години

ами да недопустимо е да има заложници. Тогава защо ме спират на пътя кукери кат магистрални *** и ме занимават с тяхните проблеми. Защо карат без фарове кукерите има си закон нали

153

г-н Тау

преди 11 години

Гражданска война ли!?...ами нали това искате ...протестиращите нима провокират нещо по-различно от това?...хем боли ...хем сърби е вашия *** протестЩе си носите последствията

152

Ради Коен

преди 11 години

"МВР шефът твърди, че правителството няма вина за насилието"Този ако утре ще нареди да стрелят пак няма да има винаГосподин Цветлин Йовчев до кога мисли че на комунистите им е позволено да си играят с търпението на наода ? Ако на всяка цена са решили да останат, цената ще бъде много голяма и за двете страниНАРОДА НЕ ВИ ИСКА ! МАХАЙТЕ СЕ ! ПРЕДАТЕЛИ ! България принадлежи на младото българско поколение в страната си а не в чужбина. С кръв вземахте властта с кръв ще я дадете! Долни гадове!

151

една българка

преди 11 години

СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ СТАЧКИ. ВИЕ НЯМА ЛИ ДА РАБОТИТЕ ?. НАКЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ С ТЕЗИ МАЛКИ ДЕЦА. ?ТОВА ЛИ Е ВАШИЯТ ПРИМЕР?.ЗА 300 ЛВ ВИЕ СЕ ПРОДАДОХТЕ. А СЕГА АКО ИСКАТЕ МЕ ПСУВАЙТЕ КОЛКОТО ЩЕТЕ . НА МЕН НЕ МИ ПУКА И АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТА ДОРИ И НОВИ ИЗБОРИ ДА ИМА. МЪРЗЕЛИВЦИ/ НЕ ВСИЧКИ/

150

Истината

преди 11 години

gandi.daowСлагам всички в това число. И Костов и компания

149

Анонимен

преди 11 години

*** прекалиха! Почнаха да мятат и павета! Двамата посланици, заедно с Плевнелиев носят основната вина за това, което се случи снощи. Заиграването с "протестиращите" ги накара да мислят, че са над законите на България. И те действаха в нарушение на законите.Нека сега псевдопрезидентът да направи обръщение към "красивите", "интелигентните" и "мирните", в което да им обясни някой друг член от българските закони ( ако и той ги знае). Защото досега неговото поведение беш

148

ПОТРЕС!

преди 11 години

престъпно наглите комунисти със всяка своя дума провокират народа, а после се чудят защо ескалира напрежението!? ама то ще става по зле бе, не разбрахте ли че се издънихте тотално и народа не ви иска! какво чакате, да има и жертви и чак тогава да признаете че има недоволни от вас ли? ОСТАВКА НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ, АГЕНТИ НА ДС ОТ ДПС И ОТКАЧАЛНИКА БОЛЕН! УУУУУ! ПРЕДАТЕЛИ! МУХЛЬОВЦИ! НЕКАДЪРНИЦИ! ВЪН!!!

147

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Много от протестиращите са интелигентни хора, които генерират определен приход в държавата като си плащат данъци, такси и т.н. Кажете после тези хора как ще бъдат съвестни платци ? Политиците ги лъжат, полицията ги бие. Кой чужд инвеститор ще си направи завода в България след като вижда как полицията бие хора, които протестират срещу корупцията ?