392

ultramind

преди 10 години

Хора, много плюете, а не сте прави. Приемаме, че 1000 човека "елит" са откраднали по 14 милиона средно. Пръснете ги на 7 милиона българи и ще излезе, че всеки ще "забогатее" с 2000лв. Хубаво, вземате си вие 2000лв и после какво? Сметката показва, че дори с честни политици, България ще е бедна страна, защото много хора са ***, мързеливи, алкохолици, но искат големи заплати. Богатите хора не протестират, а творят и пазят създаденото! Умните и богатите движат прогреса, а не прости, бедни хора. /_\

391

ТОТО

преди 10 години

До фТова което направиха комунистите,сега даже не може да го боядисате!!!

390

ТОТО

преди 10 години

Тези "Строители на Нова България" пред парламента,както са я подкарали така да хванат магистрала Струма и да оправят.Мисля,че точно след 2 дни ще е готова!Явно,че на тях и на вожда им само асфалт им е в главата!

389

@#$%

преди 10 години

Виждам, че минаха 20 и кусур години, а народа все още е сляп като попово прасе:(Това театро не го ли видяхме вече?? Няма ли най накрая да се поосвестите или ви е приятно да бъдете използвани?

388

Цветан

преди 10 години

Кога полицията най-накрая ще си свърши работата ?!!! Тези отдавна не трябваше да са пред парламента !!!

387

Анонимен

преди 10 години

На мен никой не ми плаща , просто ми е кеф да громя герберасти във днес.бг . Обаче лягам че ми се доспа. Който е платен , да остава да дежури на '' барикадата'', че няма вземи леф иначи аааааахахахаха

386

Анонимен

преди 10 години

В АФЕРА се получи информация, че най-близкия до Бойко Борисов Румен Николов Пашата е заявил в техния близък кръг, че ще плаща на провокатори агитки на протестите на интелигентните до 30 юли. Нататък Пашата отказвал да дава вече пари. Именно заради това и до 30 ти ще бъдат провокирани по всякакъв начин протестите, за да се предизвика кръв и ексцесии.Самият Бойко Борисов неадекватно избърза и веднага бе тиражиран, че иска от президента Плевнелиев да свика консултативен съвет по Национална сигурност, заради днешните очевадни провокации, които целяха да окървяват протестите.

385

Справки_13

преди 10 години

До Виирджиния"българия" ?И ти ми се правиш на компетентна? Няма оправдание за човек, като теб!Може и да ти е осигурена работа да драскаш по форума, обаче, с такива неграмотни проститу*ки, имаме и такова незаконно правителство! Факт!

384

Анонимен

преди 10 години

До ВиирджинияМного си проста. Плащат ти, а не си вършиш работата както трябва. Виж своите колеги, другите платени драскачи - справят се доста по-добре от теб :)

383

Вижте

преди 10 години

Бойко изкупил повечето оферти - dalavera.bg

382

Революционер

преди 10 години

До ВиирджинияАбе моето момиченце на 19 години, малка си ми да се закачаш с мен :)

381

Мариян

преди 10 години

Комунистите не издържаха и проляха кръв, както всеки път, когато тръгнат да падат от власт.

380

Анонимен

преди 10 години

Разиграва се същия цирк като в Турция . Хора с ранички на гърба изведнъж изникнаха отнякъде и започнха да строят барикади ... Само бой и водна струя за тях !

379

d tenev

преди 10 години

герберугите се провалиха в държавния преврат

378

Human

преди 10 години

Сами си дайте отговор, кой ще стои да сред нощите да протестира... ето това са истенските *** и то платените такива! Ето сега там може да видим платените провокатори и агресори в протестите. Гледайте ги и запомнете лицата им! Е как пък толккова полиция не можели да се измъкнат от парламента, защото 50 човека, забележете барикадирали целия парламент! Аз не съм толкова заслепен от величието на Бойко и СИЕ, че да не знам за какво иде реч в тази ситуация!

377

Айде ....

преди 10 години

Крайно време е полицията да осигури ред в тази държава на *** !!!

376

Монархист

преди 10 години

Протестиращите, утре да се напънете повече щото във водещите новинарски агенции нищо не се споменава за вас.

375

Виирджиния

преди 10 години

До 633Просто една лека поправка, те не мислят, те са като онази *** в Сирия-повстнациите, ако си гледал клипчета, същите немислещи биологични единици.

374

ВИНЕТУ

преди 10 години

Затвора не им мърда на тези мафиоти начело със пожарникаря и цялата му свита,онзи долен червей които се води президент е основен виновник за това което става.

373

???

преди 10 години

Хахахахахаа,как ги манипулират тези *** протестиращите- и те си мислят, че се борят за по добър живот в България.Чисто и просто вършат услуга на оня малограмотен селянин от Банкя борисов когото изгониха преди няколко месеца.................евала балъци !