63

до 72

преди 10 години

шегуваш се, нали

62

благодарен

преди 10 години

Добре, че ги има ДПС. Единствено те мислят за най-бедните в България...

61

bgsoldier

преди 10 години

Първо вашите избиратели не са българи, живеещи в България и второ - никой не ви иска мнението и "препорълите", видяхме ви преди 4 години колко стока сте, барабар с бесипету!

60

ОСТАВКА

преди 10 години

НИЕ ТУРЦИТЕ НЕ ЗАВИСИМИТЕ ОТ ЗАВИСИМОСТИ ОТ КЛИКАТА НА МУТРО-ДПС ТВЬРДО ЗАЯВЯВАМЕ ВРЕМЕ Е БЕЙОВЕТЕ ДА СИ ХОДЯТ ПРИ СВОИТЕ КАТЬРИ КАЗАХ

59

бре

преди 10 години

Кого заплашва тоя бре. и българи и турци ще дойдем и ще ви счупим краката бре. всички ние ви мразим от сърце. Счупи вратовете на триглавата ламя.

58

Анонимен

преди 10 години

Когато водачите на *** в България(АТАКАза ***), са в съюз с комунисти и турци - резултатът е ..налице ...

57

Анонимен

преди 10 години

Шшшшшшшшшшшшттт Бас Сали ша ва съди уее .... не са Убаждайте много...

56

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА!НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕИСКАМЕ МАФИОТСКО ПОДОБРЕНИЕ!ЧИБА!

55

Анонимен

преди 10 години

Закриване на всички етнически партии в България!!!! При наличието на такива националната сигурност е застрашена!

54

tesla

преди 10 години

На някои май им се иска да им е спокойно...е няма да стане...ако трябва 4 години всеки ден ще е така...дръжте се, братя!!!

53

Анонимен

преди 10 години

Усетихме го преди 4 години!Затова ви изхвърлихме на изборите.

52

Анонимен

преди 10 години

"Емиля Ханъм" много й приляга на Масларката.

51

Българин

преди 10 години

И това трябва да го търпим ли?Оооооооо........! Оставка и нови избори ...НЕЗАБАВНО!!!

50

За 6 до 12 месеца и

преди 10 години

особено до 2 г. могат да се усвоят /тоест да се разпределят между свои хора/ не 7, а 77 милиарда субсидии.След което,кабинетът с радост би дал оставка,та да не се бъхта и с проблемите на страната.Не е ли достатъчно това,че се е постарал да усвои,тоест да раздаде на когото трябва готовите пари?Покрай шепата платени протестиращи-марионетки на друг олигархичен кръг, има над 10 000 такива,които има защо да се сърдят на БСП и на ГЕРБ!Този кои ще го защитават"по брутален и агресивно",*** ли?

49

бойна евроБългарка

преди 10 години

Относно еврейките - майката на Цар Иван Шишман е еврейка. А той самият се е борил за България докрай, като е дал живота си. Евреите са лоялни и благодарни, за разлика от някои други...

48

BG.BG

преди 10 години

Вие вече крадете, няма кой да ви чака шест месец или година. За толкова ще разсипете държавата. Оставка!

47

jitel na dyrjavata

преди 10 години

Абе вие не разбрахте ли, че народа не иска вие да го оправяте. Народа не иска тройната коалиция (БСП, ДПС и Юруш-Атака) да си назначава роднините навсякъде. Вие вече ни оправяхте няколко пъти. Сега си ходете с мир. Защото идва зимата и тогава ще видите зор.

46

4321

преди 10 години

ДПС демонстрират изключителна наглост и презрение към България и държавността. Няма как да е друго, след като те контролират ключови сектори като финансовия и сектор "сигурност". Държавата се ръководи от Ахмед Доган, чрез поставени лица като премиерчето Орешарски. А разни дядки и Шамарооглу искали да дадат шанс на правителството "да работи". Това поведение трябва да се третира като съучастничество в престъпление. Жалко обаче, че няма кой да ги накаже.

45

bah

преди 10 години

"дори по брутален и агресивен начин" - Цацаров самосезирай се.Какви са тези заплахи, които се сипят в публичното пространство?

44

варненец

преди 10 години

Абе тоя тарикат депесар съвсем за баламурници ни взема! Да сме се успокоели! Я марш! Кой ще дава тон в България!? Българите или мафиоти с неясен произход и тъмно минало!?