128

Kaleko Aleko

преди 10 години

Правителството има желание да даде коледни добавки на пенсионерите.Дали обаче ще има пари все още не ясно."Това е въпрос, който ще бъде решаван в следващите месеци", заяви в кулоарите на НС социалният министър Хасан Адемов.И този дръпна ръчната. Да Ви е честито, фенове на ОреШаро :)))

127

Атакист

преди 10 години

до 153Олигофрен, Волен нямаше как да даде на тези предатели алчни отцепници повече от 17 000 евро, каквито им обеща Тиквата. Волен все пак няма парите на Тиквата, смешен жалък гербераст!

126

Kaleko Aleko

преди 10 години

Електоратът на Атака може да се купи за 30 лева и пица.Депутатите на Атака сигурно вървят по 100 кинта и тройка кебапчета с гарнитура. Но иначе са патриоти и морални :)

125

Атакист

преди 10 години

до 149 Скапан герберастки ***, много се надявам да задействаш тия от компютърна престъпност или там каквито са и да ме съдят за всичките ми обиди отправени по адрес на всички *** като теб!

124

каш

преди 10 години

Цветанов ще го съдят защото е забелязан да КАШЛЯ в служебната кола

123

Атакист

преди 10 години

до 149Хахахахаахаах... ззабавата е пълна с теб!Гледам точно това- да ме намерят ей такива като теб, че да се позабавлявам на живо с тях.

122

Атакист

преди 10 години

до 145Не се знае, че Бойко е купил атакисти миналата година???Я се запознай кои хора влязоха в редиците на ГРОБ тогава.Цецко *** даже е организатора и се смееше най-нагло като Волен му каза че са престъпници защото му изкупиха депутатите чрез рушветски заплати.

121

Революционер

преди 10 години

До АтакистТи гледай да не те намерят от компютърна престъпност по IP адрес за всички обиди, които ръсиш по форумите, че анонимната ти маска ще падне и те чака съд. Който е обиден ще те съди за обида, в това число и аз!

120

Атакист

преди 10 години

до 145За кого да гласува против? Конкретизирай!

119

Що е това ДПС?

преди 10 години

ДПС означава Damage per second на западняшки. А самите ДПС са рекордьори по нанасяне на щети върху политическия и икономическия живот и имиджа на България. АМ, М, АМ (Ашколсун, машала, Местане. Ашколсун, машала)

118

Анонимен

преди 10 години

За съжаление и форумите са олицетворение на ситуацията в парламента - препълнени от хора, които са обзети от неистовА злоба и ненавист един към друг , както и псевдоексперти, които с лекота квалифицират всеки човек с думити крадец и измамник. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ГИ МЕРИТЕ ВСИЧКИ СМЕ В КЮПА С Л***А!!! ЗА МЕН ХОРАТА СЕ ДЕЛЯТ НА МОЖЕЩИ И НЕМОЖЕЩИ ВСИЧКО ОСТАНОЛО Е ДЕМАГОГИЯ!!

117

Атакист

преди 10 години

до 139Бат Сали го гледам добър ***. Може пък да черпи по-добре от някои злобни ***. Ще го пробваме.

116

БОЛЕН

преди 10 години

http :/ /dnes.bg/politika/2013/07/19/samo-cherveniakov-glasuval-protiv-pisanchev.194133#comment-newest ЕТО ГО НОВИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ ШУКАРИТЕТЕН Е НАЛИ !!!!!

115

Атакист

преди 10 години

до 138Муахахахаахах....нервите ли не ти издържаха, герберастки смешен ***?Чакам с нетърпение да ме осъдите всички...Включи и Бойко Борисов и Цветан Цветанов- мръсните *** които убиха Мишо Бирата.

114

Ataka

преди 10 години

Eto go noviq Energien mistar dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6675&pid=44890

113

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Атакист,Да Ви е честит новия коалиционен партньор, Бат' Сали от Самоков. Хаирлия да е, Атакист ефенди.

112

Революционер

преди 10 години

До АтакистЯвно това ти е възпитанието да псуваш и обиждаш потребителите по форумите. Ще питам *** защо не те блокират по IP адрес и не ти трият обидните коментари не само към мен, а и към останалите? Има си закони, ще се съюзим всички обидени против теб и ще те съдим! Освен това обидни коментари не се толерират, така че не си мисли, че от Dnes.bg няма да вземат мерки.

111

Атакист

преди 10 години

до 129Олигофрен, това "Въздържал се" означава само едно- че няма отношение към даден въпрос. Тоест няма мнение. Днес избраха Писанчев- Атака гласуваха всичките 13 депутати вътре въздържал се- тоест нямат отношение към Писанчев. Нито го искат, нито са против него. как да ти го обясня по-добре? Нали затова има глас- "Въздържал се" бе, ***?

110

ГЕРБЕРАСТ

преди 10 години

НАИСТИНА МИ СЕ ПЛАЧЕ ! ЕТО КАКВО КАЗА ТОЗИ СИДЕРОВ ЗА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ- УСМИХНАТИЯ,СИМПАТИЧНИЯ,КРАСИВИЯ....АБЕ ПРОСТО ....ОФШОРСКИЯ ! НАПЪНА ГО ВОЛЕН СИДЕРА,СЛАГА МУ ЧАТАЛА НА ВРАТА ! РОСКАТА КАК ЛИ ЗАСПИВА КАТО ЗНАЕ КАКВО МУ ПРЕДСТОИ И ЧЕ СИДЕРА РАЗПОЛАГА С ДОКАЗАТЕЛСТВА. ВИЖТЕ КАКВО КАЗА СИДЕРА ПРЕДИ МАЛКО- "Разглеждането на сигналите щяло да започне от Плевнелиев, тъй като "рибата се вмирисва откъм главата", поясни председателят на парламентарната комисия. "

109

Атакист

преди 10 години

до 129Ти си *** добитъка бе!К'во значение има дали гласува против или въздържал се при този състав на парламента????