142

Az..

преди 10 години

До АнонимниятА ти май имаш спомени от последните три години и половина!!! ТОГАВА СИ СЕ СЪБУДИЛ ОТ КОМА ИЛИ ПРОСТО ТИ ПЛАШАТ ДА СИ СПОМНЯШ САМО ТОВА!!!

141

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати? Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос? Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова? Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски? Забравихте ли за купените независими депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев? Забравихте ли за култовия химн на МВР? Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат

140

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора? Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си? Забравихте ли Румяна Желева? Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки? Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов? Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил? Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?

139

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та? Забравихте ли Дюнигейт? Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов? Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори? Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини? Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша? Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни? Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?

138

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ Земеделие лице с фалшива диплома? Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма? Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора? Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет? Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше? Забравихте ли колко болници в България фалираха?Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст? Забравихте ли съкратените от БДЖ?

137

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?

136

Анонимен

преди 10 години

Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?

135

grrr

преди 10 години

Вашта мама корумпирана, стига сте се правили на глухи!!! Изчезвайте от парламента докато още можете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

134

24g.

преди 10 години

До ЧУВАМ ВИи след изборите да може пак да стачкувате да извадите някой лев, ''ама нещем Волен да прави коалиция с БСП и ДПС.'' ай това не би било демократично а комунистическо :Д единственото нещо в кодекса трябва да е гласуването да е задължително! всичко друго си е ОК, а това колко сте будали и за кой ще гласувате а му вярвате и после ви издъни си е ваш проблем.

133

ЧУВАМ ВИ

преди 10 години

Калеко, БСП има най-много 400 000гласа, останалото са на Запасняци, Земеделци и ***. В новият изборен кодекс да се забранят предизборните коалиции. Коалиции само при сформиране на парламентарно мнозинство за осигуряване на стабилно управление.

132

Анонимен

преди 10 години

Тази Буруджиева най-малкото може да говори за симпатични - отдавна не се поглеждала в огледалото. но това е друга тема. Генералска дъщеря, живееше на пъпа на София по тоталитарно време. Станала голям социолог и нали всеки се сеща какви са резултатите от анкетите й. Край нямат тези наглеци. Поразяващата уста от кабинета Виденов, "известният" икономист Румен Гечев отново е депутат и дава акъл по управлението на държавата. Не стига това ами и синът му Явор Гечев стана зам. министър - да довърши дел

131

24g.

преди 10 години

До georgi.ishkitievтези 200 000 подписа са регистрирани и проверени ;) това вчера се говореше ;)

130

Анонимен

преди 10 години

kolko plashtat ? kolko pochivni dni ti se polagat? a vakanzia davat li? Kude triabva da si zanesa CV-to

129

левски

преди 10 години

ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН: КАКВО СИ МИСЛИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ КАТО ГЛЕДА ПРОТЕСТИТЕ В СОФИЯ ?РАДИО ЕРЕВАН ОТГОВОРИЛО: СЕРГЕЙ ГЛЕДА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И СИ МИСЛИ: ЕХ ЗАЩО НЕ Е СЕПТЕМВРИ 1944, ВСИЧКИТЕ ЩЯХА ДА ИЗЧЕЗНАТ БЕЗСЛЕДНО САМО ЗА ЕДНА НОЩ !

128

24g.

преди 10 години

До Kaleko Alekoтова е така защото ние привържениците на БСП през последните 4 години в нашите забуртани места не получиха 1лв държавни пари и бяхме само на ръба от фалит а София,Варна,Пловдив,Бургас им гъчиха 99% от държавните пари. затваряха ни болниците, наричаха ни лош генетичен материал, бяхме като кучета, и пращаха АИТ специалистите да стават овчари, предприятията ни фалираха и ни задушиха земеделието с внос на евтина стока.

127

georgi.ishkitiev

преди 10 години

200 000 подписа !!! ГЛУПОСТИ !!! Тия ненормални ли са.. Никога не могат да съберат 200 000 подписа. Нека срещу всеки подпис да се вписва Име и ЕГН на подписаните, след което да се проверява валидността на даните. Сигуррен съм, че няма да има 200 000 уникални подписа.

126

Путев

преди 10 години

Абе ще ми се да успеят да ги блокират. Да спят в Парламента по банките.Нали не им се излиза от това Народно Събрание. Работи им се - ами нека да работят денонощно там.

125

OFF

преди 10 години

До СпонгиКак служебно правителство бе? А закони как се коват без народно събрание - НИКАК. А изборите откога не са легитимен начин за ибор на управление на една държава? Въобще откога България иска да стане една анархия? Опа - гербаджиите не я знаете тази дума - е отворете си гугъл.

124

Красю

преди 10 години

После разправяйте , че БГ няма действаща икономика: купени медии, платени протестиращи, платени избори ..... Въртят се едни пари! Луда работа! Развита икономика!

123

Анонимен

преди 10 години

Бащата е физи4еският убиец на Христо Луков