237

Анонимен

преди 10 години

Най-големия демократ в България е Бойко!Народът не иска той да прекланя глава пред измислените комисии, правила и закони на кумунизите, и той ги отпраши с един замах на ръката си!Давай Бойко! Почини си още месец два, че поне три мандата непрекъснати те чакат!Ще ги отвоюваме за тебе!

236

до пресата

преди 10 години

*** е в полулегалност, като тодор живков в партизанските години, тоест крил се на село ,вечер другаря живков ходел в кръчмата да слуша радио/п.п. за мен тодор живков си е патриот независимо че го сравнявам с жалкият тиквун/ и сега тиквуна всички го знаят но поради селският си характер не го търсят, но ако се скрий то това ще е при македонският който при нужда героят от селендурските приказки натисва в беда..айда от мен толкоз..

235

Анонимен

преди 10 години

Вие можете ли да си представите такова нещо в друга държава от ЕС? Да си депутат и да откажеш да си изпълняваш задълженията, вкл. да откажеш изслушване пред парламентарна комисия. Та другаде този вече ще е аут отвсякъде, само тук мутренското му поведение се толерира от байганьовската част от обществото.

234

999

преди 10 години

АБЕ,КЪДЕ Е БАТКО? ХИХИХИТоя Бойко ако го затворим в един ***,сигурно ще ни отвори сладкарница!

233

Кой да го турим

преди 10 години

До Анонимен 279Да не ти е пуснал ,че нали знаеш наш Тиква е ***

232

Анонимен

преди 10 години

току що мина покрай мене.

231

Анонимен

преди 10 години

3,5 godini ot jivota ni struvache tozi na snimkata.

230

Коко-коко-коко

преди 10 години

Ето това е държавата във момента и от предишни и от сегашни погледнете само заглавията на статиите.1 Кеф ти Рилски езера, кеф ти Паламара. Екзотика от Авиоотряда2 Лов, риболов и други хитрости с "Авиоотряд 28"3 При тройната коалиция: На опера в Сидни и на Кайманите с авиоотряда4 Борисов отсвири комисията за авиоотряда, канят го пак5 Авиоотряд 28 "полита" към транспортното министерствоИ така господа тези *** направо се гаврят със нас,всичко са си вземали като на бащения .

229

Анонимен

преди 10 години

NA K.....R TUMBA ZA BOSTAN

228

иван

преди 10 години

Ето това е най-големия ни проблем. Липсата на равенство пред закона, което поражда у нас обикновените хора разочарование, гняв, безнадежност. Хора, разберете Станишев и Борисов са двете страни на един и същ медал. Те ни манипулират чрез изкуствено противопоставяне и така ние избираме веднъж едните, другия път другите, олигархията потрива доволно ръце.

227

Луд

преди 10 години

Да не би пак нещо с кръвното...? Да питата лудото Яне той трябва да знае къде е изчезнал Боко.

226

Де е?

преди 10 години

Че питайте братя Галеви!Какво се правят някои на интересни - де е?Че то и децата от Целодневна Детска Градина " Бистришките Тигри " знаят де е.Ама ха?!?!?!?!

225

писна ми

преди 10 години

Този индивид се изживява над всякакви закони, чакайки пуделите му по площадите да го върнат на власт! Е....и и "управленеца"! Дайте го на прокуратурата за злоупотреба със служебно положение и власт! Какво се церемоните с него! Кой е той - човек, самозабравил се и мислещ се за недосегаем! Има достатъчно предпоставки за злоупотребата с власт и държавни средства!

224

иван

преди 10 години

За голямо съжаление на българите ГЕРБ не оправдаха големия кредит на доверие, възложен им от ас техните гласоподаватели. С лека ръка пропиляха шанса да потърсят морална, съдебна и икономическа отговорност от тройната коалиция. Напротив те спретнаха един мащабен пладнешки обир на обикновените хора, фирмите, фондовете. по този начин се приравниха с престъпниците от тройната коалиция. Така бяхме лишени от поредната си надежда за справедливост и от правото си на свободен избор.

223

смееех голем баце

преди 10 години

комисията е толкова смешна, жалка махленска дружинка, че не заслужава Б.Б. да я уважи с присъствие, айде У лево другари

222

Анонимен

преди 10 години

сигурна мери магистрала ,, ТРАКИЯ,, за 3 часа е на морето

221

www

преди 10 години

ТИКВАТА СЕ ТЪРКУЛНА В НЕИЗВЕСТНА ПОСОКА..

220

Вън от ЕС

преди 10 години

Очаквам с удоволствие да бъдете изритани от ЕС , да върнат визите за да не ви срещам мръсните бандитски комунистически физиономии по Европа !!!!

219

Анонимен

преди 10 години

И шефа на комисията и комисията са супер тапаци. Защо не разследват времето на триглавата ламя тези ибрици.

218

Анонимен

преди 10 години

Майтапите се, обаче Боко наистина може да офейка ненадейно, въпрос на време е..Все пак си е мутра, как да постъпи? Обаче още не са го захапали както трябва - авиоотряда му е последната грижа.