26

Иваило

преди 10 години

Стига глупости, аз имам малко дете и желая то да живее добре и да е задоволено. Герб не направиха нищо за народа си-освен вдигане на сметки и данъци. Бедните станахме още по бедни и задлъжняли към банките. Орешарски за месец доста направи, намаляват тока и вдигат детските. Някои поне мисли за хората

25

4321

преди 10 години

Е биваше ли точно Антон Кутев да говори за алкохолизирани младежи? От една алкохолна реформа и рестрикции би пострадал точно той!

24

lukareli

преди 10 години

Не знам как ги правят тези анкети, но тази статистика е голям смях. Хайде, някой от форума да потвърди че са го анкетирали..

23

Анонимен

преди 10 години

99% от селата са много *** мотики, които са зависими от домашната ракия и винцето. Защо изобщо ги споменават?

22

Спонги

преди 10 години

До Анонимен 33Тъкмо заради това сме против комунизма!

21

Протестиращ

преди 10 години

България е будна. Буда я събуди.

20

Който е подкрепял протестите да е ходил - никой никого не е спирал.... Ама май като не мина номера с протестите, сега измекярите-социолози започват "Абе не гледайте че в милион и половина град ходеха по 3000 човека средно... поне 2/3 от хората ги подкрепят....." И като ги подкрепят - защо не протестират... или поне едно кафенце да изпият, или на коминче да се качат... Стана малко като "разгромната победа" на изборите, сигурното влизане на РЗС и ДСБ в парламента. Хайде спрете да лъжете вече!

19

Анонимен

преди 10 години

Хората,които са минали през чавдарче,пионерче,комсомолец са толкова повредени от тази комунистическа пропаганда,че не могат да мислят за бъдещето,а живеят само със старите си спомени! В малките населени места и селата пък още живеят със страха,че може някой другар да ги види какво правят и после - наказание!

18

Анонимен

преди 10 години

Не ми се мисли ако за един дан спре кранчето на работещите в чужбина българи, благодарение на които се крепи икономиката!!Тук освен ***, бабички, старци и вечните безработни *** не останаха други. Едва 10% са истинските работещи хора крепящи икономиката!След 10 г. ще внасяме лекари, инженери и т.н от африка!!

17

lukareli

преди 10 години

Силно е неудовлетворението и сред избирателите на политическите формации, които останаха извън парламента.=============================================================== Това е ключовата фраза...

16

diadko50

преди 10 години

Хитът на сезона е "ОСТАВКА"

15

Анонимен

преди 10 години

Оставка червени ***!

14

bgsoldier

преди 10 години

*** номер 2! Пурата за 400 лева е в устата на лудия ви идол - Болен!

13

ВВВ

преди 10 години

ОСТАВКА З ДА ДОЙД ТИКВАТА МУТРА И ПАК ДА ЗАМРАЗИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ДА СМАЖЕ БИЗНЕСА ДА РАЗБИЕ ИКОНОМИКАТА ДА ВДИГНЕ ЦЕНИТЕ НА ТОК НАФТА БЕНЗИН ПАРНО НИКОГА САМО СЛЕД ГРАЖДАНСКА КЪРВАВА ВОЙНА!!!!!!!!!!!!1ЗАПОМНЕТЕ ББ МУТРАТА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА НИКОГА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!1

12

Анонимен

преди 10 години

НЦИОМ работят за чужди интереси !Те умишлено делят хората на умните "жълти павета" срещу "глупавия народ" на провинцията !

11

Анонимен

преди 10 години

Вече ще протестирам срещу протестиращитегласувахте за тях сега оставканаистина сте *** и както каза Кутев алкохолици и то беззъби

10

456

преди 10 години

Дааа,,няма новини за протести,започнахме да се надцакваме със социологически проучвания!!!!

9

jo

преди 10 години

Не искат оставка тези,които искат да живеят и умрат като въшки. С нахлузени гумени *** и дрехи прани един път на два месеца. Много са им 100 лв. пенсии. Поне да не пречат на тези,които искат да живеят като бели хора.

8

Анонимен

преди 10 години

Тези, които работят в НЦИОМ са изкупени от ГЕРБ !Обективноста за тях е порок .

7

Анонимен

преди 10 години

ПАК ПИШЕТЕ АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!!!ВТОРО: ХОРАТА В СОФИЯ СА ХОРАТА ОТ СЕЛОАХАХАХАХААААААААААА ТЪПЪНАРИИИИИ