29

3

преди 11 години

Промиване на мозаци.........изпакат да изпързалят хората да спрат да протестират....смешници скапани!!!!

28

androsbg

преди 11 години

сега очаквам Господарите да преровят ТВ архивите, за да се види кои по-точно са тези "представляващи" :) Поне те правят хубави разследвания

27

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Бай ***,Направо ми е смешно,като гледам колко еднакви са ГЕРБ и БСП в "активните мероприятия" :)))

26

Анонимен

преди 11 години

До Разорен "Ние балъци ли сме? " ДА

25

Смях

преди 11 години

Ха ха хаа

24

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

19, И на мен много ми прилича на постановките на ГЕРБ. Явно се учат един от друг на селски номера. Както казваш ти, в една люлка са люляни и БСП, и ГЕРБ :)

23

Анонимен

преди 11 години

АЛА ,БАЛА -ДА МИНАВА ВРЕМЕТО. ОСТАВКА. ЕДИНИЯТ *** ,ДРУГИЯ НАГЪЛ КРАДЕЦ !ТИЯ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА. ТА ТЕ СА КУКЛИ ,КУКЛИЧКИ НА КОНЦИ ....ОСТАВКА !!!

22

Анонимен

преди 11 години

Е, няма такива *** като тези!

21

BG.BG

преди 11 години

С какво ще се борите? Вие сте и корупцията и олигархията и монополите.

20

Разорен

преди 11 години

Добре за какъв толеранс говори Бадемов при положение, че променят закони за да си слагат олигархчета на ръководни постове?? Ние балъци ли сме? Оставка, Бадемов, няма толеранс за вас!

19

Българин

преди 11 години

Мда, и Орешко прави номерата на Тиквунчо Борисов, оня също така през февруари си беше 'избрал' за разговор някаква Даниела, дето уж била представител на протестиращите, пък то хич не излезе така :)) Комуняшки номера, едни и същи ги правят и милиционерите от ГЕРБ, и червенушките от БСП. Така е, все пак от една Партия-майка са и двете......

18

Анонимен

преди 11 години

И гледам червените кратуни са налазили яко. Ама какво ли се учудвам - и вие сте толкова ***, колкото е и т.нар. експертно правителство. Да плюете Борисов, а да не си напънете малко мозъците да проумеете, че сегашните *** бият по всякакви критерии за малоумщина и некадърност останалите образи в политиката. Всичките са ***, но сегашните поставиха рекорд по брой необмислени решения и неадекватни действия.

17

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Бойко бил такъв, Цецо бил онакъв. Вчера гледах , че плюете и по Христо Мутавчиев.Само няколко думи ,ще кажа на Сърповете и Чуковете:Другари,преди да започнете да грачите по някой, вдигнете си осраните *** от столовете, идете до огледалото , и се вижте първом,вие колко пари струвате.Не бих ви отделил повече внимание, по простата причина, че специално вас, не ви считам за хора. Тhank you very much !

16

дф

преди 11 години

Оффф как ми писна от постановките на тия ***,по голямо зло от комунистите не е имало на земята

15

Анонимен

преди 11 години

6 месеца толеранс или цял мандат...тези хора луди ли са? Те слепи ли са, глухи ли са? Да си извадят главите от задниците и да осъзнаят, че това некадърно правителство няма как да заработи по-добре (не че сега се е убило от работа). От първия ден започнаха с изцепките или по-правилно - с *** грешки. На моменти се чудя може ли да са толкова ***, или всичко е едно голямо театро. То бива, бива некадърщина, но "експертите" се изложиха като кифладжии от първия ден още. Срамота!

14

ВВВ

преди 11 години

БРАВО ИМАЛО И УМНИ ХОРА ГЕРБ ЩЕ СЪСИПЕ ВСИЧКО КОЕТО МЕЖДУ ДРУГОТО МАЛКО ИМ ОСТАНА

13

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Орешарски,Не знам кой Ви съветва за тези акции, ама няма да е зле да го уволните.Само ще Ви напомня, че г-н Борисов правеше такива "срещи с представители", които му разсипаха рейтинга.И не знам с какъв акъл сте поканили отдавна разкрития като платен индивид Йордан Бонев :D

12

vesko02

преди 11 години

Явно плащат на фасилитатори добре.

11

Вананд

преди 11 години

Престанете с опитите си да върнете герб на власт. От всички *** Бойко Борисов е най-глупавият и най-вярната слуга на колонистите от САЩ-Израел.

10

Лала

преди 11 години

Типично комсомолски тип събеседвания !!!ръкопляскания!!! Да живее партията, нали? А тия от протестиращите дето немислят като тях по турско-комунистически на прасетата. Господи, какво ли ни чака??????? О с т а в к а.........