71

outlaw81

преди 10 години

eeeeeeeee 72 да ама как ще лапат субсидии и ще ваксинират едно бездомно по 5 пъти - така съгласен съм да се действа в стил дивия запад , ама ние българите сме много смотани онзи ден гледам едно предаване във видин *** безчинстват и крадът от възсрастните хора ми да вземе тоя с незаконната пушка и да гръмне един от тия там тогава и аз ще му призная постъпката а не куче ми много ясно че ще е озлобено като го ритат и бият какво да е

70

HITLER

преди 10 години

E DOBRE DE KAKVO DA NAPRAVI 4OVEKA.DA GO OSTAVI DA NAPADA JENA MU I DETETO MU ,DOKATO NJKOI DEN PO TELEVIZIJTA NE KAJAT - ULI4EN PUMIAR NAHAPA DO SMURT DETE SLED KOETO BA6TATA DA SE IZVINI NA KU4ETO 4E MINAVA PREZ NEGOVIJT RAION BEZ DA SI PLA6TA REKETA OT TRI KOKALA I EDNA PURGOLA

69

Психоглог

преди 10 години

В срок 2 месеца всеки може да прибере улично куче, да го регистрира и ваксинира. След този срок всички улични кучета се прибират и евтаназират. Всички кучета чипирани и на строг отчет. Бездомно куче се прибира в приют, ако няма чип се гледа месец и ако не бъде осиновено- евтаназия. Ако е с чип, се намира собственика и му се скъсва *** от глоби! Ако си загубиш кучето, имаш 24 часа да уведомиш общината, тогава ти го връщат и подлежиш на по-малка глоба, защото не си го водил на каишка. Просто е!

68

Ивана

преди 10 години

Ако беше пострадало дете, нямаше да има кой да обърне внимание, но нъли е куче, ще арестуват човека. Ами ако беше разкъсало жена му, кой щеше да е отговорен. То няма собственик. Или Общината ще плащат след ред дела, а парите от къде са от бедния народ.ВСИЧКИ УЛИЧНИ КУЧЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ, А НЕ ОБЩИНИТЕ ДА ДАВАТ КУПИЩА ПАРИ ЗА ТЯХ. ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ДАДАТ ЦЗА ДЕЦАТА.

67

Стоян

преди 10 години

При БСП кучетата ще живеят по добре от нас вече.Трябва и кухни да им построим,пансион а песионерите да умират кат кучета.

66

63ай много ти здраве

преди 10 години

Живейте си по панелките и си лайте от там. После не се чудете защо сте бедни панелни мишки всичките----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ние от "панелките" поне живеем в истински сгради в облагородени квартали, гипсокартонов насред полски плъх такъв. И се надай мукавата да изкара още десетина години.

65

до 61

преди 10 години

Подкрепям те на 100%

64

СМЯХХL

преди 10 години

Трябва награда да има за човека !!!

63

Анонимен

преди 10 години

Кучкарите НЕ СА природозащитници! Двете неща нямат нищо общо! Кучкарството е извращение на природата.

62

анонимен

преди 10 години

А ако статията беше: " Улично куче жестоко нахапа жена", тогава виновни нямаше да има! Стига сте ревали за правата на ***! Ценете човешкия живот!

61

︻&#95

преди 10 години

Все повече се убеждавам, че промяна няма да има, докато не се появи една прослойка от психопати-убийци, които да действат професионално. Кучета те лаят и хапят: тихичко бум и в чувала, после в кофата. Мутри те рекетират: тихичко бум и в чувала, после в кофата. Политици се мислят за вездесъщи - показно бум, и следващия, и пак, докато не се научат, че има някой брутален насреща, а не овци... Просто дотук я докарахме. А зимата иде...

60

Анонимен

преди 10 години

Злобният беден бачкатор се развихрил тука. Живейте си по панелките и си лайте от там. После не се чудете защо сте бедни панелни мишки всичките. За вас пари и храна- не. За кучетата- винаги. По-добри са от вас във всяко отношение. Айде марш да бачкате да изкарате 800лв. за ракия!

59

абв

преди 10 години

До ChikatiloБрей, ти голям разбирач се извъди! След този коментар се съмнявам да има човек с по-дълбоко психическо разтройство от теб! Грижата за живо същество не предполага омраза към хората, точно обратното!

58

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че не схващате проблемът...Ако променим заглавието на статията на "Мъж стреля с незаконна пушка на улицата" нещата малко се променят, нали ? Въпросът не е кучето - улично, домашно или каквото и там да е няма значение. Проблемът е, че продължава да има хора с незаконни огнестрелни оръжия, които го раздават безнаказано като селски шерифи! Ето това е проблемът! Глоба и затвор!

57

селска му работа

преди 10 години

Що му е трябвало да го гърми, ако го беше халосал с лопатата всичко щеше да е законно.

56

Авитохол

преди 10 години

Това е България - кучета и *** с европейски права!

55

Анонимен

преди 10 години

"УЛИЧНО КУЧЕ" - ТАКОВА НЕЩО ИМА САМО В НАЙ-ТЪПИТЕ ДЪРЖАВИ!!!

54

Chikatilo

преди 10 години

Кучкарите са вид природозащитници, най-често изпаднали в кризата на средната възраст, които предпочитат да се грижат за космати топки ( още наричани кучета, ***, *** ), вместо за деца! Това са хора с дълбоко психическо разстройство, породено най-вече от травма в детството, която е отключила омразата им към хората!

53

Анонимен

преди 10 години

абе остави в Златни Пясъци уж европейски курорт искаме да ставаме едно куче ухапа майка ми и леля ми в два различни дни ходихме ваксинаций тетаност т.н. как няма да го биятбе това куче ако го видя не щего бия ми зъби няма да му оставя , а за тия където много ги защитават уличните пумияри , да си ги взимат вкъщи ! не може глутници да ми се разхождат ония ден едно дете нападнаха остави раната ами уплахата ?

52

black sea

преди 10 години

Do veterinarMnogo si umen ama ne kazva6 4e v Evropa kato se osere pravitelstvoto podava ostavka. Taka 4e ne mi kazvai kak e v EvropaA za ku4etata sa vinovni pak horata. I da ti kaja 4e obiknoveno ku4etata napadat hora s lo6a energia. Za spravka: Kornelia Ninova