144

info

преди 11 години

Ако БСП наистина вярвате че протестите са за Герб и се надявате те да спрат когато разобличите Герб, ще се окажете просто едни късогледи ***. Все още Ви имам хитри наглеци

143

Иво Стaнчев

преди 11 години

Нaродa ще смaчкa Герб , зсщото Герб мaчкa нaродa 4 години.A вие Софетa не сте Нaродa зa дa протестирaте от негово име зa дa си върнете Герб!Цялa Бългaрия е зa товa прaвителството дa рaботи , a товa че някaкви си няколко хиляди интернет-*** не искaт си е техен проблем.Скоро ще се зaпознaят д полицейските пaлки!

142

Пешко

преди 11 години

Spiro,тъй си е - така са научени повечето им гласоподаватели. Просто не си позволяват и да опитват да мислят различно от заложеното, за да не предадат партията.

141

протес

преди 11 години

Вие от КС сте червени дупета,вие сте *** и идва лайнарката

140

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Пешко,за съжаление, поне за едно нещо Царчето беше право - българинът трябва да си смени чипа. Не можеш цял живот да бачкаш като чистачка и да получаваш пенсия 2000 евро. Или да кюташ на некое бюро в общината и да искаш 3500 евра чисто. Няма начин. Но все още има хора, които смятат, че трябва само да лежат и да взимат социални помощи, щото са пичове, а пък никой не ги обича.

139

ДОКОГА ????

преди 11 години

Сега след като Конституционният съд реши, че изборите са законни следва, че и избраното чрез тях народно събрание е законно.Следователно излъченото от това народно събрание правителство на г-н Пламен Орешарски е ЗАКОННО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО !Следва, че всички протести от тук нататък срещу законното българско правителство могат да се разглеждат като опит за държавен преврат и заплаха за националната сигурност на държавата.Докога МВР ще толерира протестиращите да вършат беззакония ????

138

коментар

преди 11 години

Вие може да сте политически пристрастни . АЗ НЕ СЪМ. За изненада на много нито съм бил член на БКП , нито на БСП. и никога не съм гласувал за ТЯХ.и с ПРАВО. Ако онзи пикаещият Румен Петков , беше оставил Борисов за Гл. секретар на МВР?От време на време , Бареков щеше да го кани по ТВ 7 , щеше да започва с :Добро утро г-н Генерал, той щеше да му отвръща с :Добър ден и....Ядваше се,нали?Кой да им каже?Кой да им каве , че нито Борисов,нито Пеевски,нито областните управители на Пловдив и Благоев

137

Пешко

преди 11 години

Kaleko Aleko,жалка работа. Е преди малко зяпах някъв клип с няква окрилена бабка с обратна захапка и налудничав вид, дето вместо на Бузлуджа вика да дойдели тука с рейсовете да плашели протестиращите, да го "имали на предвид" на пленума. Сигур им се ще да вземат по една кремъклийка и народен съд 2

136

ddt77

преди 11 години

Ако тоя престъпник дойде за да говори неистини без доказателства за да си отмъщава на Борисов за задържането си това ще е поредният цирк разигран от хамстера. Само че народа не е глупав и скоро ще смачка наглеците от тройната коалиция.

135

graywatch

преди 11 години

До До SpiroЗащото не ГЕРБ назначиха Пеевски... можеш ли да го осъзнаеш или да ти го напиша на руски и турски ?

134

ddt77

преди 11 години

до 132А мен защо не ме извикат в комисията да разкажа Хамстера какъв гей, платена кукла на ДПС, турчин, престъпник и *** е заедно със Сидер Ага и че двамата са покровителствали всички престъпни канали от 89г до сега. Всеки може да си говори глупости колкото си иска особено ако му плащат или ако го викат шефовете от БСП да им свърши услуга. Само че трябват и доказателства а ако имаше такива цацата досега да беше оревал парламента за имунитета на Борисов.

133

Въпросче

преди 11 години

Много ми е интересно, дават ли ви служебни компютри от Позитано? И поне нета плащат ли ви? Или си го плащате сами от комисионната другари?

132

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Shop,няма да рева за него, уверявам Ви. Да му мисли здравната система.

131

graywatch

преди 11 години

До До инфокакто се видя февруари, ББ върна властта на този, който му я даде, веднага след като му я поиска.Олигарски е същата работа ... почти. Когато пеевски му разреши, ще върне властта на народа.

130

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Spiro,Това, което е убийственото при феновете на столетницата, е, че те са съгласни да дават важни държавни постове на турци, само и само да получат 5% по-нисък ток. На това му се вика пълно оскотяване и липса на елементарно достойнство.

129

qur4u

преди 11 години

do 137 Пешко. Всъщност съотношението на хората на двата протеста много точно отразява каква част от българите искат оставка на правителството.

128

Shоp

преди 11 години

До Kaleko AlekoТака е..........Но ако вземе след казаното тиквата да получи инфаркт иоще преди да влезе в затвора.......Тогава кво праим?

127

Революционер

преди 11 години

Не ни трябват нови избори според мен-нали имаше такива преди 2 месеца? Не вярвам да сте си променили мнението толкова бързо! Трябва да минат поне 4 години, за да разберете и осъзнаете грешката, която сте направили на 12-ти май 2013-та година.

126

Shоp

преди 11 години

До SpiroАбсолютно си прав. От 7 годишни ни слагаха червените връзки,мъкнеха ни насилствено по бригади,над 2 години насилствена военна служба........Комунистическата система бе най мракобесния режим съществувал някога на света.......Система на змии и гущери. Затова винаги против Герб които са истинските наследници на БКП. Борисов ортодоксален комунист,Цветанов,Плевнелиев,Цачева,Фидосова,Лъчо мозъка......Със смъртта на Герб си отиват последните ортодоксални комунисти в България

125

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Пешко,понякога си мисля, че тези социалисти, коит пишат тук, са направо от централата. Тези на контрапротеста надали знаят как да включат компютър, поради преклонна възраст.