71

ф

преди 10 години

Миличките, сладички роми!

70

Рудолф Хес

преди 10 години

Адаш не знам защо пишеш със моя ник, но си напълно прав. Живея във Щутгарт от 15 години, немците отдавна ги е заболяла главата от разни азиатски субекти които само чакат на социала.

69

Мирослав

преди 10 години

Значи скоро ще видим дали техните препоръки към нас за интеграция на ромите ще проработят в техните държави.Няма да имат право да ги екстрадират дори!Да видят какво ни е на нас и ще видим дали стриктно ще спазват конвенцията за правата на човека!!!

68

тошо

преди 10 години

готов съм да спонсорирам всеки *** с еднопосочен билет за което кътче на Европа иска.

67

Хасан

преди 10 години

ПУ за мене Айфеловата кула.

66

Анонимен

преди 10 години

Прав е човека ама донякъде -още нищо не са видели от *** напаст европейците!!!!!!!!!!!

65

qwer

преди 10 години

А какво става бе франсета, нали към гнусните *** не трябва да има такова отношение, нали тези *** са защитен вид, нали има за тех там некакви Хелзингски харти ли какви са там защитни инструменти, нали този животински вид е под закрила на Европа ? Сега биле миризливи, тези влечуги майката ви ще разкатаят както и мюслитата които прибрахте и ревете от тех.

64

Анонимен

преди 10 години

Животното навсякаде си е животно

63

Рудолф Хес

преди 10 години

Може би като се разпространи циганьоската *** напаст из цяла Европа и западняшките хуманисти ще разберат, че Хитлер е бил прав.

62

batevale

преди 10 години

0.0001% от *** имат нормален мироглед и той непрекъснато намалява. Право пропорционално на увеличаващата се раждаемост ,расте битовата престъпност.Само ги вижте какви ги вършат по цял свят и ще ви стане ясно как възникват расизмът и ксенофобията. *** са расисти и ксенофоби ,а реакцията на другите народи е : "Каквото повикало,такова отговорило". Няма друг народ ,който да има само права и да не поема никакви обществени задължения.........

61

Анонимен

преди 10 години

Това е РАСИЗЪМ!Приеха ни в Европа а сега ни ползват за създаване на страх и паника!

60

Тра Ла Ла

преди 10 години

Ми интегрирайте ги, в България ги интегрирахме по вашите препоръки и сега нашите са добре ухаещи и толерантни.

59

HEKTOR

преди 10 години

Е, сега ще видите чудо, вий в Европа!!!!

58

гражданин

преди 10 години

Сега трябва да се направи една мащабна рекламна кампания сред *** население да им се представи западна Европа като рай (помощи, джелязо и т.н.). Аз също съм съгласен да платя билета на 2-3ма *** (такива са ми възможностите).

57

HITLER

преди 10 години

E KAK 6TE SA MIRIZLIVI NALI SA NAPRAVENI OT SAPUN I NA SAPUN 6TE STANAT,XAXAXAXAXAXA,

56

***

преди 10 години

Дано всички *** от БГ се изнесат в западна Европа и там да си останат завинаги. Така в БГ ще падне нивото на престъпност, няма да има нужда от даване на мн пари за безмислени помощи за ***, които нито искат да се образоват, нито да се цивилизоват, а само знаят да се оплакват и да харчат парите на данъкоплатеца. Но най-вече се надявам да отидат на Запад, за да ни покажат западняците как ги итегрират и ги използват като ресурс, в което им пожелавам от сърце успех.

55

22 дни стигат

преди 10 години

Не може да се интегрира човек, който:- не ходи на училище.- сам се отделя в гето- краде- най-важното - няма стимул да го прави, защото и так си живее добре и на гърба на останалите, с пари за социални помощи, повече от тия които би получил, за да работиИзвода е ясен. Просто управниците стига са предавали България и са се борили за всеки *** глас, а да направят така, че получаването на помощи да не е тяхна професия.

54

Николов

преди 10 години

Говорим си на околовръстното с един пожарникар,че всеки ден *** горят гуми.И тъкмо по темата в далечината се издигна черен пушек.Гледа ме пожарникаря и ми вика:Еи ся що не се обади някой на пожарната да им напишат акта.No coment.

53

22 дни стигат

преди 10 години

Държавата е виновна за всичко както винаги.Законите са ясни - кражба на релси, ток, вода, чанти и пр. се наказва със затвор. При рецидив следва по-тежко наказание.Педофилията се наказва със затвор.Вдигането на шум, цапането и нарушаването на обществения ред се наказват с предупреждение, следва глоба от 50 лв., следва глоба от 200 лв, после 500 лв. и накрая се преминава към общественополезен труд.Защо просто полицията и съдът не прилагат Закона, който важи в България. Аз защо им плащам заплат

52

Николов

преди 10 години

Миризливи,дразнещи и нагли.Колкото повече се вдигат из европата,толкова повече ще се върне усмивката на лицето на белият Българин.