102

Анонимен

преди 10 години

Много ми се иска да се приеме закон за изборите, че когато някакава прослойка хора желае нови избори, то да бъдат така добри да си съберат пари за изборите и те да си ги платят. Не може да плащяме прищявките на всеки недоволен през два месеца! Били непредставени... ми обединявайте се и гласувайте. Така ще сте представени. Надявам се герб да са в неплатен отпуск, а не депутатите да ревнат за заплати!

101

Добряк

преди 10 години

На мен ми плащат от ГЕРБ и нямам нищо против протестите да продължават...Колкото по дълго продължат толкова повече ще напечатам.

100

От другия Spiro

преди 10 години

До SpiroИ ти си признай не е лесно да пишеш за ГЕРБ. Мисията невъзможна е да защитаваш кутри и милиционери...А още по трудно е когато същите тези са членове на БКП :)))Бегай за надника при Цвък физкултурата :)

99

Silvi25

преди 10 години

Анонимен, пак се обърка. 50- 70 лв. дава Олигарски чрез помощи да си набира глас чрез бабички и сиганета, докато си оправят милярдите. Гледай внимателно.

98

АнтиТолераст

преди 10 години

До Георги11Болен, ще извади единствено ЖЪЛТАТА си книжка!

97

Георги11

преди 10 години

ВСИЧКИ КОЙТО СА ПРОТИВ Атака и Волен са за статуквото понеже ги е страх че Волен ще извади всички кражби и безобразия през крадливия преход!!!!

96

Анонимен

преди 10 години

ПИСНА МИ ОТ ***, ВЕРНО 50 ЛЕВА СА СИ 50 ЛЕВА, ОК САМО ЧЕ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ДА СИ РИВАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ, АЗ ИСКАМ ВЕЧЕР ДА СЕ РАЗХОЖДАМ СПОКОЙНО ПО УЛИЦАТА, А НЕ ДА ГЛЕДАМ ***, ИМА ЕДНА ТЪЛПА ОТ 500-800 "КРАСАВЦИ" ДЕТ СЕКА ВЕЧЕР СЕ ПРИБИРАТ С ПЕДЕСЕТАЧКА, АКО СИ ИСКАТЕ МУТРАТА И ЦЕЦО СИ КАЖЕТЕ , КВО МИ СА ПРАИТЕ,

95

владетеля

преди 10 години

КОИ СА ТЕЗИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ-ТОВА СА МАФИЯТА,ОЛИГАРХИЯТА И ПРЕСТЪПНОСТТА.ТЕЗИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ СА МЪРЗЕЛИВИ ХОРА,ОСВЕН ТОВА И СА БОГАТИ,ТЕЗИ СЪЩО НЕ СА И ГЛАСУВАЛИ НА 12 МАЙ,ЗА МЕН ТЕЗИ НЕ СА БЪЛГАРИ,А ПРЕДАТЕЛИ,КОИТО НЕ МИСЛЯТ ДОБРЕ,А МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ,КАТО ,ЧЕ ЛИ САМО ТЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ НА СВЕТА.ТОВА СА ПЪЛНИ ***.

94

хаха

преди 10 години

До Георги11Липса на собствено мнение, лесно промит мозък, не приемане на лекарствата...очаквано бездарна комбинация

93

Silvi25

преди 10 години

Революционер, поне не обиждай образа на Левски. Егати и заспалия революцинер дето си. И спри да използваш 3 лице мн. число. НалЕ си българин?

92

Георги11

преди 10 години

Успех на платените протестиращи от неуспелите партии участвали в колонизацията на България и ограбването й след падането на социализма.

91

Георги11

преди 10 години

0Атака победа за нас Българите!!! Атака е единствената партия против статуквото и мафията затова е неудобна да живеят България и втория Левски Волен!!

90

Добряк

преди 10 години

Днес.бг е един от водещите новинарски сайтове и както виждам, чисти възможностите платени плювачи и хора на Цветанов да се вихрят както преди..От което съм адски недоволен на мен ми плащат на пост, и не мога да изкарам 20.лв със тази политика на сайта... Ще се оплача лично на Бойко, за тази дискриминация .

89

Шоп

преди 10 години

до 124 Spiro - Няма да излезнат Варненци, защото знаят при нови избори, пак ще изберете същите. По добре Орешарски отколкото Пожарникаря

88

Резултати от тук

преди 10 години

Преди два часа в статии за протестите беше зададен въпрос:"Аз протестирам за да се върне Бойко Борисов на власт!Не ме интересува кой е министър-председател, щом не е Бойко!Вярно = +Невярно = -""Гласували" са над 60 души. според резултатите над 60% от тях чистосърдечно си признават, че протестират за връщането на Бойко Борисов на власт и ще протестират срещу всеки министър-председател, ако той не е Бойко!Всеки да го тълкува както си иска...

87

Революционер

преди 10 години

До Киро СлепотоИ какво като това правителство си подаде оставката и се стигне до нови избори-пак ли ще вкарате тези 4 партии в парламента, и пак ли БСП ще се коалира с ДПС и "Атака"? Хайде стига вече избори, нека дупе да ви е яко 4 години и да си сърбате чорбата!

86

Шоп

преди 10 години

до 117 - не той няма да замине, но ти замина мойто момче, спря ти кранчето ГЕРБ ги няма и теб те няма, ще се криеш под анонимни коментарчета миризиливец

85

дУ 114

преди 10 години

....а керванЪТ на Орешарски си ''върви'' /заминава/,......завинаги!

84

Киро Слепото

преди 10 години

Време е СъселЪТ да си подава оставката в БСП,и Бг-Парламент!

83

Шоп

преди 10 години

Кучетата на Борисов си лаят от 8 до 20 ч. а кервана на Орешарски си върви. :)