82

Революция

преди 10 години

До Анонимен 98Скоро ще останеш гладен и ще видиш какво е. В тази държава няма икономика-няма производство и износ, а всеки втори е търговец. Ей там ще се чудиш на зима какво да правиш с тази мизерна заплата и как да си плащаш сметките за ток.

81

аз

преди 10 години

Викайте армията, полицията е вече с нас и без друго! Тия трябва да паднат. В събота се включват и футболните агитки!!!

80

Буревестников

преди 10 години

НЕ "безплатно".... а по скоро от така наречените "ВИСЯЩИ КАФЕТА" са тези пред Парламента :) ;) :)...... НЯКОЙ ( Всички знаем точно кой ! ) им ги е платил предварително плюс бонус от по една петдесетолевка на "участник" и те просто отиват и си ги взимат.... ;) А да... и си ги пият там... блокирайки движението за нормалните хора,които пък отиват на работа! Първоначално НЕ вярвах в "платените демонстранти"... Но след като преди няколко дни го видях с очите си! Как се събира група и се плаща на ръка

79

Неодоумяващ

преди 10 години

Наистина много резонен въпрос - кой плаща това кафе ? Слава богу, че не мога да ходя на "сутрешното кафе" пред парламента, тъй като със сигурност щяха да се породят много съмнения, че някой се опитва да ме "напътства" в протеста ми!

78

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 79Това е добра идея ...Нека да Я АРЕСТУВАТ...Това ще катализатор за по-големи и радикални протести...

77

НАРОДА

преди 10 години

МНОГО КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ПИШАТ ТУК !

76

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Станишев дава България КУРБАН заради важен европейски пост! Честито на печалившите - Сидеров, Местан, КТБ и Манолова!

75

Анонимен

преди 10 години

До РеволюцияТакива търтеи като теб цял живот чакат някои да ги оправи, затова си остават само с чакането.

74

Не

преди 10 години

Да бе,кой плаща инициативата?Все пак МОРАЛНО е да знаят българите!

73

Анонимен

преди 10 години

НАЗНАЧЕНИЕТО ЗА ШЕВ НА ДАНС НА МУТРАТА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ БЕШЕ НАЙСТИНА СКАНДАЛНО ,ЗАТОВА ХОРАТА С ПРАВО ИЗЛЯЗОХА ДА ПРОТЕСТИРАТ ,АЗ ОБАЧЕ ПИТАМ НАЗНАЧЕНИЕТО НА ОТКРОВЕННА И ДОКАЗАНА МУТРА КАКВАТО Е БОЙКО БОРИСОВ -БУДА ПЪРВО ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ,КАТО ОТ ПОЖАРНИКАР ДОГАН ИЗДЕЙСТВА ДА БЪДЕ ПРОИЗВЕДЕН ГЕНЕРАЛ ,А СЛЕД ТОВА СЪЩИЯ БЕШЕ НАЗНАЧЕН И ЗА ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЛИ МНОГО ПО СКАНДАЛНО ,ТОГАВА ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХА ДА ПРОТЕСТИРАТ ПЛАТЕНИТЕ ОТ СОРОС ***,ГЕРБЕРИ ,ГЕЙОВЕ И ЛЕЗБИЙКИ

72

Специални за медиите

преди 10 години

Специално и за ДНЕС.бг В интерес на истината "Стотината души" могат много лесно да проверят и да се установи, че фактите са други. И вече втори ден "грешите" бройката в пъти, а това прави читателите Ви в пъти по-малко и в пъти по-мнителни. Това са фактите

71

Революция

преди 10 години

В Египет армията свали президента и суспендира конституцията, но там има милионни протести, а тук искате да сваляте правителство с 300-500 човека, а останалите спящи още таят надежди, че Сидеров, Местан, Станишев и Орешарски ще ги оправят.

70

BOKO TIKVATA

преди 10 години

ЕЙ ТИЯ НЯМАТ ЛИ РАБОТА ТА ПО ЦЯЛ ДЕН МИ ЛЕЖАТ И ПИЯТ КАФЕ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБЕРЕМ ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ ТАЗИ АНАРХИЯ И ДА ИМ СТРОШИМ ЧУТОРИЦИТЕ НА ТЕЗИ ***.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ НИКОГА ПОВЕЧЕ БОКО ТИКВАТА И МАФИОТСКАТА ИМ *** НА ВЛАСТ.БАСТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОЛИГУФРЕНИ.САМО ВОЛЕН.АТАКА ,АТАКА НА ТАЗИ ПАСМИНА.

69

Chikatilo

преди 10 години

до 82...кух си като лидера ти Сергей....или си някоя ДПС-турска *** ? а? Признай си фесче по колко пъти се молиш на ден резаняче

68

питащ

преди 10 години

кой плаща инициативата?

67

Анонимен

преди 10 години

Щели да борят младежката безработица, браво!Как ще стане това, след като ЕС ще спре парите?ЕС на комунисти не вярва!Докато са тия на власт, пари дето се вика НЕМА!Няма магистрали, няма временна заетост.Ще има нови 250 000 безработни, помнете ми думата. Дойдат ли тия на власт, България винаги потъва, защото те обслужват интересите на руската държава, а не на своя народ!

66

4321

преди 10 години

Чета коментарите по-долу подкрепящи правителството и направо ми става лошо. Само необразован и не много интелигентен човек може да подкрепя този кабинет. Олигарски в момента се готви да емитира външен дълг от 1-3 млрд, за да изпълни социалните "мерки" - изкуствено вдигане на пенсии и заплати и естествено помощи за ***. С нетърпение искам да видя физиономийките на подкрепящите Олигарски след като държавата фалира, но това си е патент на БКП от прехода. Само за справка - фалитът ще е 4-ти.

65

Рънърса

преди 10 години

ейо Тицин там ли е?

64

Chikatilo

преди 10 години

до 85...онази дето те завиваше като беше малък им дава кафето бро ...*** да я видиш

63

Анонимен

преди 10 години

Кои са тия "НАС" дето дават кафето?! Дали не са едни дето ни наричаха матрял. И искаха вързани на строг нашийник?!