204

Спонги

преди 10 години

Ха ха ха ха ха . Перфектен шарж. Браво. Бетонните глави, освен, че не могат да мислят самостоятелно, нямат и чувство за хумор. Ха ха ха ха ха ха ха .

203

Анонимен

преди 10 години

Ама , ти ли ще свалиш правителството?ХАХАХАХАХАХАХА!

202

Анонимен

преди 10 години

Сега остава и интелектуалецът Михайлов да се самозапали и гейберският цирк е пълен!

201

Анонимен

преди 10 години

Този комплексар Найо-Зайо Байо и други като него тиквувеници докараха "синята идея" до кривата круша, а сега ще оправят глобално "демократичната". Аман от пискливци, "поборници за свобода"! Гаванките им ще да са празни, щом отново си показаха носовете. Найо, Бакърджиев, Сугарев, Георги Марков, Соколов, Надка - един дол некадърни, но жадни за власт и внимание дренки.

200

graywatch

преди 10 години

До Анонимен 221 :)) ама наистина си смешен с глупостта си. От днес съм в отпуска приятелю. И имам доста свободно време, което смятам да изгубя в протести. След като падне правителството, ще отида до Турция или Гърция на почивка.Та кажи за Дебелеевски. Как е хавата ? Ще се обрязвате ли в Юруш или вече сте го направили ?

199

Diyan Georgiev

преди 10 години

До ATAKУВАЩСъгласен съм с теб. В последно време медиите манипулират обществеността, настройвайки хората против Сидеров. Целта е отклоняване на вниманието от основния проблем - СРАСНАЛОСТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА С МАФИЯТА. Всички управлявали България от 1989г до ден днешен са за съд. Идиотско е да се търси вината в партия, която не е била на власт!!!

198

Анонимен

преди 10 години

ГП, казвал съм ти и други пъти, че си платен драскач на Прокопиев, а това е същото, защото тези пари идват от Хамерика, а ти отвори едни джуки, че се разкинваш от работа...*** ментелива!

197

до 215

преди 10 години

Не разбирам, за какво им е на ГЕРБ да са в НС?! Нали трябва да защитават държавата и народа... е това и правят! Най-доброто за държавата е оставка и избори!

196

graywatch

преди 10 години

До Анонимен 217Кажи де.. хубаво ли е да си *** на Дебелеевски ? :))) Колкото за измяната .... :))) циркаджия.

195

Дани

преди 10 години

Найо трябвяше да изяде две три палки по нахалната си кратуна зада разбере че е един обикновен гражданин и нищо повече!Усещането че подобни постъпки са геройски е лъжовно и пагубно за държавата!

194

Анонимен

преди 10 години

ГП, крадеш работно време от германеца, освен ако не е същият, който държи Росенчо на къс повод. Тогава разбирам и високата ти заплата- за измяна на Отечеството!

193

graywatch

преди 10 години

До герпНапротив, четох го с отвращение оня *** монитор, защото такова мазнене е отвратително. ББ трябва да е луд за да иска подобно нещо а той със сигурност не го иска. Пеевски го правеше сам...пеевски беше за 3 дни шеф на данс и гдбоп ! С достъп до данни на нато ! Щетите са вече нанесени ! Оставка и избори !

192

герп

преди 10 години

До graywatch7 години Пеевски като лъскаше имиджа на тиквата не ти пречеше, нали ? Пеевски не е депутат в момента! Не "управлява"! Къде са герп? Защо не ходят на работа?

191

graywatch

преди 10 години

До Анонимен:)) Кажи за Пеевски, не извъртай

190

Анонимен

преди 10 години

ГП, в момента крадеш от работодателя си германец!

189

аз

преди 10 години

Оставка че ми се ноди на море!

188

Анонимен

преди 10 години

Де бе Орехов, дай кокала, че изгиваме! Боко пак е вдигнал кръвното, на Цоко всяка втора дума е Ставри, Фидоскова иска да бяга в Белград! Прокопи вика, че сме го разорили и сме некадърни и т.н. и т.н. Молим ти се бе, бъди човек!

187

graywatch

преди 10 години

До Анонимен 207Искаш да те управлява ДПС и Пеевски ли :)) ?

186

graywatch

преди 10 години

до 206Аец Белене българско и родно ли е ?Аз съм българин и протестирам срещу това правителство. Защо от атака са против българите и подкрепят ДПС :))) ?

185

YYY

преди 10 години

Естествено, че ще арестуват такъв подкупен провокатор. Напоследък много от платените провокатори се оказаха журналисти и медии. Герб и другите, които изценират протестите, влагат средства в това медии и медийни личности да нападат "Атака" и други политически партии. Такива платени и нагло държащи се журналисти, които са верните кученца на Герб, не заслужават нищо друго освен затвор!!!