51

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н 72, вижте това:С правителствените самолети са летели ЦСКА и Локомотив София. Двата клуба не са платили задълженията си и се водят дела.Как се води дело за нещо, което не би трябвало да бъде извършвано? Все едно аз да Ви продам крадена кола, за която Вие знаете, че е крадена, а като не ми платите, да заведа дело срещу Вас, че не сте си платили крадената кола... Няма логика никаква.

50

bojinkata

преди 11 години

До Богдан, да сте направили когато бяхте на власт бе тикво, ама кво ти пука, бюджета плаща. Сладък живот, държава обърната на частна фирма. Лов, риболов и love! Стюардесите и пилотите разказват що за птици са летели!

49

Kaleko Aleko

преди 11 години

Е, явно няма да получа отговор :D

48

Анонимен

преди 11 години

republikansskite PRESSTAPNIZZI i KRADZZI ot 1944 godina OGRABIHA TOTALNO Balgarskia Narod ...republikata E PALNA NAZZIONALNA KATASTROFFA,EDINSSTVENNA TAKAVA v HILADOLETNATABALGARSKA ISTORIA.

47

Мунч0

преди 11 години

До АнонименНе е така приятел, трябва да се търси сметка за всичко и на всеки !!!

46

Шoп

преди 11 години

Отиването и връщането се броят за отделни полети ако не ви е известно.Партията на едно джудже, което няма даже шофьорска книжка се занимава с разследване на авиоотряд. От тук коментиращите колко са се качвали на самолет като пътници поне?

45

Анонимен

преди 11 години

За Коледа ще му лапате ,пак шланга на Бат Бойко ,жалки форумни комплексари...Авиоотряда ви е най-големия проблем на България, нали????

44

Kaleko Aleko

преди 11 години

До тези, които ми цъкат минуси:Дами и господа, какво нередно виждате в това някой да лети с правителствен самолет/хеликоптер, но да си плаща за това? Какво лошо виждате? Доколкото съм чувал, цените на АО28 изобщо не са ниски, напротив. Не сме САЩ, че да си позволим Еър Форс 1, самолетите са скъп лукс. Какво лошо има отрядът да печели от чартъри?

43

До 41

преди 11 години

Ти си много ***, бе момче. Не мога да допусна, че има такива тикви като теб. Никога ли не си гледал по телевизията самолетни катастрофи. Веднага се съобщава броя на жертвите /брой пътници, брой екипаж/. Така, че човека много правилно го е написал. Че то в обикновен междуградки автобус се знае колко човека пътуват. Какво остава за самолет. първо се ограмоти и тогава пиши.

42

КПСС

преди 11 години

То така е много лесно... що не разширите разследването от да речем 2000 година на сам а? Да не се окаже, че тия са капка в морето? Не че ги оправдавам... Ама е лесно така да се плюе само по едните... Вижте и другите и тогава плюйте...

41

alex

преди 11 години

AMI NORMALNO,vse pak tova e bulgaria.vsi4ko moje 6tom nima zakoni.Da gi natikame v pandiza i tolkova,pone drugite 6te imat strah.Vse niakoi triabva da plati ama da ne e naroda. DOSTATU4NOOOOOO

40

Анонимен

преди 11 години

Дребнави парламент се занимава с дребнави работи...А защо не се провери периода на тройната коалиция? Станишев да не е летял на крилата на любовта на Вигенин? Искам реципрочност на проверката...Мухльовци и кокошкари. А Хохегер комисията, а Белене комисията, а Сименс комисията кога ще поработят? И в комисията кой? Данчо Ментата...

39

Kaleko Aleko

преди 11 години

Аз не виждам какъв е проблема, ако човекът, който е летял, си е платил за това. Проблемът е, ако не си е платил :)

38

Аз

преди 11 години

И ловец съм и рибар съм, на закона мамата ибал съм!

37

Шoп

преди 11 години

А какво стана с атаките по наземни цели и противозенитните маньоври, за които пищеше тоя Лаков? Авиоотряда има поне 8 екипажа и на всеки екипаж му трябват по 70-80 часа на година МИНИМУМ. Дали летят празни или пълни няма никакво значение.

36

s_641031

преди 11 години

До bariera_61на тебе бариерата е в мозъка ти-не допуска мисли ,а само клишета и то в едно направление-не обиждай умните които знаят все пак нещо повече от тебе-че всички крадат,а никой не си признава,без разлика в партийна принадлежност-и още нещо-изобщо не се обаждай,като не разбираш

35

Ghero

преди 11 години

Сега тази новина за 24 часа ще потъне в небитието и пак ще ни пробутват на първа линия "спонтанните протести" на "интелигентните", "образованите" и "достойни" българи.

34

Анонимен

преди 11 години

До коментарПиши по един коментар ,разбрахме ,че си "умен"...

33

Язе

преди 11 години

До Анонимен 36Тъй де. Могъл летял, друг могъл - крадял, могъл - трепал... Кой каквото може това прави.

32

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 38Селски,не си напрягай пилешкия мозък за тези неща! България няма нужда от тези "разследвания" ,а от работеща икономика...