37

ИИИИИ????

преди 10 години

И КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЛИДЕРИТЕ НА РЗС И АТАКА И ДВАМАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ПСИХИАТЪР

36

Chikatilo

преди 10 години

Всеки който застава зад БСП и ДПС и АТАКА заслужава да бъде изпратен далеч от България с вагон пълен с прасета и *** !!!

35

стига трихте

преди 10 години

Дори да се киприте за няква смешна коалиция с Пръмова, фронта за спасение на Боку и разни други плазмоди не си мислете,че народа ще ви остави на власт! И стига сте разпалвали етническия мир нещастници! Ставате за герой от някоя турска сапунка за друго не ставате! Лъжи и насаждане на омраза и то УМИШЛЕНО,за да гризнете кокала отново, но ние няма да го допуснем !!!!

34

111

преди 10 години

тая политическа ква да се махне най добре от политическия живот в бг !имаше избори и народа гласува но не за Янка партизанка каква наглост и дебелоочие от РЗС

33

Chikatilo

преди 10 години

до 31...ами май си е етническа....реално се говори за правата и свободите на турците...тоест делят се от останалата част от населението ....това не я ли прави етническа?

32

Pich

преди 10 години

"РЗС ще настоява като страни по делото да бъдат привлечени и международни наблюдатели от ЕС и САЩ, които да дадат своето становище по дейност на Атака." Qne po kolko to plashtat na chas tvoite pokroviteli?

31

Анонимен

преди 10 години

Яне е напълно прав. И за етническата вражда запълвана от Атака ... и за групичките полугладни, квартални тиквeта, които да "арестуват" всеки, който е против Волен. Кое от изброеното от Яне не е вярно ?

30

Одисей 1

преди 10 години

29 тя не е етническа , я преброй колко са българите депутати в парламента , друг въпрос е че е мафиотска организация , но не е етническа прави разлика

29

Chikatilo

преди 10 години

ТУКА СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОЯ ЛЬОЛЬО !!!

28

г_з

преди 10 години

Щото па ДПС много законна. Нали са забранени на етнически принцип партиите. Кво праим сега?

27

Анонимен

преди 10 години

До РеволюционерЗащо с лика на ЛЕВСКИ,предателю????

26

историка

преди 10 години

Не си губи времето Яне , АТАКА вече се САМОУБИ

25

val 789

преди 10 години

Каза и го направи!!! Оряза ни Сидеров и АТАКА държавната субсидийка,кажете ми може ли да я караме само с парите на Боко и ГЕРБ!!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Я кой изпълзя като недоубита от Райд ***.

23

Анонимен

преди 10 години

ЗАБРАНЯВАЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

халата

преди 10 години

До ????????????????????не влезна,защото не купуваше гласове..!!И сегаа тия сега какво да ги търпим ли..да не би да ти харесва Болен!

21

Анонимен

преди 10 години

Мисля , че Атака трябва да се забрани, но трябва да се забрани и БСП , понеже са комунистическа партия, ДПС също защото са етническа партия. Още повече трябва да се забрани ГЕРБ- освен че е комунистическа е и мутренска /престъпна/.

20

val 789

преди 10 години

До 14 АнонименКак ли и с какво право ще го съди в Англия от английски съд,след като престъплението е извършено в България!!!! По тази логика всички ка тръгваме да си търсим правата в английският съд,защото видите ви там сумите били по-големи!!!!

19

ХХ

преди 10 години

Янче , спокойно симпатяго, той Боленчо почна като тебе да става като фурнаджийска лопата, така че и с него ще се случи същото, което се случи и на тебе, т.е. ще гледате и двамата парламентарен контрол по телевизията, това са естествени неща. Нали помниш как лизкаше дупето на ББ, после го уволняваше, ние не сме глупави , помним ги тези неща.

18

Lazar

преди 10 години

Най-сетне някой адекватен на ситуацията..защо плюете...да не би поведението на Волен да е нормално..защо толкова време никой нищо не напрваи..сега някой реагира нормално и ние пак..против него..егати и народа сме..честно!