49

Анонимен

преди 10 години

да ви пикая на интелектуалцитенови лица стари мерациили стари лица постоянни мерацикато ги видят хората си представят че българия е торище

48

Boiko плодов зеленчу

преди 10 години

Няма ли ги Йоло Денев,Рут Колева,ЕДИ Сугарев/абе ква е тая фамилия/Кольо Босия и Васко Кръпката -никви Интелектуалци не сте!!! Самозванци а къде сте тръгнали без проф.ВУЧКОВ ,той колко книги /с доноси/ е написал Вие толкова не сте прочели!!!

47

Анонимен

преди 10 години

Кой бе,олигарха Росенчо ли ще ги озапти.НИКОГА.

46

Анонимен

преди 10 години

Тези пишман интелектуалци са най-налудното не само на днешното време ами на цялотоот 1989 до сега.

45

овчар интелигент

преди 10 години

Малеее,че то от вашите писания излиза че Волен е най-голамият интелектуалец в България!

44

за матрияло

преди 10 години

С унищожаването на интелектуалният капацитет на една нация,тя автоматически се превръща в племе!Нагледен пример за това са ***,а ние вървим със страшна сила по пътя на *** на България и българите ако все още са останали читави такива човеци.

43

ruseborn

преди 10 години

Тези пък кви са, а ние пък кви сме?Само АТАКА и Волен за президент. Ама той и сега ще ги вкара в затвора!@ Квото и да стане Волен винаги е Number One и тезе герберските паразитни интелектуалци ще си дадат малко от големите заплати за бабината пенсия

42

Анонимен

преди 10 години

До PeshonizerСпоред теб,кои са интелктуалците ,ако не философи,журналисти и лекари ,професори.Може би земедлци,животновъди и *** ?

41

Анонимен

преди 10 години

Като си помисля колко скопена е нашата интелигенция от доста години, наистина освен от подаяния от властта как иначе да оцелее? Да сте видели писатели, художници, артисти, режисьори да ибрикчийстват така на Обама или на Камерън? Това си е от времето на Тато и Л.Живкова.И тогава "интелектуалците" ходеха при бащицата. ***.

40

гери

преди 10 години

До един видни евреи и ***,който никога не са работили,се борят срещу други видни ама на майтап а вие си драскайте глупости.Дегенератите ни таковат .................там е заровено кучето.

39

Da13

преди 10 години

Президента трябва първо да озапти протестиращите! За съжаление и той е същия "интелектуалец" като пенясалите от злоба режисьори и писатели, на които не знаем имената. Той "подгря" шоуто с неговите изказвания , че снема доверието си от това правителство още на 1-вата седмица след изборите .А и на Барозу и на ЕНП не им "пука" за обикновения българин, но идват избори за Европейски парламент и ако това ляво правителство направи нещо добро за хората в България ще даде много лош пример !

38

Анонимен

преди 10 години

Тези интелектуалци трябва да са доста огладнели, щом са слезли до нивото на милицията и на президента! Криза е.

37

Анонимен

преди 10 години

хаха! Платените прислужници и ***, наречени "интелигенция". Къде бяха тези предатели, когато хора се самозапалваха от глад и отчаяние?

36

Анонимен

преди 10 години

24 4asa ima interesna novina ot bryksel

35

политолог

преди 10 години

Е драги сънародници видяхте ли истинските лица на комунисти-социалисти-доносници. Тази *** никога няма да подаде оставка освен ако не бъдат изритани с шутове от властта. Почнаха да обиждат демонстрантите и хората по улицата, след това почват да ги бият и накрая гражданска война и комунистическа диктатура. Това им е мечтата на БСП-ДПС-Атака-ДС.

34

Време е НАТО ДА СЕ Н

преди 10 години

Тези поне са написали смислено писмо.

33

Защо бе псевдо интел

преди 10 години

Защо няма до председатея на ПЕС .Защото сте платени мижитурки на Тиквата затова.Какво ви е крив Волен нали той си е заявил ,че е националист и какво искате тогава от него.Подкрепиха го 500 хлд. а вас никой не ви чува.

32

SS

преди 10 години

каквато държавата - такива и и'интелектуалците' й

31

ss

преди 10 години

аз и на интелектуалци не вярвам.ама ако имат доблест да се ливнат с бензин и си драснат клечката,ще размисля.това гладната стачка е демоде,бе измекярчета.пламъци искам да виждам.щот иначе се прокрадва мнението че сте просто платени

30

аз

преди 10 години

Тези псевдоинтелектуалци *** защото явно са се облажили от режима на Тиквун.Няма друго обяснение как някой с претенциите за интелект може да иска реванш на ГЕРБ.