104

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 106Аритметиката е следната: от 100% избиратели са гласували 44 %. 31% от ТЕЗИ 44% са гласували за ГЕРБ. Преизчислявайки ги към всички избиратели (т.е. към 100-те %) получаваме, че за ГЕРБ са гласували по-малко от 14% от българските избиратели! Май не са чак толкова много! Това е резултатът от негласуванито на 56% от избирателите!

103

Анонимен

преди 10 години

Абе тоя ГЕРБ по зле от ДПС, вече няколко *** физиономии виждам

102

Анонимен

преди 10 години

Дясно значи БСП!Те другите са комунистически фракци боядисани в синка!

101

Пенсионер

преди 10 години

До Петър Дамянов Пешо, ЧИД - днес е Петровден! Я, момче, вземи да си оправиш понятията в главата! Ще ти е от полза, казвам го с добри чувства. Никога не наричай "комунисти" такива, които не са комунисти. Засягаш някой оцелял старец като мен, а ние не сме много и от нас нищо вече не зависи. Приятен празник и...умната! Никога вече ГЕРБ! Онзи, на който уж "комунистите убили дЕдо" му никога никой да не се хваща на въдицата! Не е толкова храбър, колкото се пише. Защо не наби бесния "камбоджанец"?

100

Очите ми горят

преди 10 години

"ГЕРБ е най-конструктивнаТА опозицияТА, твърди Московски" - май редакторът и днес не си е пил кафето. Четете какво пишете, преди да го публикувате. Все пак имате претенции да сте медия, дръжте се малко по-професионално. Има коментари, написани по-грамотно от вашите статии.

99

Стани богат

преди 10 години

Тук намирам место да задам следния въпрос с понижена трудност: Каква е разликата в поведението на Волен Сидеров и Сашо Диков?Плюсовете ще означават "никаква".Минусите ще означават "голяма".

98

Анонимен

преди 10 години

До вежливия лос PREZIDENT BOLEN NA TOALETNITE V BG URAAAAAAAAAAAAAAA

97

NIKO11111

преди 10 години

Истината е, че в протестите участват основна хора, които са гласували за Атака и чийто вот беше подменен.Волен Сидеров вече няма обществена подкрепа и от тази гледна точка следва да се насрочат нови избори, другото е демагогия.Не може да се правиш на реформатор без да участваш в изпълнителната власт, но подкрепяйки в парламента две антибългарски терористични партии, слугинаж на чужди държави, които са изключително виновни за плачевното състояние на България в момента.Така че стига лъжи и трикове

96

Анонимен

преди 10 години

До Макс Демидж odi sas //edinsveniq patrioti4en politik // ISE GRAMNETE

95

Анонимен

преди 10 години

До ставри 104Ami da Stavri, tova e komunisti4eska aritmetika.Drugarju Ivanov, za Gerb glasuvaha 31% ot 44%. Tova e fakt! Ne me interesuva kak Vie ste glasuval. PRIEMETE FAKTITE komunisti

94

ставри

преди 10 години

До ИВАНОВДа, обаче не само с твоя глас.Направи си сметка с какъв процент е избрано и тогава пиши.

93

вежливия лос

преди 10 години

Здравейте на всички,Волен - ПРЕЗИДЕНТ! АТАКА - ПОБЕДА!Лек следобед.

92

33

преди 10 години

СЪРДИТОТО БЕБЕ ГЕРБ .АКО НЯКОЙ ВЗЕМЕ КУКЛАТА Е СЪРДИТ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ...И ТЕЗИ ДОСЕГА НИ УПРАВЛЯВАХА И ДОВЕДОХА ДО НАЙ-ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА И КОЕТО Е ПО-ЛОШЧЕ ИСКАТ ПАК ВЛАСТ

91

Смях

преди 10 години

Били конструктивна опозиция :))))) Ако смяташ, че е конструктивно да не влизаш във пленарна зала и да *** заплата....То ГРОБ са най конструктивната опозиция... Или единствената точка да е нови избори, щото видите ли ИСКАМЕ ДА КРАДЕМ !!! Стойте извън парламента, то и без това на ТИКВАТА там не му е интересно :)

90

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 96 Абсолютно си прав човече.

89

Анонимен

преди 10 години

Волене не се давай на труповете от гЕРБ. Плътно зад Орешарски и Местан за да изметем седесарско-гербавата *** веднъж завинаги!!

88

outsider

преди 10 години

ГЕРБ може да е конструктивна опозиция само ако не влиза в парламента. Не че между тях няма кадърни хора, но зависят от това, какво ще му скимне на една бивша мутра и полицай с пожарникарско образование.

87

Анонимен

преди 10 години

Схемата е повече от ясна-понеже БСП и ДПС не могат да ги мръднат ,сега всички платени медии се юрнаха да нападат Волен Сидеров,защото ако го изкарат извън релси ще напусне Нар.Събрание и ще свърши работата на на ония 2-3 000 "умни ,интелигентни и красиви" уж протестиращи .И после получавате чисто нови Бойко Борисов и Цветанов обвити в целофан

86

Анонимен

преди 10 години

Moskovski palq4o

85

ИВАНОВ

преди 10 години

Това правителство е избрано и с моят глас, така че само ние , които сме го избрали можем да искаме оставката му. Тези дето реват пред парламента , да си свалят първо техните водачи. Те не ме представляват мене , както и 99 % от БЪЛГАРИТЕ. Кои нормален човек , може да си позволи в работен ден да не ходи на работа и през това време да пречи и на останалите да си вършат работата. Пък за ВОЛЕН изобщо не съм му почитател , но вече ми се издигна в очите.Те ГЕРБЕРАСТКИТЕ *** от добро не разбират.