151

gi

преди 10 години

До Анонимен ти си *** а не Бойко Борисов!

150

Анонимен

преди 10 години

Ако Бойко беше комунист, щеше да обслужва интересите на Русия. Освен, че се отказа от някои от техните проекти, включително Белене, водеше тотално про-западна политика. И може да не е перфектен министър, но ме радва колко е искрен, то си личи, че такива изказвания като неговите трябва да ти идват от вътре, това не са заучени реплики (като на др. Станишев например). Със сигурност има доблест и достойнство Бойко, за разлика от повечето ни политици.

149

Егон

преди 10 години

До goro.poromanskiЩе яде като не знае да работи. Който знае да работи тия дни вечер е зает да спасява държавата.

148

goro.poromanski

преди 10 години

има един действителен виц в бьлгария тьрсят изпьпнител за магистрала повяват се 3 кандидати турчин немец и бьлгарин немеца казва на мен ще ми струва 3 милиона километьр турчина казва на мен ще ми срува 1 милион на км появява се бьлгарина и казва на мен ми струва 3 милиона 1 за турчина 1 мен 1 за теб кой е спечелил според вас

147

Анонимен

преди 10 години

Бойко, как няма да си загрижен за БСП, та нали те те създадоха, комустическа утрепко ?!?!

146

goro.poromanski

преди 10 години

НАРОДА ДА ЯДЕ МАГИСТРАЛИ И МЕТРОСТАНЦИИ ЛИ

145

goro.poromanski

преди 10 години

дай и аз да направя магистрала и да взема 50% КОМИСИОННА ТОВА Е СЛАДКА РАБОТА В ЕВРОПА НЯМА ТОЛКОВА СКЬПИ МАГИСТРАЛИ

144

Анонимен

преди 10 години

*** прибери си безделниците от улицата. Много е ясно кой организира тези безредици . Защо не скандират пред централата на ГЕРБ както пред другите централи ?

143

Анонимен

преди 10 години

Гласувах за БСП и КАЗВАМ!!!Пред този изуй *** Тиквата предпочитам не ДПС и АТАКА ани ако ще и Уго Чавес да дойде само Тиквари и Цвинокиовци НЕееееееее!!!

142

goro.poromanski

преди 10 години

а бойко какво направи 4г та да ни управлява по зле не сме били и сега има наглоста да се оправдава

141

goro.poromanski

преди 10 години

хората не са стадо вече

140

goro.poromanski

преди 10 години

борба за власт

139

х

преди 10 години

Червени *** прегръщайте си получесеца и хитлеристката свастика на Волен и изчезвайте защото доматите ще станат качани

138

Анонимен

преди 10 години

До сс-23Куха лейка ,написала подобни несвързани безсмислици ,критикува един преуспял човек...Скочи в някоя пропаст ,да не заразиш някой с тъпотията си...

137

Наив

преди 10 години

Ние се връщаме във времето преди Хан Аспарух.В момента нянма никаква държава,а само географско наименование България.

136

r

преди 10 години

***,един милион са гласували за него за да не ходи на работа,браво

135

злодей

преди 10 години

Браво ,Тиквич-най-после изплю камъчето-новата "тройна коалиция"-ГЕРБ,РЗС-НФСБ+"резервнотоколело Кунева/тя горката,за да се докопа до властта и с Бойко и с СДС-КЪДЕ СТАНЕ!/И за "ниския праг" си призна-да има кой да го подпира,защото знае,че свърши герберското мнозинство! За писмото от ЕК-раздразнени са Тикво,защото вместо да работите в Министерския съвет и да подготвяте документи,ти и антуража ти обикаляхте с военни хеликоптери да режете ленти,да агитирате и купонясвате в резиденциите!Наглец!

134

Анонимен

преди 10 години

Az bih glasuval za Gerb,ne zashoto gi haresvam a zashoto imat dostoinstvo.A tezi deto she zakat minusi sa plahove zashoto imenno tehnite ubavzi dori ne smeqt i u parlamenta da idat na rabota.

133

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Някои хора много си...повярваха.Бойко е един от тях.Време е трайно да бъде...приземен и мечтите му за държавен...капо ди тутти капи,да приключат,защото бъркотията в държавата е...пълна.Използва няколко политици и партии в годините на едноличната си власт,но баламите свършиха.няма кой да му...поверва,че ще запуши...кацата.Народа още по...малко.Не разбира нищо от икономика.Частник от охранителния...бизнес;лапач на...готови пари,чакащ помощи и подаяния от Брюксел.Калинките при него...процъфтяха.

132

мат"рял

преди 10 години

за 4год определено ми писна от неориентирани МУТРИ.............а боко+цецко са си обикновени МУТРИ.......пази боже България ПРОСТАЦИ да я управлуват.....от *** политик не става....боко се постара да го докаже това.....доведе тотална МИЗЕРИЯ за България.........