108

rafaela

преди 10 години

Хубав ултиматум са му постали на Плевнелиев - нека да покаже дали е надпартиен и дали все още обслужва интересите на Прокопиев. При вече намерено решение за изход от ситуацията трудно ще обеди хората, че единствения изход за по-ниски сметки е санирането, както тръби като мантра в последно време.

107

Милка

преди 10 години

Росен Плевнелиев да действа като президент на българския народ, а не като приятел на олигархията. Длъжен е да подпише този указ, така че да не се бави, защото тези въпроси с цената на тока не търпят отлагане. Сега ще покаже на чии интереси слугува.

106

ami sega

преди 10 години

ДО azhara 111. Сега пък и офшорски. А на тези дето се опитаха да назначат дебеляна, какви прякори да им измислим. На тези невинни англечета дето са си направили събрание.

105

протестиращ

преди 10 години

Явно има увеличение в тарифата на платените писачи - поне 10-15 от мненията по-долу са писани от един и същ човек.

104

Targeta

преди 10 години

Ножът опря до кокала и сега президентът Плевнелиев трябва да взима важно решение дали да подкрепи този указ, или не. Ако го подпише, то предава своя приятел Иво Прокопиев, както и Цветелина Бориславова и Христо Ковачки. Обаче ако не го подпише, то предава целия български народ!

103

ami sega

преди 10 години

ДО 109. Много прав!!!!!!!!! За това става дума. Че много от енергийните оигархични,мафиотски закони са гласувани тогава

102

azshara

преди 10 години

Да видим нагледно сега до колко Росен Офшорски наистина мисли и милее за хората и до колко това е една голяма поза. Нали намира протестите за "симпатични", нека да покрепи един законопроект, който е част от исканията на тия симпатични протестиращи или е в конфликт на интереси с лобито, което го създаде???

101

Tiago

преди 10 години

Чии интереси обслужва Росен Плевнелиев ще стане ясно, когато вземе решение дали да подпише този указ, или не. Ако не го направи, значи тезата ми се потвърждава, че е близки отношения с Иво Прокопиев и няма как да тръгне против него. Обаче така по този начин си затваря вратичките на доверие и народът ще протестира срещу него още днес.

100

Анонимен

преди 10 години

никой в тази държава в момента, не е в състояние да ме убеди, че хора, които преди 10-12 години са позволили въвеждането на закони, подкрепящи и единствено обслужващи монополите, сега ще направят така, че тези закони да работят в полза на гражданите!

99

ami sega

преди 10 години

До ахилесов 102. Там където трябва да са, с шайка бандити, които се опитват да пробутат олигарха ПЕЕВСКИ за шеф на ДАНС, с цялата си наглост, нямат място в една зала. Да не говорим, че техния глас, ще е глас в пустиня. *** като решат нещо си го правят и толкоз.

98

Blondi83

преди 10 години

Няма начин да не подпише указа президентът. Да внимава само да не се забърка в конфликт на интереси, че иначе народа го почва още веднага, когато вземе грешното решение.

97

angeloff

преди 10 години

Очевидно този законопроект е добър баланс как да се постигне сносна цена на тока и в същото време и виньорите да запазят работата си, да видим обаче дали Плевнелиев ще подкрепи тези промени, които показват как неговите бивши съпартийци протакаха умишлено нещата и вдигаха рамене, за да могат Бориславова и Прокопиев, както и редица други едри бизнесмени да си печатат парите.

96

Izvestniq

преди 10 години

Всички са затаили дъх и чакат да приключи тази лудница с тока веднъж завинаги. Плевнелиев едва ли е толкова глупав, за да подпише указ, който да удовлетвори Бориславова, Прокопиев и Ковачки!

95

Анонимен

преди 10 години

Нали едно от исканията, и то от основнивне през зимата, беше да се махнат монополите от енергетиката, аНГЕЛЧЕ, дУДЕВ, разни други поставени "демонстранти", къде червени, къде не, нон-стоп облъчваха по телевизиите, това основно искане Къде са сега, нещо изфирясаха, а, да те бяха "червени ***". Да излизат и отново да почнат, искаме да се премахнат монополите. Ще го направят ама друг път. Такъв цирк от Нова година насам не съм гледал, само дето не е и смешен. Честито на циркаджиите в НС и МС.

94

Izvestniq

преди 10 години

Ако Плевнелиев подпише указа и той бъде удобен за кръгът Капитал, то с него е свършено. Народът ще обърне протеста срещу него и ще поиска неговата оставка, което няма да е никаква изненада, ако интересите на България попаднат при Прокопиев, Бориславова, Ковачки!

93

ahilesov

преди 10 години

А къде са Борисов и хората му сега, когато се гласуват толкова важни промени в закона?! Каква опозиция са тия хора?! Нали щяха да бъдат коректив на сегашното управление?! За това ли ги избраха един милион и не знам си колко хора, че да нямат представителство сега в НС.

92

dimityr_penev

преди 10 години

ако президента не подпише указа, нищо чудно протестите да се обърнат срещу него и да започнат да викат под неговия прозорец

91

didoo

преди 10 години

Колкото повече Росен Плевнелиев увърта с този указ, толкова по-зле за него. Много трябва да внимава дали не го прави удобен за Цветелина Бориславова, Ковачки и компания, защото още тази вечер може да има протести пред президентството и народа да му поиска оставката.

90

lorcheto_

преди 10 години

Ако наложи вето Плевнелиев може да очаква след посещенията на партийните централи да наминем и при него! Достатъчно ни бе тая зима къде ни нашибаха огромни суми за ток, които бяха в резултат на последното "зелено увеличение", дължащо се на безпрецедентната държавна помощ по отношение на ВЕИ-тата, които знаем кой ги държи.

89

Dimita

преди 10 години

Той токът, че ще поевтинее, ще поевтинее. Да внимава само президента какъв указ подписва, защото е възможно да го направи удобен за някои скандални хора, които се занимават с енергетика. Тогава народа ще се вдигне и ще протестира лично пред Дондуков!