14

13

преди 11 години

Хората искат да говорят за ОСТАВКА, не за икономии или икономика... !

13

Анонимен

преди 11 години

strahotna ikonomika ... Plashtai na *** za razmnojavane .. Plashtai im danucite ... Plashtai im toka i vodata ... I ozakonete kashonite v koito jiveqt ... Vie ste strahotni strahoten plan ...

12

gfdggfgdeaf

преди 11 години

Ем не говори за оставка а я подай, за икономика може и после да си говориш.

11

Стефан д-р Чолаков

преди 11 години

Протестиращите не са "20-ина човека" бе наглец !! 80% от хората подкрепят протестите - виж социологическите проучвания ! 20-ина от тези 80% са ИЗЛЕЗЛИ пред общината в Благоевград, останалите имаме работа и само затова не сме там !Комунисти-демагози !

10

РАД

преди 11 години

Няма такава наглост просто!Хиляди са по улиците от 2 седмици след серия умопомрачителни скандали, а тия се правят, че няма протести! Продължават да ни плюят в лицето като обясняват,че 15 000 човека са платени! Нямам думи просто!Правят си някакви дебати, срещички, коментарчета все едно държавата не се тресе от скандали и нарастващо недоволство!Ей това е ! Тези хора няма срама и достойнство. С поведението си сами ще провокират насилие,защото показват абсолютно незачитане на Обществото!

9

Този

преди 11 години

Какво да работи? Да постави още някой на отговорен пост? Да си казва на бялото черно и да си продължава с неговата си демагогия, така ли? Или за започне така мечтания за *** проект АЕЦ Белене, с което щедро да напълним нечии интереси и да се "извиним" на Русия, че сме ги забавили с парите някоя и друга година?Не, благодаря, не желая ТОЗИ да работи за мен!

8

........

преди 11 години

баси наглия човек!

7

Икономист

преди 11 години

И от каква икономика разбира тоя компир? Може би планова ? ***!

6

Леке

преди 11 години

Човекът не работи, слуша какво му нареждат, а тези, които му нареждат, не гледат българския интерес, народния интерес - гледат чуждестранния интерес и лично собствения си интерес!!! А всички бездейни алцхаймери поне да не пречат, след като нищо полезно не правят

5

Сотир

преди 11 години

да, бе, кукловоди, оставете го Орешко да работи :) Току виж свършил нещо, ама нейсе

4

Анонимен

преди 11 години

На оакания Сидер му преведоха парите и днес има форум. Скапоплатената к...а Сидера. Тоя повече няма да види парламент при нови избори само ще си стои в скапаната си кабеларка да дрънка глупости пред 5 човека!!***!

3

Анонимен

преди 11 години

Хора, не разбрахте ли, че с мирни протести няма да стане. Наглите *** могат да си карат още 4 години така и ще искат още после.

2

аман

преди 11 години

До Гюро Михайлов първиКАКВА РАБОТА БЕ БАЙ !КАТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА ?! АЙДЕ НЕМА НУЖДА !

Оставете човека да работи!!! Пиите си кафето на друго място!!! Аман от професори- всички от всичко разбират!!!