311

Българка

преди 11 години

Има преврат само в болният ти мозък Волене.А дали ти е останал такъв се питам?

310

val 789

преди 11 години

До 479 анти-фесЧе той ФЕСА ти е сложен още от 1990 година,чак сега ли ти дотежа!!! Като ти гледам коментара и ти май си от КРАСИВИТЕ и ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ и знай аз от такива като теб,ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ЖЕЛАЯ !!!!!

309

Анонимен

преди 11 години

Сидер Ага малча последните няколко дена ...ама явно е чакал да му вдигнат дневната финансова помощ от ДПС и БСП :))) и вчера се направи на убиден ...явно не са искали да си плащат ...е днес е в парламента ..явно са се договорили за повишение ....нали ве предателска проклета Сидер Ага !!! ВЪРВИ СИ В ТУРЦИЯ ПРЕДАТЕЛЮ!!!!!!!!!!!! ОСТАВКАААА!

308

Анонимен

преди 11 години

До 473. Парламента и правителството работи нормално повече от един ден! И какво направиха? Натресоха ни Пеевски за шеф на ДАНС!

307

Мануел

преди 11 години

Събрали се *** и Пульо да ни управляват. Крадете по-бързо, защото дните ви са преброени !

306

анти-фес

преди 11 години

Сидеров, ПРЕДАТЕЛЮЮЮЮЮ,.... *** ще *** прокажена!!! Предсрочни избори ще има, а парламента ще го гледаш през крив макарони турска подлого !!!

305

Отец Паисий

преди 11 години

Вече и децата разбраха,че протестите са организирани и финансирани от ГЕРБ и други политически и икономически тъмни сили.Това е обяснимо.От ГЕРБ беше отнет огромен "бизнес" свързан с контрабанда и концесии,а също така върхушката на ГЕРБ много явно се бои от правоъдието.Затова гребат със зъби и нокти да се върнат на власт.Това е истината,останалото е вятър...

304

Сидероглу АГА

преди 11 години

Караибрахима вдигна мизата за кворума и днес дойде да си прибере парсата!За пари се продаде на БСП, а за удоволствие на ДПС!

303

DeDe

преди 11 години

Selski

302

Анонимен

преди 11 години

Различават ли се коментарите на Сидеров и Ердоган за протестите. Само по това че Ердоган още не е нарекъл протестиращите терористи. На всички разумни хора предлагам да не обръщат внимание на невменяем. Като си отидат в къщи да си направят по една шопска, да извадят по една домашна сливова или гроздова, да седнат под асмалъка с жената и .......НАЗДРАВЕ. Който няма асмалък може и на балкона.

301

НИЕ

преди 11 години

Има законно избран парламент и законно избрано правителство!Те трябва да бъдат оставени да работят нормално поне един ден!

300

Анонимен

преди 11 години

До 452Че кой нормален човек с мозък в главата би подкрепил предложенията на Атака? Ти чел ли си му книгите на Волен? Той е по-голям комунист от Сталин и Хитлер взети заедно.

299

Анонимен

преди 11 години

Защо не го заключат този ненормалник масово напускат от срам партия Атака

298

sboo

преди 11 години

Атака не е националистическа партия,защото влезе в съюз с етническа партия,в момента Сидеров отстоява собствените си интереси и интересите на олигархичните кръгове които имат интерес правителството да оцелее.

297

megi

преди 11 години

ZALA BALGARIA CIE BALGARITE CA SAFISCHLIVI NE CME EDINI MNOGO SLOBA TOVAE BALGARIA

296

Анонимен

преди 11 години

Щом има предатели , ще има и преврат.

295

Танатос

преди 11 години

Да падне правителството Болене и ще бъдеш съден от народа не от съда. Психопат

294

Анонимен

преди 11 години

към 457 - С какво ти пречи етническия турчин? Пречи ти политическата върхушка на ДПС, както и българските политически върхушки. Те докараха както българи, така и турци да мизерстват. Върхушките нямат етност, имат интереси. Колкото до Волен, той е ярък проводник на руските олигархически интереси в България и не е никакъв патриот. Къде остават думите на Левски за свята и чиста република, в която всички, независимо от етност, трябва да са равни?!

293

Анонимен

преди 11 години

Преврата го направи ти, като ни предаде Сидеров оглу. Не съм привърженик на ГЕРБ. Въпросът е защо Атака даде властта на ДПС. Това е важното. Ако е за да отмъсти на Борисов, че му е развалил парламентарната група, много жалко. И сега в тяхната група е същото, защото много от тях се срамуват от това което направи Сидеров и скоро ще напуснат. Не може истински националист да постави личното отмъщения над националните интереси и да даде властта на ДПС. Да управлява ДПС, а не българска партия ??

292

Анонимен

преди 11 години

Отишъл Волен Сидеров на ресторант.Сервитьора го попитал- искате ли маса? А баш патриота рекъл-нема нужда,само стол ми трябва,аз маса си нося!.Яд го е Сидеров,че сега трябва всеки ден да дава по на соттина пехливана по 30 лв и парче пица-много бързо така ще се изпарят 10-те милиона..