103

Am

преди 10 години

"Към Народното събрание бе проявена агресивност, невиждана от години." Наглост! Аз питам кой е източникът на напрежение в обществото: протестиращите или самозабравилите се управници?

102

Диктатура на олигарх

преди 10 години

След като управляващата клика на БСП и ДПС се изгаври с Президента Плевнелиев, и в нарушение на Конституционния принцип на разделение на властите му отне подведомствената ГДБОП, тази вечер в официално обръщение по БНТ Михаил Миков го призова неколкократно да влезе най-сетне в ролята си на Президент ! По какъв повод ? Защото протестиращи граждани пресирали по обидно-брутален начин работата на депутатите в Парламента ? Сякаш Президентът има контрол над органите на реда ! Същият този демокра

101

#

преди 10 години

Най-интернетно и лумпенски - ОСТАВКА!!!

100

Анонимен

преди 10 години

До електорат матряловСъгласен съм но никой няма да ни разреши образователен ценз, а накараш ли всички да отидат да гласуват много малко ще гласуват невалидно според мен!

99

Анонимен

преди 10 години

Ако можехте да работите за хората, сега след толкова години власт на БСП, в България щяха да идват да работят англичани, германци и други........ а не да бягат от тук българите от 60 години.

98

Анонимен

преди 10 години

- Стачкуващите не трябва да се жалят! Ние тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем! Ние тази власт, въобще няма начин да я пуснем! Управлявали сме и ще управляваме! Ако трябва ще се боядисваме и пребоядисваме вечно, но пак ще сме си ние!- Абе, ако трябва ще ги изтрепем и пак няма да пуснем властта!

97

A380

преди 10 години

когато сте в опозиция изборите решават всичко, а когато сте управляващи изборите не решават нищоха-ха

96

Emil

преди 10 години

А защо толкова напирахте за избори февруари , като не решават нищо ?

95

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези манипулации на масите. Аз не съм маса и си имам мнение. А то е че трабва да си ходите наглеци. Подавайте оставка.

94

Най после

преди 10 години

Доживяхме да чуем от председателя на Парламента, че изборите на решават нищо?!?! А кой решава в такъв случай, г-н Миков?

93

Анонимен

преди 10 години

Ами да пробваме, да видим дали няма да се променят нещата.

92

До Анонимен 98 Задължителното гласуване няма да реши нищо. Защото можеш да задължиш човека да отиде до урната, но е можеш да го задължиш да сложи Х-че в бюлетината! Избори в работен ден, никакво гласуване в чужбина, образователен ценз - минимум средно образование и то завършено преди 21 годишна възраст...

91

МОРКО МИКОВ

преди 10 години

Миков,кажи ЛИДЛ бе !

90

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

СЛЕД ПЕРФЕКТНО ИЗВЪРШЕНАТА МАНИПУЛАЦИЯ С ИЗБОРИТЕ, СЕГА НА МАЯ МАНОЛОВАЯ Е ВЪЗЛОЖЕНА СЛЕДВАЩАТА ВАЖНА ЗАДАЧА - ДА БАВИ, РАЗМОТАВА И МАНИПУЛИРА ПРОМЕНИТЕ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС!НА БСП ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ПАДАТ ОТ ВЛАСТ. ВСИЧКИ ИСКАМЕ ПРОМЯНА НА ИЗБОРНИТЕ ПРАВИЛА - Е, ТОВА НЕ ИСКАТ БСП И КОМПАНИЯ, И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ПОЗВОЛИ ТОВА!ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА, НАДЯВАЙКИ СЕ ПАК ДА НИ ЯХНАТ СЪЩИТЕ!

89

Анонимен

преди 10 години

Задължителното гласуване ще реши много неща. А най-важното, ще намали влиянието на ДПС върху което и да е правителство и ще обезсмисли купения *** вот!

88

До ............. 94 Mиков не е титан на мисълта, но и народа не е на това положение щото прелива от акъл... 24 години нищо градивно, винаги миене на ръцете с политиците, без да се замисли че политиците не са се родили в НС - те отиват там защото *** така решава с гласа си!

87

ami sega

преди 10 години

А, когато клепахте цяла предизборна кампания по любимия си ДС брутален начин и когато ескалирахте зимата напрежението, не ревахте срещу медиите, и нямахте нищо против всичко надлежно да се отразява, особенно измислените ви анонимки срещу Цветанов. А, сега да видим хубаво ли е. Вън ***.

86

.............

преди 10 години

Миков това не го решаваш ти. Не ти се плаща да даваш акъл на твоя работодател ( българския гражданин ) Ти си един *** работник на който народа му плаща заплата.

85

бай Георги

преди 10 години

Днес, по-малко от 2 месеца след провеждането им е очевидно, че изборите не решават нищо...А бе решават,решават защото за тия месеци които сте на власт ,ще изграбите и това което е останало...просто нямам думи .

84

#

преди 10 години

"...демократичен изход от днешната криза е невъзможен" - това като ЗАПЛАХА ли да го разбираме?!