200

ПОМИЯРИ

преди 11 години

Днес, МУТРАТА, ПРЕСТЪПНИКА, ЛЪЖЕЦА ЦВЕТАНОВ ОБЕЩА, ЧЕ КАТО ДОЙДЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СИ СВАЛИ ИМУНИТЕТА САМ, НО ВМЕСТО ТОВА ТОЙ И БОРИСОВ ОРГАНИЗИРАХА ОЖЕСТОЧЕНИ ПРОТЕСТИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЗА ОСУЕТЯТ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА. ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ОТ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ЖАЛКИ ГЕРБЕРСКИ ***.

199

Revolucioner

преди 11 години

Атака няма да подкрепи и това правителство, няма да подкрепи и което и да е правителсво, докато не дойде такова на власт, което ще предложи нови методи на управление и няма да има за цел да граби народа. Атака не подкрепя правителството, но не подкрепя и продажните уш протестиращи, защото протестите и правителството са в тясна взаимовръзка и всичко е един нагласен сценарий.

198

brymbrym

преди 11 години

До KAMEN-BGИмам някакъв спомен, че президентшата напусна при Прокопиев и започна работа за Пеевски. Направи си фирма и нейната фирма поддържаше сайтовете на Пеевски. Дали все още работи за него, не ми е известно.

197

Анонимният

преди 11 години

Нека да съдим партиите по делата им. Герб бягат от отговорност и все повече техни схеми излизат на яве. Новият кабинет показва, че е демократичен и работи бързо. Вие кое си избирате да е на власт? Крадците, които гледат само личния интерес или тези, които искат да извършат промени в полза на обществото?

196

11111

преди 11 години

станишев недей увърта вече сдаваите власта защото ако продължавате така улицата ще ви измете.министърът на вътрешните работи ми беше симпатичен но и той се продаде за което съжалявам .ще си носи кръста.браво на протестиращите в софия свалям ви шапка.дано не се уморите.

195

Анонимният

преди 11 години

Обществото търпи от 2001 г. един сикаджия да вилнее в тази държава и същият той да се прави на морален критерий. Това за мене е недопустимо и затова се притеснявам за състоянието на обществото - към какво е търпимо и към какво е нетърпимо

194

Анонимният

преди 11 години

Обществото приема безропотно недопустими неща, които върши ГЕРБ. Но когато нещо подобно извършват други партии, особено БСП, нетърпимостта е много силна. Това е важен детайл.

193

stef4i

преди 11 години

Ама кой беше ти, че ще поставяш условия бе изтривалко.Подавай оставка и заминавай за Русия.

192

stef4i

преди 11 години

Ама кой беше ти, че ще поставяш условия бе изтривалко.Подавай оставка и заминавай за Русия.

191

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се крие зад Орешарски , Станишев да ходи да изтегли от семейната банкова сметка милионите , които откраднаха с жена си Моника за да лъскат имиджа на България и да ги даде на най-нуждаещите. А също трябва да върне загубените секретни документи, които липсват вече 5 години.

190

Анонимен

преди 11 години

Дали наистина комунизма си отива???

189

Анонимен

преди 11 години

Какви спешни мерки бе, демагог нагъл и лъжлив. Спешно беше да се овладее държавата концентрирайки се сила в ДАНС и давайки я на мафиот. Ясно ви е, че сте пътници. В момента седите на власт за да подписвате неизгодни договори, лапайки комисионни и залагайки бомба за следващите "щастливци". На вас не ви пука за хората и това го доказахте за 3 седмици. Къде са сега платените агитки? Къде са тия дето трошат с маска на главата? Няма ги, след предсрочните избори, когато вие ще сте аут, ще се появят...

188

Анонимен

преди 11 години

Болен сам се прекара ,да се радва още малко на парламентарната трибуна че вече няма да е види.АDIOSS...Болене...ха-ха-ха.

187

SKYBET

преди 11 години

bolene dlyjen si da poravich nai goliamata si greshka ne vlizai v parlamenta tova e zapoved ako iskash da ostanesh pone 4ovek

186

Марк

преди 11 години

Дали му пазят мястото на аспирант в Университета в родния Херсон Украйна? Руския истърсак и наследник на един от главатарите на Котерията БКП Димитър Станишев Сергей Дмитрлиевич, би следвало да се прибере в родината си и да продължи да пише дисертацията си за съветските униформи!! Струва ми се , че въпросът за копчетата на политкомисарите по време на ВСВ не е достатъчно добре разгледан!!!

185

Анонимният

преди 11 години

Борисов е манипулатор. Същото това недоразумение на природата изригна от възмущение "Как може да назначават сикаджия за заместник министър на МВР". Той употреби думата "сикаджия". А той самият какъв е? Нали той е сикаджия. Щях да разбера възмущението му, ако беше висаджия, да речем.

184

Анонимен

преди 11 години

ХАААААА,забавни са комплексираните герберастиНа прости хора не трябва да им се дава да управляват,един охранител и един физкулрурник не може да управляват една държава,колкото и лош матриал да има в неяНевежите нямат право да говорят от името на всички65% от хората м/у 20 и 30 г. нито работят,нито учат,сега пият кафе пред парламентаГерберасти, щом искате да предизвикате гражданска война,добре,но как 10 000 разхождащисе ще се справят с 100 000 изгладнели и смачкани от Гроб хора??!

183

ХАХАХАХАХА

преди 11 години

Сега Волен ли решава "съдбата" на правителството? Един вид, той го направи възможно, сега и той трябва да загаси лампите на полит-театралната сцена ли?

182

soeendemol

преди 11 години

Колко е прозрачен... и малко дете разбира какво иска да каже , Сидеров не го устройва нов вот защото знае че даже няма да влезе в парламента партията му , така тоя *** изнудва Сидера... който достатъчно се надупи вече... жалка картина!

181

dan

преди 11 години

КатоОбърнахте протестите през февруари срещу правштелството на ББ ви беше хубаво Забрави че който гроб копае сам пада в него