130

osoud

преди 10 години

Хапе го ПЕТЕЛА !?!?!?!?

129

Тия стари муцуни

преди 10 години

винаги се появяват, когато им замирише на власт, не стига че опорочиха и съсипаха синята идея и надеждите на народа ами сега изпълзяха отново, белкем се облажат... Да гладува и да го духа!

128

Journey

преди 10 години

До АнонименНай-лошото е, че такива *** не правят простотиите си от вяра в някакви принципи и осттоявайки идеите си, били те и абсурдни, а защото им плащат.Отдавнашно българско качество- продажност и предателство.

127

Анонимен

преди 10 години

Докато има кънчовци като дози драскач тук - как да се изчистим от всичкия ***? Я да видим на колко хора им стиска да направят това, което прави г-н Сугарев. И вместо да го подкрепим - винаги ще се намерят *** като този кънчо и сидеров, които да продават българската чест.***!

126

Петър

преди 10 години

А къде бяха протестиращите през последните четири години когато ги управляваше един от оснивателите на СИК, къде беше Сугарев?

125

браво

преди 10 години

БРАВО !!! НЕ БИВА ДА СЕ РАЗКОЛЕБАВАМЕ НИТО ЗА МИГ !!! ОСТАВИМ ЛИ ДЪРЖАВАТА В РЪЦЕТЕ НА ТУРЦИ И КОМУНИСТИ - УНИЩОЖЕНИ СМЕ КАТО НАЦИЯ , ВОЛЯ И ДУХ !!!ДПС и БСП трябва да бъдат изметени от политическата сцена , толкава беди ни донесоха , толкова ни ограбиха и смачкаха като народ , че е време за ВЪЗМЕЗДИЕ !!!

124

анонимен

преди 10 години

след два посланически мандата в индия и монголия време е да погладувание гладуваме 23 год благодарение на сугарев и неговата партия

123

Луцифер

преди 10 години

Каква червена смрад се носи от постингите на изпълнените с омраза руски ***! Тези същите се възхищават от деянията на Газдов, Рожгева, Тодоран 1ви и още много, много комунистически престъпници. В същото време почтения и не обвързан с никакви олигархични кръгове Едвин Сугарев е оплют по най-просташки начин!? Това са предсмъртни гърчове на червената слуз, която безвъзвратно ще бъде изстъргана от младите демократи!

122

Помнещият

преди 10 години

Давай, Еди! Ама този път докрай! Свети Петър те чака, защото и на него са му писнали маймунджулуците ти. Ние този филм го гледахме и още тогава не ни впечатли, защото разбрахме, че не си играл честно. Затова сега бъди почтен и гладувай като ирландски активист! Еди, Еди, я кажи не те ли беше срам да ходиш посланик в Монголия, а после в Индия? Нали за това се иска подготовка, каквато нямаш. Еди, само не се надявай да кръстим улица на твое име....

121

БСП/К/

преди 10 години

Искам да кажа едно нещо , може ли?Може, благодаря :"ЧЕРВЕНИ ***" Лек ден.

120

Анонимен

преди 10 години

Дори и не си помисляме да се отказваме. Колкото и нагли да са, няма как да се преборят с честните хора. Никой не търпи около него да се разнася воня на *** и с най-голяма погнуса го разчиства. Ще ви остържем и изметем ***, убийци. Вървете си, докато все още може да преминете през гнева на хората. Но когато този гняв премине в ярост - тежко ви и горко.

119

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям Сугарев !!! Индивиди ,които избират Пеевски за шеф на ДАНС ,не могат да имат доверието на народа,а камо ли да управляват държава...Червената *** служи на олигарсите,а те не са съгласни тя да даде властта...

118

Гошо

преди 10 години

Преди 20 години Сугарев уж гладува пред парламента против Конституцията. Нищо не постигна, ама споменът за "героизма му"остана. Лекари и приятели го умоляваха да спре стачката. Сега си въобразява, че може да повтори номера, но забравя, че всяка история се повтаря като фарс!

117

Иван

преди 10 години

Гербаджиите са използвали държавата като бащиния, съсипаха я тотално ,а сега използват тези заблудени лумпини за да ги върнат обратно на власт.

116

Dobromir

преди 10 години

"Живей за нищо или *** за нещо"Поне едно от пипалата на октопода трябва да бъде одрязано.Дали ще е Борисов или Станишев - има ли разлика?

115

Анонимен

преди 10 години

Защо се дава трибуна на психопати като лицето Сугарев?По себе си ли съди,че кокал не се пуска лесно?Прекратете с психопатичните действия на такива, като това лице,да нагнетявате и без това напрегнатото ежедневие.Никой ли не вижда,че това са резултати от задкулисните дейсвия на американската администрация,която се бои да не изпусне поредната си колония и с всички средства се мъчи да върне послушните си марионетки.Това са действия на НПО,които са на издръжка на Световната банка.

114

Ели

преди 10 години

Този Човек не е спирал да заема гражданската си позиция по начини, които може, през цялото ни "прехождане". През февруари т.г. той прати отворено писмо до главния ни прокурор и къде ли още не, не знам да има следствия от този акт. Запознайте се малко с неговата личност и дела, после съдете по калъп!

113

Гого

преди 10 години

Ее, трябва да си заработи заплатата от Бойко, че започват да са разкриват големите далавери на ГЕРБ. Те ще хвърлят всички усилия за да се върнат във власта , иначе ги чака затвора.

112

Едуин

преди 10 години

Едвин Сугарев гладувал с мерак,Едвин гладувал от сутрин до мрак ,тъкмо му минала таз дивотия ТУП на главата му падна ютия .Обядва дълго депутата обядва дълго я го виж заседнала му кост в устата ,уж депутат но вече бивш .Фил Димитров на строеж си играл ,тихо отзад приближил самосвал,нямало писъци нямало стон само боооооотушки стърчат от бетон Маалката Клара беряла малини ,малката Клара настъпила мина. Още ги помня дори и на сън. Сини очи върху стария пън...........

111

Петър

преди 10 години

Достоен човек е г-н Сугарев, по-българин от много червени *** и платени писачи тук. Докато има хора като него, надеждата ни няма да се изпари. Няма да дадем страната си на прости и неграмотни хора да и определят бъдещето!