59

политически труп!

преди 10 години

Този престъпник, агент Буда, така се държи, че все едно още е мин.-председател, и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"! Престанете да му показвате омразната физиономия и престанете да правите платени репортажи за него! Разберете, че "герб-Буда" умря и че агент Буда е един разложен политически труп!

58

Анонимен

преди 10 години

До bariera_61 ГЕРБ остави една пробита държава, с изяден резерв,раздута администрация,която лапаше яки бонуси, тотално обедняване и оскотяване на общата маса народ, цъфтяща контрабанда, умрял бизнес,методично рекетиран, покровителствани монополи и организирана престъпност ,напълно подменила функциите на държавата. ГЕРБ е последната засега и най-агресивно примитивна издънка на БКП. Трябва да бъде пометена заедно с БСП,ДПС, Атака, Атака и цялата мафиотска партокрация,която ни убива от 24г.

57

anonim

преди 10 години

Никога повече ГЕРБ на власт!

56

bariera_61

преди 10 години

Мегакрадеца на прехода, двойния агент на тайните служби на БГ и СССР комуниста Костов, внедрен като демократ в СДС беше дясната ръка на Луканов и успя да приватизира Балкан за 130 000, а струваше 70 млн, Нефтохим 30 млн, а струваше 1 млрд, Кремиковци за 1 лв, а струваше 100 млн и заедно с РМД-тата, които прилапаха други стотици милиони успя да ощети България с над 30 милиарда. Дъщеря му има стотици милиони $ в сметки ошфорни фирми в Малайзи, Виржинските острови! Този хитрец ще влезе в затвора, но само ако Борисов се върне на власт-няма да има вече прошка за никой!

55

bariera_61

преди 10 години

До 55 ДетелинаАз бях взел преди години СДС, после НДСВ, после Атака! Оказаха се всички клонинги на БСП! Разочаровах се напълно и реших, че никога в България няма да дойде честен и свестен политик! Но Борисов ме опроверга напълно! Сега от дистанцията на времето виждайки целия мафиотски преход, когато бяхме лъгани и грабени от комунистите от тя и техните проектчета виждам, че само и единствено Бойко работеше истински за БГ - никой друг! ФАКТ!

54

bariera_61

преди 10 години

Румен Вълка, който прибираше десетки милиони печалба от събирането на *** на София беше изгонен от Борисов, когато последния беше кмет на столицата, но вече се е върнал в бизнеса и е прилапал 7 големи града, като преди седмица е сключил нова сделка и с прибирането на *** в Стара Загора! Мафията се завръща - спете спокойно деца! Сега се очаква и братя Галеви да се завърнат на бял кон! Много ясно се вижда кой работи срещу мафията и кой я подкрепя! Брендо, Сумиста, Наглите ги хванаха по време на у-ето на ГЕРБ! Ако съда не беше червен още стотици да бяха осъдени!

53

Революционер

преди 10 години

Какво стана с гербарите? Мечтаят си на следващите избори пак да са на власт, но ще ги отрежем . БСП, ДПС и "Атака" също таят някакви надежди за власт, но и те ще отидат на ***. От "Атака" таят надежди, че ще влязат в следващото народно събрание, ако се намали четири процентовата бариера за влизане в парламента на три процента. За това ще настояват в новия избирателен кодекс тия от "Атака"!

52

detelina

преди 10 години

До bariera_61Предлагам ти ,за си вземеш у дома целия герб.

51

qur4u

преди 10 години

Комунетаа, ***! След всичките ла*на дето и*срахте само за 20 дена може и в парламента да не влезете. Намразиха ви всички, дори и собствените ви симпатизанти.

50

До bgsoldier:

преди 10 години

Опааа, май още некой е избегал от Карлуково?! ***`ти "солджъра"...после що армията ни е на тоя хал!

49

bariera_61

преди 10 години

Бившата съпруга на червения банкер и шеф на I Частна банка Йосифов - Моника Йосифова беше назначена от БСП за служебна жена на Станишко! По този начин намериха съпруг (не мъж) на разведената другарка, татко на извънбрачното й дете и най-важното: имидж на мъж на Станишко! Майка му Дина Мухина пък сподели, че не държала името на детето да е на нея то оставаше да бъде и на нейно име! Цирка стигна апогея си когато Станишко заведе Дария в Парламента, където гордо я показваше като своя дъщеря! Такъв цирк като БСП няма друг по света!

48

bariera_61

преди 10 години

БСП има потенциал да ни управлява и пак да ни вкара в поредната национална катастрофа, както успешно го направи при Луканов и Виденов, а при Станишко нещата бяха на кантар, защото финансовия министър на Тройно крадливата коалиция Орешарски призна пред ТВ, че са оставили хазната на минус 500 млн и реално БГ е пред фалит! Добре че Бойко затегна бурмите на разпадналата се държава и наби обръчите на пробитата каца от която чрез всякакви финансови машинации изтичаха парите на данъкопладците и хората мизерстваха! Всяка събота имаше протести пред Мин. съвет, където пенсионери тропаха с празните тен

47

bariera_61

преди 10 години

Борисов е единствения политик в България, които се закле от трибуната на Парламента в детето си, че не е откраднал нито 1 лев, това го каза в отговор на някакво парламентарно питане от БСП! Той рискува живота си за да отърве държавата от мафията и да я върне на хората, на тези същите които бяха подведени от комунистите за да протестират и когато протестите бяха нарочно окървавени от платени с качулки ***, Бойко реши за да не се пролива кръв да си подаде оставката! Борисов е държавник, който с делата си доказа, че милее за България!

46

До bariera_61Ти мина ли през коментар 13 ? Това важи със пълна сила за теб !!!! Стига с тая пропаганда .... - Цецо ти ли си бе ?

45

bariera_61

преди 10 години

Някой друг политик да си е сложил главата в торбата и да рискува собствения си живот като Бойко Борисов за да изтръгне държавата от костеливите ръце на червената мафия и да я върне на народа?! И той като Левски загърби всичко лично и заложи живота си за каузата на България, да може да ни спаси от комунистическото блато и да станем истинска европейска държава, такава каквато сме били преди злокобната за народа ни дата 9-ти септември 1944г! За това хората толкова го обичат и го имат за новият ни, съвременен вариант на Апостола!

44

bgsoldier

преди 10 години

Спасението на България се казва Бойко Борисов. За 3,5 г. управление ясно се видя, че въпреки кризата, държавата ни стъпи здраво на краката си и благодарение на стабилната ни финансова политика, която ЕС постоянно даваше за пример, инвестициите се увеличиха! Новите магистрали ще доведат до още по-големи инвестиции! Ограничи се престъпния бизнес на крими контингента, на наркотрафикантите, заловени бяха Брендо, Сумистта! Само ББ може да превърне БГ в истинска европейска страна! Другите са алчни за власт ментета, които работят за олигарсите!

43

bariera_61

преди 10 години

До 41Дай ги тия факти! само не ми казвай че народа обеднял, защото е беден още преди 70 г. когато БКП дойде на власт с преврат с помощта на червената армия! Иначе най-голямата битка на партизаните е при Жабокрек и доскоро всяка година я честваха! Истината е че над 100 партизани цял ден не могат да превземат един лазарет от ранени немски войници, като охраната е била ,0-на пак ранени немци! След като превземат лазарета, убиват ранените войници, изнасилват мед. сесттрите и това за тях е най-голя

42

До bariera_61:

преди 10 години

Аре вдигай бариерата и дим да те няма! Бактън от зомбирани тъпоумни герберастофили!!!

41

detelina

преди 10 години

Няма да спра да припимнямВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО-ПРЕДИ 1989ГОДИНА ИМАШЕ-САМО ЕДНА ПАРТИЯ БКП-И ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ПРЪКНАХА КАТО ГЪБИ СЛВД ДЪЖД!?ВСИЧКИ СА С ЧЕРВЕНИ КНИЖКИ,ДА НЕ СЕ ППРАВЯТ НА ОЩИПАНИ,ТЕ КЪДЕ БЯХА,КЪДЕ ЖИВЯХА!?ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ ВСИЧКИ МЪЛЧАХА И СЕ НАГАЖДАХА 33ГОДИНИ,СЕГА МНОГО СЕ ИЗУЧИХА!?КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,ЗАДМИНАХА ТОДОР ЖИВКОВ,АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ,ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЦИРКА-ЗНАЕМ СИ НОМЕРАТА!?

40

До bariera_61А ние спряхме да си кърпим скъсаните джобове , защото и без друго няма какво да сложим в тях !Не сме толкова късопаметни като герберасти !