15

az

преди 11 години

Мисля,че като цяло протеста е манипулиран. Мирен,но това не означава,че не е манипулиран. Може ли някой от протестиращите да ми каже защо протестира? Нови избори...хубаво кой ще изберем? Нов изборен кодекс...хубаво,но кой ще го приеме при неработещ парламент?Каква е идеята на протеста ако някой ми каже ще го почерпя:)

14

СССРейчо

преди 11 години

Мутрите и спортната мафия са от групировката ГЕРБ !!!!! ГЕРБ са червена мутро-мафия, а АТАКА е национал-комунистически фашизъм !!! От тях са провокаторите, а зад всички стои БСП-ДС !!!

13

Анонимен

преди 11 години

До otneseniteПеевски, ти ли си?

12

ттттуууууутт

преди 11 години

кучето си лае - керванът си върви .... докато не захапе някой за крачола никой няма да му обърне внимание

11

ттттуууууутт

преди 11 години

комунист с мирен протест не се сваля

10

Пламен

преди 11 години

До ХА-ХА-ХА ... !!!Според теб, ако 120 килограмов човек се покатери на пилоните до НДК и се хвърли върху хората, без значение кой го е пратил и в чия полза протестира, как трябва да се нарече ?

9

ПРЕДСМЪРТНИ КОНВУЛСИ

преди 11 години

Провокаторите са последните предсмъртни конвулсии на ДПС, БСП и Атака!

8

Активно протестиращ

преди 11 години

Да не допускаме хетеросексуални на нашите симпатични протести!!!!

7

АНОНИМЕН

преди 11 години

Какво става с бюлетините ?Какво става с незаконните подслушвания ?Какво става на Моника с парите?Къде е Миро мършата ? Много къде и кога без отговори,затова колкото и да рипаме и скачаме оставка няма да има ,защото олигарсите знаят ,че закон и правосъдие в тази държава няма.

6

Богдан

преди 11 години

Новата самопровъзгласила се ТИК /Тройно Извратена Коалиция/ мрази българските граждани,обградила се е с турци и *** на които им осигурява постове и помощи,за да я държат на властсега започна да им плаща и по 15 лв за контрапротести!

5

smyrt za chalgarite

преди 11 години

da ni vyprygavat s po edin kalashnik i nqkolko granati na po opitnite po ednin--Картечница Максим Соколов 7.62x54 i vednyg zavinagi da prikluchime tazi bezkraina odiseq-

4

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЩе се простира след като ви изметем на ***

3

otnesenite

преди 11 години

А кога арестуват Плевнелиев? Днес станаха ясни нови подробности за офшорната му история, които правят наложителен отговора на въпроса, кога арестуват Плевнелиев?

2

Иван

преди 11 години

Комунисти и фашисти да вървим в единен строй!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Модерното ДС , а пари дават ли ви или само партийни книжки? Как разпознавате "провокаторите" ? Предполагам , че се заглеждате в здрави , трениращи хора , които просто са избрали да облекат черна фланелка и са си сложили тъмни очила, и понеже е топло са се подстригали малко по-късо ..... А всъщност тези хора може и да не са провокатори , но вече сте ги пратили по районните , като вашите дядовци и татковци от ДС !