80

Георги11

преди 11 години

всички други екзекутори на Атака от ГЕРБ , СКАТ който господин Борисов създаде за игнориране на Атака, СДС,ДСБ. България на гражданите,НДСВ и от други партии колонизирали ограбвали, крали България през така наречения преход който не желаят Волен и Атака понеже им разваля сценария и показва истината на Българите!!!!

79

Георги11

преди 11 години

Без субсидии за партиите извън парламента8 293 656 лв. ще бъдат спестени на държавната хазна. Атака , сйщо иска намаляване субсидиите на парламентарните партии и това също е причина за омразата към Атака и Волен и желание за физическото им унищожаване мислете Българи!!! Това е истината Българи не вярвайте на колонизаторите грабителите на България Българи!!!!

78

megi 55

преди 11 години

Г-Н СВОБОДА ДА НЕ НИ ДАВА АКЪЛИ!ОТ НЕГО НЕ ОЧАКВАМЕ ДА МИСЛИ ДОБРОТО НИ СЛЕД КАТО СЪС СТАНИШЕВ ОГРАБИХА НАРОДА НИ СЪС 100 МИЛИОНА ОТ ТЕХНИКАТА ЗА НОВИТЕ ДОКУМЕНТИ КОЯТО СЕ ОКАЗА МНОГО ПО ЕВТИНА И С НИСКО КАЧЕСТВО.ДА НО ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА "СЛУЧАЙНО "БЕШЕ ДАДЕНА НА СЪПРУГАТА НА Г-Н СВОБОДА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СИМЕНС .И ТАКА ОТ 16 МИЛИОНА СУМАТА СКОЧИ НА 116 МИЛИОНА.СТАНИШЕВ И ТОЙ ДА СИ ПРИЗНАЯТ КАКВИ КОМИСИОННИ СИ ГУШНАХА НА НАШ ГРЪБ!!!ЗА НАГРАДА СЕР-ГЕЙ СТАНА И ПРЕДС.НА ПЕС' НАГЛИ МОШЕННИЦИ!!!

77

Анонимен

преди 11 години

Най-добре би било , ако мутрите- ГЕРБ ни отърват от присъствиети си !!! След всичко трябва да си *** за да гласуваш за Тиквата и *** му !!!

76

Adiito0

преди 11 години

ГЕРБ не могат да излизат и да се връщат в залата когато си поискат. Тяхно задължение е да са там постоянно, нали за това им плащаме? А ние ако си позволим това своеволие да напуснем работното си място когато ни скимне, дали няма да ни уволнят? Защо и тях не може да ги грози същото? Обаче гражданите не можем да си позволим това, все пак имаме семейства, за които трябва да се грижим. А ГЕРБ получават достатъчно средства. Освен тези 2000+, които получават по закон от държавата, прибират общо 4000+.

75

феникс

преди 11 години

Господин Свобода! Не ни давайте акъл, а пари! Акъл си имаме предостатъчно, че и в повече! Именно от много акъл сме на това дередже!

74

Анонимен

преди 11 години

Това е плана доган е не плана орешарски. Тези заблудени комунисти не чуват ли хората. ОСТАВКА!!!

73

Анонимен

преди 11 години

Е това ли измислиха тъпанарите от ПЕС, че единствения проблем на БСП и Станишев бил Сидеров и ако социалистите се отърват от него всичко ще е ОК. Г-да европейски социалисти, освен това че постоянно лъжете се очертавате и като много глупави хора.

72

Даниел

преди 11 години

Само една вметка - където в Европа са дошли на власт социалисти, икономиката се е сринала. Извода оставяма на вас.А тия от ПЕС... ами името на партията им говори само за себе си. Явно трябва да им се купува Pedigree Pal, за да са щастливи.

71

Adiito0

преди 11 години

Волен Сидеров е единственият, който е достоен за позицията си в парламента. Всички останали там не си вършат работата качествено, спотайват се и не само, че не гласуват правилните закони, с които да се подобри социалното положение, ами напротив - гласуват такива срещу народа, като издигането на Пеевски. Още от първия ден на управлението си, кабинетът на Орешарски не е направил едно смислено нещо. Ако свалите Сидеров, народът ще изгуби.

70

Анонимен

преди 11 години

Шайка ПЕСоглавци...

69

Обещавам

преди 11 години

Ако ме отървете от олигархично, шуробаджанашки, мафиотски, ДС елементи, етнически манипулатори, с национализма на Атака, ще се справя сам. Подпис:Българин обикновен.

68

Атакист

преди 11 години

....ще си заслужавате съдбата.

67

Xaxxo

преди 11 години

Представящият се тук като "Млад протестиращ" се мисли за много хитър провокатор, но всъщност ченгесарските клишета го издават

66

bgsoldier

преди 11 години

Пуснете си Нова тв и Диков - да чуете истината!

65

въпрос

преди 11 години

а защо най- голямата по численост парламентарна сила няма позиции в НС като председателското място напр.Защо се допуска един депутат да се държи като крупен хулиганин дори в НС ?!Защо повечето значими назначения се направиха "на тъмно" без обсъждане , без други номинирани......Всичко това даде основателен повод на Г-н Бойко Борисов временно да изведе ГЕРБ докато взаимоотношенията добият нормалния тон в тази кризисна ситуация.Лидера на ГЕРБ многократно по различен начин го каза !

64

хахо

преди 11 години

Станишев на една маса със Шулц и.. с ЛободаТова е масата на Болен!!П.П. Драскачи, "със" се поставя само пред думи, започващи със "с" или "з"!

63

Анонимен

преди 11 години

Когато се съгласишченеолиберализъм енеобходим. Тогавасесъгласяваш че лява партия не е нужнавече. БСП СЕСЪГЛАСИ! Станишевсе съгласи!Дори бяхаосновните в това ноу хау. ТакаБСПсе самоуби ощепрез2007мапрактически. Съгласиха се чеЛява Управляващапартияне е нужна ИПроизведохахиляди отписаници на БСПидесни и леви. МЕЖДУДРУГОТО НЕЗНАЕХ ЧЕОРЕШАРСКИ ИДЕЛЯН ПЕЕВСКИ САОТ Атака? Запротестиращите и Шулц е така. Що занеолибералнанаглост.

62

Професора

преди 11 години

Възмутен съм от антиевропейското поведение на Българските Национални Ефирни Телевизии!В България се провежда такъв значим форум , а те ни занимават, какви тъпотии бълва поредния протестираш уличен недорасляк /а уж бяха много интелигентни/!!!Такова тотално оплюване на Европейската партия на Митеран е повече от възмутително !И това умишлено подстрекаване от сутринта да си покажем магариите пред еврогостите бе толкова неморално за едни "национални" медии !Срам ме е заради Вас !Купени и мутренски !

61

Клатилда

преди 11 години

А бе тия с всичкия си ли са!? Станишев заяви лани,пред тия същите комунисти, че "ще свали Борисов с други средства" и заедно с мафията Го свали с цената на смачкана Конституция. Хабер си нямат от българска реалност. След Пеевски слагат психопат начело на комисията за борба с корупцията, мафиоти на Ковачки начело на енергетиката, далавераджии от ДПС начело на икономиката..Сега са дошли тук да ни разправят басни за големия демократ реформатор в червени потури..Всички социалисти са бивши комунисти