258

Нина

преди 11 години

Тези,които плюят по президента са платени комунисти.Вашият президент по-умел ли беше?Интелигентни редови комунисти няма.Всички,които се правят на такива са във властта и гледат да не изтърват кокала.Пишете нещо за парите и хотелите на на комунистите.Всички депутати от БСП са милионери.

257

ГЕРБ!!!!!

преди 11 години

Свалето това правителство. Дори самият президент подкрепя протестите. Време е да сложим край на измяната на комунистите и турците и да възродим великата десница и отново да върнем нашите лидери г-н Борисов и г-н Цветанов. Бог да благослови ГЕРБ.

256

сълзи и сополи

преди 11 години

Росен Плевнелиев през юни 2011 г., месец преди да бъде номиниран за президент, прехвърля въпросната офшорка набившата си съпруга Вероника, за която и досега отрича, че е негова. Разследване на Телеграф и на журналистката от ТВ7 Моника Гаджанова показват именно, че според справка с Търговския регистър на Кипър, прехвърлянето е извършено.Сметната палата е, която да провери какви декларации е подавал Плевнелиев като министър на регионалното развитие, коментира по ТВ7 журналистката Моника Гаджанова.Тя каза, че е получила информация от Йордан Бакалов, че когато Красимир Стефанов е станал

255

коко

преди 11 години

Дори лицето Желю Митев Желев изглежда като великан пред тази сива мишка. По отвратителен президент българия не помни

254

Citizen sv

преди 11 години

Да този протест се различава корено от други с преобладаващата част на млади и ителигентни хора и цели семейства. А киселите комунисти който пишат нечувани глупости и отново гласуват за същите мазни чичаци, са именно *** от провинцялни градчета който мразят всичко различно от това което са свикнали. Тези хора дърпат цялата страна надолу и заради тях ги има такива като Станишев, Пеев и т.н. И го казвам защото познавам лично такива хора. И имено заради тях не живея в родния ми град.

253

bggrajdanin

преди 11 години

Роско за пореден път се доказваш като безхарактерен и безволеви индивид.Ти майка си за в кухнята,а не за президенството.Как можа да допуснеш на консултативният съвет да те прекъсват Волен и Бойко.По едно време (докато затваряше папките си ) се направи на ядосан и направи жалък опит да удариш по масата и искренно се уплаших да не си счупиш ръчичката,но хвала на Господа,размина ти се.Послушай съвета ми и си върви на село където ти е мястото. С неуважение:бг гражданин

252

ЛКД

преди 11 години

Изпитвам огромно уважение към Росен и съпруга му Бойко.Само се чуда къде е кумичката Ники Младенов да извика едно мощно "шалом".Сигурно е отишъл да си смени муфата, знаеш ли го...

251

тато

преди 11 години

ТАЗИ ТИКВА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА УМЕН АМИ ДА СИ ПРИЗНАЕ ЗА ОФШОРКИТЕ ,ДОКАТО НИЕ В БГ СМЕ СИ ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИТЕ ,ТОЙ КРИЕЛ ПАРИТЕ СИ ПО ОФШОРКИ, МРЪСЕН ГЕРБЕР.СЕГА МИ СЕ ПРАВИ НА ВОДА НЕНАПИТА И ПОДСТРЕКАВА ПРОТЕСТИ СЯКАШ НЕ СТОЕШЕ КАТО ПУДЕЛ ПРЕД ТИКВАТА И НЕ СМЕЕШЕ ДА КОМЕНТИРА,ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СТАНА ПРЕЗИДЕНТ.

250

bggrajdanin

преди 11 години

Плевнелиев дай пример като напуснеш президенството,защото народът крещи не само срещу БСП,ДПС,Атака,СДС,но и срещу Герб,а доколкото си спомням мястото ти беше ЗАКУПЕНО именно от тази партия.нещо да кажеш по въпроса?

249

Анонимен

преди 11 години

Росица Кирилова Президент!

248

Анонимен

преди 11 години

До 289Не, по това си личи че преобладаващата част от протестиращите са свързани с общинската администрация и почистващата фирма Титан

247

Анонимен

преди 11 години

Боже,ела и си прибери вересиите, най-сетне !! Че тук е страшно- комунистически пропагандатори, крепко прегърнали идеята за вечна дружба с башибозука и психясалия псевдонационализъм, плюят мащабно, по примера на менторите си, които станаха за срам на цяла България ! Я се прибирайте по бърлогите, нещастници !!

246

Анонимен

преди 11 години

Този на снимката е призидент на 10хиляди ***...ОСТАВКА !!!ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!

245

помак от Гоце Делчев

преди 11 години

Е такъв президент не сме имали.Назначен от Бойко, без собствено мнение, мънкащ безмислици всеки ден.Да ни е честит.

244

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен И аз забелязах и факта ме изненада много приятно,но Плевнелиев като президент не трябва да изказва подобно мнение според мен.

243

Анонимен

преди 11 години

Само платени хора може да водят децата си на протести, нормалните хора водят децата си в зоологическата градина или в парка, така че Плевнята да не се прави на интересе. ама явно се мазни на жена си нали и тя е протестираща :)))

242

Анонимен

преди 11 години

Наистина наяма такъв протест по света който да НЕ оставя камари *** след себе си, именно по това си личи интелигентността на хората участващи в него. Браво българи!

241

Иван

преди 11 години

Не виждам кой нормално мислещ човек не би одобрил протестите. Не, че харесвам герб, но по-голямо зло от бсп, дпс и атака в момента трудно може да си докараме.

240

julie_and_julia

преди 11 години

Така е, хората сме интелигентни и за това можем да си направим сметката и за г-н Президента какви шменти-капели върти и той задкулисно!!

239

Анонимен

преди 11 години

До 284Че кой го направи Пеевски топ олигарх ? кой му даваше дебели общественни поръчки, нали ЦЦ и ББ накраха държавните фирми да си държат преференциално парите в неговата банка.