164

Инокентий

преди 11 години

DNES.bgПОЗДРАВИ от дяда ви Нафърфория него го налегна жега та отиде под асмата да провери бъклицата с вино!А вие работете си работете!

163

аз

преди 11 години

"колко пъти един ли, сто ли..." ще се извинявате и до кога, калинките се преродиха в торни бръмбари....

162

Анонимен

преди 11 години

до: Има и други начини От тука "у лево" и марш при СерГей!!!

161

Анонимен

преди 11 години

Монов, за какво им се извиняваш на тия кенгура?Средната класа освен да лиже топките на *** и да подскача по паветата, друго знае ли? Ку*ецът да ми ядете, калинки! Джучките ще ви сцепя! Търпението ни се изчерпа!ВЛАСТ НА НАРОДА!

160

сещам се разниработи

преди 11 години

Тоз *** тутю-*** вече 8 години, все ме наказва и все не може да ме превъзпита...

159

kuku44

преди 11 години

Drugaryo mONOV,vie lichno ne bihte zaveli decata si tam (na protestite),zashtoto prosto ne sa vashi.

158

смеххх

преди 11 години

"шшш ей ало интернет зависимите, стига сте се възпалявали. ето братска китай има милиони зависими притесняваме се и за вас ***..опа извинети...пак казах квот не трябва. нещо не ни върви подбора на думи все се бъркаме и все нещо грешно казваме или избираме. но вие ще ни простите нали? кво толкова"*** МРЪСНИ КОМУНИСТИ ДОЛНИ ОТИВАЙТЕ В КИТАЙ ДА РАБОТИТЕ ЗА $50 на месец и млъкнете веднъж за винаги. не искам да управлявате вие! аз ви плащам аз решавам...поздрави народа

157

Гражданин

преди 11 години

Тоя нерез се извинява,онази *** на образованието също. Тези ни взеха за балъци.ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!!! Долу тази *** ***!!!

156

AnoNymm

преди 11 години

#ФОСТАВКА! за тебе, тебе и тебе.

155

ПРАВИЛНО

преди 11 години

До Има и други начини"Драги протестиращи! Има и други начини за самозадоволяване, освен да крещите "Оставка и "Мафия"!"

154

йб

преди 11 години

A Пък червените *** са затрили стотици милиони животи

153

ХАС

преди 11 години

Един доказан ДОНОСНИК никога няма да ни разбере!Неговата сетивност е така закърняла ,четой би намразил и децата си ако не са праволинейни и верни на идеите на комунистите ,а именно/МРАЗИ,КРАДИ и УНИЖАВАЙ СОБСВЕНИЯ СИ НАРОД В ИМЕТО НА ЧЕРВЕНИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ/

152

Има и други начини

преди 11 години

Драги протестиращи! Има и други начини за самозадоволяване, освен да крещите "Оставка и "Мафия"!

151

отец Нафърфорий

преди 11 години

"Технологията роди днес интернет ***. Те протестират за всичко. Може би ще започнат да протестират и за това, че съществуват. В други държави отнемат родителските права при участие на дете в политически митинги", са точните думи на Монов, цитирани от "Сега".ААА с едно извинете няма да мине ОСТАВКА!!!!

150

Джедай Мастър

преди 11 години

И какво извинение е това: "Извинявам се на тези, които са се засегнали и са се припознали като такива"? Това не е извинение, а обидно високомерно изказване на *** човек, надценил важността си.

149

SKYBET

преди 11 години

ei maramonov da da ti idaria edin po mucunkata i posle da ti kaja izvinivai stava li?

148

Анонимен

преди 11 години

От годините работа този май е получил професионално изкривяване. Вече поставя диагнози на обществото. Ама дори пристрастяването към едно или друго нещо не означава, че човека е ***. Да технологиите работят срещу вас, но в интерес на хората. А подобно шикалкавене не е извинение. Без да съм лекар и аз ви поставям диагноза - нагъл, безкруполен неудачник. Лекува се вкъщи, без досег с околните!

147

dim

преди 11 години

не водете ку4етата си на протеста///не водете децата си//не водете родителите си//наи добре и вие не ходете//това искат тези//ще ходиа с когото си искам

146

Анонимен

преди 11 години

"Извинете" е много модерна думичка напоследък.Първо Станишев,после Местан,този господин,Клисарова....гаф след гаф!В една нормална държава извинението щеше да върви с оставка бе,мили ни държавници!Циба на всичките 240 некомпетентни,алчни,крадливи,продажни ***!

145

vesko02

преди 11 години

Нарочно ръсят глупости, ама скоро май няма да има право на отговор.