403

Анонимен

преди 10 години

Орешарски е кадърен човек,майната му на БСП-то,въпроса е работа да се върши,ама почни от съкрашения на лапачите от държавния апарат.А Бойко си е просто един пожарникар или полицай,се там,за нищо не става.

402

2

преди 10 години

Какви българи сте вие бе нещастници..Орешарски със всичките си мерки прави само едно..превръща България в *** държава-създава условия за още по-безконтролно раждане на този етност който като кърлежи ще изпият кръвта на България.*** .

401

Р.Илиев

преди 10 години

ЗА КАКВО ОСТВКА БЕ СМЕШНИЦИ ВИЕ ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ ОТ УЛИЦАТА

400

ДАНИЕЛ РАДКЛИФ

преди 10 години

До До 401"Бизнеса и частниците имат страшно много пари но това замразяване на заплатите ги облагодетелства и направиха още повече." НЕ Е ТОЧНО ТАКА , НО ДА - ПОООООООВЕЧЕТО БИЗНЕСМЕНИ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА УВЕЛИЧАТ ДВОЙНО ЗАПЛАТИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ , ОСОБЕНО В ПО-МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ЗАЩО В НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИТЕ ВЕРИГИ КАТО "ЛИДЛ" , "КАУФЛАНД" , "ПИКАДИЛИ" , "ТЕХНОМАРКЕТ" , "МЕТРО" И МНОООООГО ДРУГИ ТАКИВА - ЗАПЛАТИТЕ СА ОКОЛО 450 ЛВ ? ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТЧИТАТ ОГРОМНИ ОБОРОТИ !!!ЗАЩО ?

399

Катя

преди 10 години

Никаква оставка, оставката е лесна, работа се иска!

398

Анонимен

преди 10 години

Мачкай бедняците Деляне!

397

Анонимен

преди 10 години

КАК ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПОДПОМАГА БИЗНЕСА И ИКОНОМИЧЕСКЙЮТ РЪСТЕЖ В СТРАНАТА???СЛЕД КАТО СЕ ВЗЕМЪТ МЕРКИ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ТЪРСЕНЕТО!!!А КАК СЕ ПОСТИГА ТОВА???С УВЕЛИЧЕНИ НА ДОХОДИТЕ В СТРАНАТА!!!

396

DeadZeppelin

преди 10 години

как да дадеш оставка... кокала е дебел. ама и народната тояга ще е дебела тоя път

395

ЛОВЕЦА

преди 10 години

ЛОГИКАТА СОЧИ, ЧЕ СЛЕД НЕПОДАВАНЕТО НА ОСТАВКА ОТ ТОЗИ ЧЕРВЕН ***,ЩЕ ПОИСКАМЕ : КАКВО?????????????????? ОПА,ДА СЕ СЕТИ САМ!

394

Анонимен

преди 10 години

Моля те Господи,ела на земята и прибери в пъкъла българския Парламент... поп коко

393

Анонимен

преди 10 години

Големи *** има тука Разбира се че Може да се вдигне Минималната Работна Заплата в България на държавните служители Колкото До Частният Бизнес ЗАПЛАЩАНЕТО ТАМ В НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ НАД ХВЪРЛЯ МНОГОКРАТНО МИН.РАБОТНА ЗАПЛАТА!!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПАРИ ДВИЖИ НАСЕЛЕНИЕТО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ЧАСТНИЯТ БИЗНЕС И ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА

392

Мера според мера

преди 10 години

Нека Орешарски да направи толкова издънки, колкото и Бойко Борисов и чак тогава да си подава оставката

391

незнам

преди 10 години

БСП не са толкова *** че да не знаят че Пеевски ще предизвика моментално протести, а подготвяха почвата и с други глупости (заместник министърката на образованието, проекта за озаконяване на *** гета) и като видяха че няма протестиращи сложиха Пеевски за да излезнат хоррата най-накрая. Интересното е какъв е плана по- нататък, Дали са решили да сдадат властта защото са видели че нищо няма да могат да направят, или за да се отвлече вниманието от енергетиката или нещо друго не знам.

390

Анонимен

преди 10 години

Защо всички говорят от името на народа, кой народ бе, пияните *** от улицата те ли да дойдат да управляват, имаше избори хората избраха 4 партии това е...Кой да е премиер Янко Петров ли?? Че а лично бих му разбил зъбите на тоя ***!

389

българка

преди 10 години

Орешарски,не забравяйте, че народ не се лъже!Той Ви даде шанс на изборите.Втори път няма да го получите.Вслушайте се в неговите съвети и забравете партиите.На всички нас ни трябва стабилна,сигурна и работеща държава.Пожелавам Ви да мислите като българин,а не да сте подвластен на прищявките на политиците.Ако успеете да спасите икономиката на България от клещите на герберската мафия и беззаконието,което е вече 4 години сред нея,значи сте успели.Успех!

388

BG

преди 10 години

Kogato narodat ti q iska nqma kak d a ne q dade6. Ima 2 varianta Parviq e tiho i krotko s dobro a Vtoriqt da si q dadete pod zdravata raka na naroda.Ku4eto kato ne iska da pusne kokala moje da se naloji da mu se izvadi sas se zabi !!!

387

Curtis Jackson

преди 10 години

Предпочитам БСП че при тях по лесно се правят кинти. Не ми трябва да протестирам, те повечето са безработни и протестират от злоба и завист към тези които имат повече от тях. Нали ги видях на витошка, нкяви наркоманчета с пластмасовите бири за левче. Които иска да живее добре се оправя сам, трябва предприемчивост и образовение. На младите келешчета по улиците дето викат ще им кажа само че техните връстници в Америка и Европа на 17-19 стават милионери, а тези нашите слушат азис и подобни ***.

386

Анонимен

преди 10 години

Дупе ще дам но оставка няма да дам

385

...

преди 10 години

Toq do grob shte q stiska taq vlast

384

Анонимен

преди 10 години

Нагъл.По-нагъл.КОМУНИСТ.