186

До 193

преди 11 години

И защо точно го казваш? Ми то много хора, които са се махнали от страната по времето на тиквата, също се чувстват доста по-добре. Нещо съвсем се оплете, хем не си за тиквата, хем продължаваш да изтъкваш, че тогава си бил най-добре. След като не манипулираш плоско за тиквата, тогава защо ни занимаваш с личния си живот, дето в крайна сметка не се оправил заради тиквата, а въпреки него?

185

Chilo

преди 11 години

kostinbrod.bg/wp-content/uploads/2013/06/chilov.jpg

184

Трона

преди 11 години

Кръв повръща - властта не връща. *** комунистическа!

183

Анонимен

преди 11 години

Еееее,голямо шубе ги гоне от тоя Бойко бе,довчера му се подиграваха че все със Станишев се оправдавал,а днес и станишев и лютфи,и болен сидероглу,все с бойко се оправдават,и всички станаха много отговорни,било безотговорно да се махнели,и дежурното...щото Бойко......и т.н.Оня пък *** Сидерчо,се барикадирал в дупката си и се слюнчи с едно микрофонче,атакува вечер като останат малко хора,партизанин го раздава.Жалка картинка

182

iliya

преди 11 години

BSP e na vlast...no more comment.

181

sasho762

преди 11 години

До художникаБлагодаря, че ме разбираш! В крайна сметка всеки се разжда и живее, но накрая остава това, което е направил.

180

Чеп

преди 11 години

Аз пък съм за серГЕЙа! Никой друг толкова бързо няма да унищожи БСП, затова подкрепям Станишев и му давам доверието си, макар никой да не ми го иска.Ако остане начело на комунистите, тоя другар ще ги загроби окончателно, че и ПЕС - овете в Европа може да затрие бързо -бързо.От това по-хубаво, здраве му кажи!Ха така, бийте се помежду си другари ***, веднъж поне да погледаме и такъв цирк, че ни омръзна все обикновените българи да тъпчете, крадете и лъжете!Марш, червени *** до банята мирно

179

bgsoldier

преди 11 години

до 172, ами ако хората гласуват за Герб, да - ще се наместят на местата на бсп сега. Щото имаше един милион души, които бяха гласували за тях - и тук не ми вкарвайте червените сигналчета за подменяне на вота поети дълбоко от червения цацаров - щото абсолютно нищо не се доказа, това беше блъф на бе си *** - ту! Бойко го плюете, ама излезе и подаде оставка, пусна кокала, а тези са се впили като кърлежи, пият кръвта на народа - *** вчерашни. Няма такъв парадокс, народът не те иска - а ти се буташ!

178

sasho762

преди 11 години

До 180: Абе мушморок, ти си един нехранимайко и плиткоумен ***, който не схваща смисъла в думите на другите, защото в ушите му звучи омраза, а устата му прелива злоба. Ти се скрии нещастик болен, мързите да бачкаш, мързите да гледаш чак, но не те мързи да плюеш. С плюене всеки може, но ако сам не си помогне човек, няма как да му помогне друг. Повтарям ти, за да запомниш-не съм за ББ, само твърдя , че лично аз и моето семейство, сме се чувствали най добре при неговото управление! Айде у лево!

177

optimist

преди 11 години

Сергей, Сергей... Имаше един призив преди години Ser Go Home, трябваше да го послушаш и да си отидеш достойно. Сега се излагаш като кифладжия. Збогом, както би казал проф. Данаилов.

176

Toma

преди 11 години

Ako i sega Stanishev uspee da izlaze bulgarskija narod,shapka mu svaliam

175

художника

преди 11 години

До sasho762Браво пич! Искрен си, за разлика от психиасалите драскачи, де`т от всичкоразбират и всичко им пречи.

174

стоян петров

преди 11 години

Станишев да лее бетон на АЕЦ Белене. Да покаже как се строи.

173

арес

преди 11 години

бсп потегля бавно и славно до крах

172

Анонимен

преди 11 години

До 182 аз съм от стотиците които са гласували за бсп и го обиждам не ме е срам,ще затрие 100 годишна партия.

171

Анонимен

преди 11 години

182, разбира се, че ги обиждаме, народът е *** и невменяем, но нещо повече - гласувалите са подкрепили активно престъпници, това прави и тях такива, така че освен невменяеми са и част от гробокопачите на страната. Герберастите, червените бабички, *** и турците - всички.

170

Килюминати1

преди 11 години

Русофилистичния *** незабавно трябва да бъде изселен от България, ако ли не поиска, трябва да бъде заточен на Белене!

169

Анонимен

преди 11 години

В Украйна майна,тука не те искаме.

168

Драматург

преди 11 години

Щом никой от това Незаконно Правителство не си подава Оставка.То Аз като БГ гражданин не виждам смисъл повече да оставям в България подавам си Оставка от Държавата България,събирам си багажа и дим да ме няма!!!Сбогом майкооо Българийооо тези АнтиХристи те Погребаха жива....

167

diadko50

преди 11 години

Дали е добър или лош ,държавата се управлява от политици.За него са гласували стотици хиляди българи.Обиждайки него ,обиждате тях.Изборът е ваш.