18

Анонимен

преди 11 години

Няма независими медий - всички омаловажават протеста. В Плводив били около 100 - 200 човека на протест - повече от 10 000 са. Със сигурност е така и в Благоевград, и във Варна. Обаче е по- лесно да кажеш, че са 100- 200 - едно нищо.

17

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЗащото те са граждани на България както в САЩ или в някоя Европейска държава има бълг. и те са с двойно гражданство.

16

запознат

преди 11 години

И в Смолян ще има протести...Въпреки протестите в страната, нашата Дора не научи урока. И днес в Отзвук говори за областен и заместник от БСП, а за ДПС втори зам.областен и секретар. Ето срещу това се протестира, Дора. А освен това, секретаря не може да е политическа квота, защото изискванията към него са големи, или пак ще промените закона, както направихте за Пеевски.

15

Буревестников

преди 11 години

ДО НОМЕР 15 : Ядосах ли те , ДПС-активистче ?!?! По времето на БКП такива като теб и тия за които гласуваш и отиват в БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ без дори да знаят БЪЛГАРСКИ ЕЗИК бяха по ниски от тревата и си гледаха главно тютюна... а не ходеха да се месят в политиката и икономиката на Майка България.... че даже и да наглеят да са водещ фактор и да имат половината Министерски кресла в смеховторния "програмен кабинет"!!! Бай Тошо добре им отвори границите и им каза... КОИТО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН ДА БЕГА!

14

Салахадин

преди 11 години

В Благоевград нещата са пред гражданска война!!Оня си е докарал 5 автобуса с активисти от помашките села защото не го пускат в общината.Има сблъсъци м-у ТУРЦИ и БЪЛГАРИ!!!ХАйде независимите медии,къде сте?Време е за пушките!!!

13

Властта е болест

преди 11 години

г-н МИСТЪР Х В САЩ ИЛИ РУСИЯ И ДВЕТЕ СА ПРЕЗИДЕНТСКИ ДЪРЖАВИ ДА ТЕ ОБРАЗОВАМ АЗ - ЧЕ КОЙ СЪМ АЗ - НИКОЙ. ИМА ИНТЕРНЕТ ПРОЧЕТИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА

12

мила

преди 11 години

До БуревестниковхахахахаДа жалко че Борис също не е жив, доколкото си спомням със закон беше забранил всички партии.

11

Буревестников

преди 11 години

Жалко , че по голямата част от всички бивши "големи" на ЦК на БКП вече НЕ са между живите!!! Защото ако бяха.... И се организираха в едно ново БКП.... Щяха да смачкат всички на едни евентуални избори... и БСП... И ДПС... и "ГЕРБ"... и "ЮРУШ"! А после нямаше да има ни вопъл... ни стон от загубилите! Щяха да са по ниски от тревата и да се свиват по миши дупки от страх! И най важното.... ДПС просто щяха да "изчезнат" за нула време!!!

10

Анонимен

преди 11 години

до МИСТЪР Хзащо в Хасково???????? и тук живеят БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Не може ли честно? Нещем ДПС във властта, Ами защо няма призив, за забрана на хората с двойно гражданство да гласуват? има някакви отвлечени желания.

8

Мистър Х

преди 11 години

В русия, сащ и други старин губернаторите се избират от хората, а не се назначават.....в САЩ не можеш да станеш канидат - президент ако не си бил губенатор. и въпреки това хората избират тази длъжност. Тя е престижна. Тук спускат параштисти. Поредното нещо което трябав да се промени. Преди поне районните кметове си избирахме. При герб и това ни бе отнето- исакем мажоритарен избор на райони кметове и губернатори.

7

Der

преди 11 години

Аз нямам нищо против да имаме областни оправители от ДПС, така поне ще имат подкрепата на властта, а не като ГЕРБ навремето слагаха областни за да мачкат цели области където нямаха подкрепа.

6

Мистър Х

преди 11 години

няма нищо лошо ДПС да си назначава хора вКърджали или хасково, Търговище или Разграда където е традиционно силна. Но в ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ където 9 десети от населението са българи и където жив *** няма ил в Пловдиви - толова Българо-гръцки град! дума да не става. А защо ние не назначим Българин за обчластен управител в Кърджали? нима мюсюлманите ще го приемат еднозначоно? това също трябав да залетген за промяна - областните управители да се избират от населението, а не да се назначават

5

Буревестников

преди 11 години

Такава ТОТАЛНА ГАВРА и ПОДИГРАВКА.... Такава наистина НЕВЕРОЯТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА НАГЛОСТ.... С Майка България каквато проявяват в последните няколко дни новата траги-комична "Тройна Коалиция" - БСП,ДПС,партия"ЮРУШ" НЕ СЪМ ВИЖДАЛ нито в последните 23 години, нито още по малко преди това! Дебелян Беевски-шеф на ДАНС?!?! Областни управители на градове,като Благоевград и Пловдив - Турски *** от ДПС?!?! Тия , преминаха абсолютно всякакви допустими граници на търпение и наглост! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!

4

Властта е болест

преди 11 години

Аз не съм съгласен да е Каймаканов , но има едно просто обяснение хората не са образовани и явно не знаят , че ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ се предлага винаги на представителна личност , той няма управленски длъжности , той не взима решение за абсолютно нищо - и не зависи от него нищо . Каймаканов е българин и това е факт , но хора ддсари нямат място в каквито и да било държавни структури

3

Анонимен

преди 11 години

Птъво се пробваха с Тихолов после Пеевски , обласни - тия хора само разделат баницата без да вършат нещо полезно

2

Анонимен

преди 11 години

До МОРИЕНТАЛСКИ "специалисти"

1

Анонимен

преди 11 години

Гласувахте за тях сега протестиратеЗащо след като знаехте че БСП юе се коалира с ДПСслед дъжд качулка е вашата работяЯвно не става само с викане трябва и Акъл