112

Протестиращ

преди 11 години

Моля, дайте информация за организацията на протеста днес. Намерих стотици противоречиви неща в Twitter и групи във Facebook с различни информации. Ако някой е наясно нека да пише. Благодаря!

111

WhenYou

преди 11 години

До Анонимен 128А на миналите протести за точка се едно нямаше хлапета с бири в ръце - ама тогава не мрънкахте нали?

110

Анонимен

преди 11 години

хлапета с бири в ръце щели да решават съдбините на народа

109

Вальо

преди 11 години

Какво протестирате? Да бяхте гласували на изборите! Пак докарахте тиквата и турците в парламента пък сега сядайте по асфалта....От тия по-добри за момента няма и аз не ги харесвам ама това е! Търците ще ни се бъркат докато българите са прости и не гласуват.

108

WhenYou

преди 11 години

До ПИТАМ?????Да гласувахме! И на протестите има много възрастни не само млади хора! Ти не искаш нови избори - ние не искаме партия, която никой от нас не е избирал да управлява - ако ти си гласувал за ДПС разбирам защо не искаш нови избори! Вчера на протеста бяха 3-*** мои приятели, които са гласували за БПС - дори те се чувстват излъгани!

107

Men

преди 11 години

До 112И кой трябва да загине в гражданската война? Съпругът ти? Синът ти?

106

WhenYou

преди 11 години

До Анонимен 114Абе 7 милиона да не гласуваха на изборите? Или 3 милиона гласуваха за ДПС? Като не ти се гледат протести - гледай си новините на турски!

105

anonimen00

преди 11 години

До lyubka.angelova1...на тия специално,толеранс им се дава от 1944......

104

ПИТАМ?????

преди 11 години

ВИЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ГЛАСУВАХТЕ ЛИ НА 12 МАЙ????? ПРИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИМАШЕ ПОНЕ 500 ДЕЦА НА 14-15ГОДИНИ ТЯХ НЕ ГИ ПИТАМ ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ПРАВО - АЗ СЪЩО НЕ ХАРЕСВАХ ПЕЕВСКИ НО ТОВА БЕШЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР СЛЕДВАЩИТЕ ВЕЧЕРИ СА ПОЛИТИЧЕСКИ -ЧУХ ЕДНО МОМЧЕ КАТО КАЗВАШЕ ОБАДИХА МИ СЕ ОТ СДС ЗА УТРЕ ВЕЧЕР ДА ГИ СЪБИРАМ -ДА БЯХА СЕ ОРГАНИЗИРАЛИ ПО ДОБРЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕ ДА ВЛЯЗАТ КАКВО ЩЕ АГИТИРАТ СЕГА ДЕЦАТА -НЕИСКАМ ИЗБОРИ,НЕ ИСКАМЕ ДА ЗАТЪВАМЕ ОЩЕ В БЛАТОТО И ЗАЩОТО ПАК СЪЩИТЕ ХОРА ЩЕ БЪДАТВ ПАРЛАМЕНТА

103

ИБ

преди 11 години

Най-голямата катастрофа на миналия век не е потъването на Титаник. Най-голямата катастрофа е оцеляването на Аврора.... Докато има комунисти във властта ще има и *** като Волен и играчи като Доган. Дерзайте всички докато не изметем най-после комунистите.

102

Анонимен

преди 11 години

Бе тука само платените *** на Кутев, какво се занимавате с тях, те си взимат жълтите стотинки, вие си късате нервите. Няма смисъл.

101

lyubka.angelova1

преди 11 години

Ако се направи анкета сред протестиращите ,за това кой да ни управлява,мислите ли че ще се получи еднакъв отговор.Моята прогноза е -50 % ГЕРБ,25 % ДБГ,10%ДСБ ,5 % СДС и по-малко други и никой от тези няма желание да управлава съвместно с останалите.....

100

lyubka.angelova1

преди 11 години

До anonimen00Нали знаете ,че бързата *** слепи ги ражда....Във всяка нормална държава се дава толеранс от 100 дни на правителството ,каквото и да е то да се докаже...Нови избори незабавно не решават проблема на никого и ви гарантирам ,че пак ще има недоволни и ще си играем на избори до дупка,а в същото време монополите,олигарсите ще стават още по-богати и безконтролни...

99

Жена

преди 11 години

Има ли истински мъже,а Народе!!!Колко още поколения трябва да вегетират като амеби?По добре гражданска война,отколкото по 100 пъти на ден умиране под ботуша на максимум 1000 самозабравили се фамилий ,яхнали от 70 години насам България!!

98

Анонимен

преди 11 години

Вие сте наркомани,сектанти и хомота и нямаме нужда от вас!

97

Анонимен

преди 11 години

До WhenYouМного добър въпрос. И как може така да се прекарам - да протестирам и да не взема и лев... А можеше и 4 годишната си дъщеря да доведа и на нея да платят... Как не вие срам, гадни гнусни, платени драскачи?

96

до 102

преди 11 години

Само интелигентни и разумни хора са по протестите. За разлика от февруари. Вчера имаше 15 хиляди души. Най-големия протест от 90та насам. За 3 дни, с около 30 хиляди хора по улиците, няма ЕДИН случай на полицейска провокация или побой. ЗАЩОТО ТОВА Е ИСТИНСКИ НАРОДЕН ПРОТЕСТ! През февруари имаше 5-7 хиляди души.

95

!!???

преди 11 години

Казах,че борисов е бил член на бкп,и получавам минуси?!!!?Не е вярно ли,тиквеници?Вие,герберасти- заловени като поръчкови драскачи в "Капитал" пак ли сте на линия или на нжекция:)?!

94

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЗаповядай довечера да ни наречеш овце, платен скапан драскач...

93

Ф.С.В

преди 11 години

Протестиращи ) организирани от ГЕРБ - искали старото управление ))) Тази държава няма да я бъде - от алчност за властт накрая и гражданска война ще направят - Явно има някаква далавера за тези който са на власт въпреки че държавата може да бъде цялата в руини ( Сирия)