98

баба Тонка

преди 11 години

Другари социалисти,преди време някой каза,че Станишев ще ви затрие като партия и е бил прав!Честито на всичко ви!

97

г-н Тау

преди 11 години

Държавата ни угнетява - законите са против нас, богати днес управляват, беднякът няма равен глас. Но стига толкова търпение, ний старий свят ще разрушим. Във нас е нашето спасение, с борба ще се освободим! Но ако ли обезумели войска изпратят срещу нас, най-първо стари генерали да чакат смъртния си час! Бой последен е този, дружно вси да вървим! С Интернационала света ще победим!...доста познато,нали?!

96

damata

преди 11 години

Писала съм го и пак ще ви го напиша -вие горе дето сте във ВПС на БСП хал хабер си нямате защо спечелихте изборите!Първо на хората им омръзна да ги командват простаци и мутри.Второ искаха някаква промяна и то към по-социален модел на живот,а не жесток капитализъм.Трето вие ни направихте на последни просяци и продължавате да ни крадете,а говорите че сте лява партия-у вас няма нищо ляво, а само дребно буржоазно мислене и затова тази партия ще се стопи .Нямате и никаква връзка с хората си долу .

95

1010

преди 11 години

Сетихте се хора, но е малко късно - комунист власт лесно не сдава...

94

г-н Тау

преди 11 години

На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! Нека без милост, без пощада, да сринем старий, гнилий строй! Светът на нас се днес надява, напред в решителния бой! Да живее БСП ,Да живее славният български народ..долу капитализма!

93

Анонимен

преди 11 години

SAMO GERB MOZE DA GI DOVAR6I , TIYA DARZAVNI PREDATELI.

92

True

преди 11 години

Сакън! Да не сте пипнали Станишев! Той ни е последната надежда, че ще види най-сетне сметката на столетницата.

91

Анонимен

преди 11 години

След почти четвърт век имало светлина в тунела, БСП си направиха харакири... а и АТАКА също

90

Анонимен

преди 11 години

Aйде пък сега-Простете-стига с тез простотии...времето ви изтича, сега и пенсионерите щe скрият и няма да гласуват

89

г-н Тау

преди 11 години

До Анонимени се надяваш правилно да си ме преценил по няколкото изречения ,които съм написал...дай ми поне 100 дена кредит на доверие...(цветущ израз ,който не бих искал да постна тук);)))

88

Тъпчо

преди 11 години

Късно е либе за китка. Омитайте се. Лъснаха ви алчните ***.

87

г-н Тау

преди 11 години

дано като ме гледаш правилно да ме виждаш ама едва ли

86

ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!

85

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Михалевски има голямата "заслуга"като хидроинженер за водното огледало на Доган Голям приятел на ДПС и съвременен Иванчо Хаджипенчович. Абе -*** с една дума.

84

г-н Тау

преди 11 години

да ве...ей ся таман си мислех към ларгото да хуквам

83

BOYAN

преди 11 години

Аз се чудя тоя глиган Пеевски въобще каква работа има в Парламента??? Марш от там ***!!

82

Анонимен

преди 11 години

"Михалевски, който въпреки острата си реакция пред парламентарната група на БСП, гласува "за" Делян Пеевски да оглави ДАНС"-ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА СА НА ЗАДЕН ПЛАН.ВАЖНА Е ПАРТИЯТА.НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

81

г-н Тау

преди 11 години

не е ли време да отскочим до капаните на плажа...с тия *** форуми ,фейсбуци и тем подобни соц.мрежи всички станахте социалисти а само плюете по БСП -то...противоречите си...наздраве!

80

феникс

преди 11 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ СТАНИШЕВ Е КОМПРОМЕНТИРАНА ВЕЧЕ АВТОРИТАРНА МАРИОНЕТКА И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП! НО СТОЛЕТНИЦАТА Е СТАРА НЕ САМО КАТО ПАРТИЯ, НО И КАТО КАДРИ, ДО ЕДИН ПРОИЗЛЕЗЛИ И НАСЛЕДИЛИ ОНЕЗИ СРЕДИ, КОИТО НИ КОМАНДВАХА ДО 10 НОЕМВРИ!!! ПОЛИТИКАТА НА КОМПРОМАТИ И ПРЕДАТЕЛСТВО В ИМЕТО НА ВЛАСТТА СТАНА ОСНОВЕН МЕТОД НА РАБОТА!АКО НЕ СЕ СМЕНИ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО С ОТГОВОРНИ, СЪЗНАТЕЛНИ, НЕКОРУМПИРАНИ И СЪВРЕМЕННО МИСЛЕЩИ МЛАДИ ХОРА, ТО ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ!

79

г-н Тау

преди 11 години

на 100 и кусур години сме щото сме здрави ко*пелета а да ви видим вас и до тийнеджърска възраст ще можете ли да устискате:)))