10

Атакист

преди 11 години

до 9К'во да прилича на *** тоя скапан фанатик Ердоган. Той си е жив *** ве, брато!

9

9667

преди 11 години

До KOSTAS LINKEДавам ти ги, Балканджи Йово, хубава Смирна и полиса на Константин.Впрегни си каручката и ела да ги вземеш!

8

KOSTAS LINKE

преди 11 години

Ердуан е много грозен.Прилича на ***.То турките са наи-големите *** на планетата..ДА ВРЪЩАТЕ СМИРНА И КОНСТАНТИНОПОЛ, ТУРКО-МАВРИ ТАКИВА.

7

Анонимен

преди 11 години

Ятаган за кратуната на Ердоган.

6

9667

преди 11 години

Не одобрявам външната политика на Ердоан, но за вътрешната му политика го подкрепям! Време е улиците на големите градове в Турция да се изчистят от ***, включително и демонстрантите!

5

Анонимен

преди 11 години

Изключително противна мутра е този ислямист!

4

Анонимен

преди 11 години

Враговете на народа първо се арестуват, после заключват в трудови лагери и в последствие "осъждат" или изчезват. Системата е изпитана.

3

Мюсюлманин

преди 11 години

Дано да има повече лидери като Ердоган, които праведно изпълняват не само функцията на държавен глава, но и повелите и законите на Всевишния.А относно тези провокатори, които са яхнали младежи и демократичната част на обществото ще кажа, че всички, които кроят грозни планове, те забравят, че Аллах не обича мръсните игри и ще бъдат разконспирирани и анулирани.Аллаху Екбер, както се изказа Ердоган пред студенти в Египет : Irfa Rasek Ente Masri! Велика е Аллаховата повеля и всички ще го разберете!

2

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Нямам нищо против обикновените турци, но лошото за Турция е хубаво за България. Затова му се радвам на този ***. Води Турция към гражданска война.

1

tr

преди 11 години

tozi tip e nov vid ot sem na karlejite