12

:)

преди 10 години

Айде почнаха се демокрация - ислям тцттцтт Жалка картинка сме... Само провокатори като тоя 9667...

11

Анонимен

преди 10 години

Нямаме причина да се страхуваме от турците. Воуен Сидеров ще ги посрещне, ще има направи по едно чучпурлу и после ще ги облекчи с уста, както само той обича да прави на турците.

10

факти

преди 10 години

До Гошо...Тъпотода ама наследниците на БКП,вече ги чу*ат турците и им е кев

9

9667

преди 10 години

"...амалгама от ислям и демокрация..."Ислямът и демокрацията са две несъвместими понятия. Демокрацията е единствената форма на социално управление, където 99% от населението на дадена държава доброволно приема финансовото робство на останалия 1%, докато ислямът категорично забранява това!Според исляма, човек може да робува единствено на Бога, но не и на друг човек, бил той и богоизбран.

8

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Да бъде възстановена 3-та армия,с щаб в Сливен в пълния си състав и първоешалоната 7-*** механизирана дивизия в Ямбол,с поделенията си в Елхово,Средец,Болярово,Бояново.Много от офицерите и сержантите,все още са готови да поемат службата;другото е...ала,бала.

7

султан Ердоган

преди 10 години

Всичко каквото прави Ердоган са познати похвати от комунистическо време. Всички диктатори на този свят си приличат и всички имат един и същи край. Чак почва да ми става тъжно за самия Ердоган как не се усеща и се заплита все повече и повече в собствените си грешки.

6

:)

преди 10 години

Какъв е тоя Алексиев? Пак някой псевдо патриот като Сидеров... То в тая държава останаха само ***, освен да плюят и ругаят нищо друго не правят. Нека да си седим на последно място, така ни се пада.

5

qweqwe

преди 10 години

Дайте да си оправим нашата страна а не да оправяме други даржави по форумите!

4

Анонимен

преди 10 години

ДПС настоява за даване на българско гражданство на мюсулманите ,изселили се от България след 3 март 1878г. до сега.

3

факти

преди 10 години

до '90 г Турция беше враг номер 1,след това комунистите и до днес лижат задниците им

2

Нено Сенегалеца

преди 10 години

Ислямска Турция наистина щеше да бъде заплаха за България ако все още ни управляваше Боко турчина и заедно с неговия приятел ислямиста Ердоган кой знае какви мъки щаха да донесът на България.

1

Някъв от България

преди 10 години

Ислямска неислямска Турция е смъртен враг на България и българите, тя иска да ни анексира, а и части от България са все още в състава на Турция