86

АНТИ БКП_БСП_ДПС

преди 11 години

ВСИЧКИ ЗАСПАЛИ БЪЛГАРИ НА ПРОТЕСТ ДА ПОМЕТЕМ ТОВА НЕЗАКОННО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ МАРИОНЕТКИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ РЕЗАНИ ДРУГАРИ,ДОКОФА БЕ ЩЕ ПРЕДАВАТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЗА ШЕПА МОНЕТИ СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ БЪЛГАРИ ДЖАМИЙТЕ ЩЕ ПОНИКНАТ КАТО ГЪБИ СЛЕД ДЪЖД И СКОРО ВСИЧКИ ЖЕНИ ЩЕ ХОДЯТ С ФЕРЕДЖЕТА И ПАТУРИ,А ДЕЦАТА НИ ЩЕ ГОВОРЯТ ТУРСКИ,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ О'ВРЕМЕ ДА НЕ ДОЙДАТ ПАК АГИТЕ С ЯТАГАНА ДА ВИ ОБЕЗЧЕСТЯВАТ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА.НА БУНТ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ!!!

85

Анонимен

преди 11 години

Чета коментари и се убеждавам за пореден път-българинът е *** човек с къса памет.Всички говорите за герб,а не се сещате преди това как предишните ни е*ваха майката.И преди да сте ми замятали минусите държа да подчертая-не поддържам нито една партия,ненавиждам ги всичките,просто защото са едни и същи-пред телевизията се щипят под поличките,на масата обаче цепят баницата...

84

Comodo dragon

преди 11 години

!, абсолютно правилно! Тук политиката се схваща като поприще с цел забогатяване. Идват разни мишки и *** да се нагребът яко и нищо друго не ги касае. Дем.

83

Анонимен

преди 11 години

щом няма пари, защо се вдигат майчински и помощи за отопление, както и се говори за намаляване на пенсионната възраст, причината е ясна, да се възнаградят *** и ***, че крепят червените *** на власт

82

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

ГЕРБ ще остане в историята... като най-неграмотното. корумпираното и мутренско правителство на България. Ще минат поне 10 години преди да излезем от "кризата" на ГЕРБ.Тепърва ще излизат кирливите им ризки. Дано само не са се разбрали с другата ком. партия - БСП, защото пак нищо няма да се случи.

81

Бае Геле

преди 11 години

До един от народаВсяка коза за свой крак, е казал народа. Лошо е, когато не виждаш гредата в собственото си око!Каква беше програмата на ББ,Цвъ Цвъ и компания?

80

grigor

преди 11 години

bravo na .RAD na 100% e prav.

79

!

преди 11 години

Истината е,че който и да е на кормилото,било дпс,бсп,атака,герб, няма на какво да се надяваме.Толкова е изтървана държавата,такъв батак е,че няма накъде.Лошото е,че все още малко хора го осъзнават,но когато се усетят вече ще е прекалено късно!

78

ДИДИ

преди 11 години

НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА НА ДЯНКОВ И ДАЙДЕ ОТЧЕТ ПРЕД НАРОДА ЗАЩОТО ГО ДЪЛЖИТЕИЛИ И ВИЕ НАВЪН. КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТОВА.

77

Comodo dragon

преди 11 години

безименния, в герб също има подобен "спец" - ония с 6-те апартамента :))) Пълно е навсякъде за съжаление. Яд ме е че нямат даже фантазия да съчинят нещо стойностно.

76

Бае Геле

преди 11 години

До Мразя комунистиА някого обичаш ли, или си изтъкан от злоба и омраза от главата до петите?

75

noname

преди 11 години

*** станаха капиталисти, ще започват да облекчават бизнеса. А голямата грешка в това правителство е, че не е поканен най-големият експерт Ахмед Доган. С хонорари от по 1.5 милиона едва ли има по високоплатен експерт от него. А и от това по-голямо облекчаване, здраве му кажи.

74

Анонимен

преди 11 години

Пламен Орешарски. - "Давай да разваляме седянката... експертните рзговори ще размотават... И сега този човек ще ни размотава 4 години с неговите "експерти"...

73

Comodo dragon

преди 11 години

един от народа, а какво ще кажеш за "хибридите" от герб? Там какво е положението? Да започнем с тримата "първи" Борисов, Цветанов и Цачева?

72

Анонимен

преди 11 години

Пак са изтървали лудите гербаджии в нета!Ха сменете им клавиатурите с усмирителни ризи, че съвсем изперкаха и пишат глупост след глупост! Тио бива, бива малоумие, ама да искаш мутри и калинки да те управляват си е диагноза за лудост!

71

Comodo dragon

преди 11 години

..предлагам и още едно сравнение - колко хора на ръководни постове се оказаха без дипломи, в това число фалшиви - при коалицията и колко при герб. Правим една табличка за сравнение и после говорим.

70

един от народа

преди 11 години

Някой да разбра каква е програмата на Хорешарски?Някой да чу нещо конкретно от неговата уста?Не сте, е, няма и да чуете.Този хибрид демократ/социалист има една единствена цел - да замете следите от разбойническия 20 годишен грабеж на държавата.С преврат взеха властта, но с погром ще си отидат най-циничната тройна коалиция, управлявала България!!!Лъжите и манипулациите им вече няма да минат, нито пред народа, нито пред ЕС.

69

0

преди 11 години

male kakvi sa selski mutri

68

до РАД

преди 11 години

1 . Ръста на възраста за пенсиониране е неминуемо особенно при нашата демографска криза, но при сегашното ниво на безработица това е безсмислено действие, което само намалява доверието в осигурителната система.2. Тук не иде реч за увеличение на соц разходи, а за възстановяване на една справедливост, когато осиг. вноски се определят на база миним 310 лв. то и обезщетенята да се определят на тази база, неможе минималния осиг доход да е 310 лв., а обезщетението да е 240 лв. :))) няма логика :)

67

Comodo dragon

преди 11 години

...и още нещо, колко фирми са въртяли поръчки по ЗОП при коалицията и колко при герб (джокер - при коалицията над 2000-две хиляди, а при герб - 57 - петдесет и седем :)))