16

Автовлак

преди 10 години

"Така е много добре", каза за БТА Д'итер Михай, немски шофьор и допълва, че би било отлично, ако мостът бъде свързан с магистрали." от този по-точен коментар няма. Има една хубава нашенска поговорка: " На гол тумбак чифте с пищови". Моста е прекрасно ново съоръжение благодарение, на което доста народ се облажи, преди и по време на строителството му. Отдавана е ясно, че пътищата към него са в окаяно състояние особено за камионите (тясно, разбито, не маркирано с огромни ями ) Сезифов труд демек.

15

българин

преди 10 години

Заслугата ена ГЕРБ,защото комунистите,както винаги обещават, но се съобразяват от тяхната майка Русия,затова не завършен.Защо досега не сме имали мост, защото тогава щеше ще бъде заобиколенатяхната" любовница " Сърбия , печеливша от трафика. Мисля,че Русия има грешна представа за Сърбия, те също не я обичат, но я използват, също като проститутките.

14

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА ГЕРБ!А онези дето не ядат асфалт да не се опитват да се присламчват към чужди успехи!

13

Анонимен

преди 10 години

Bravo - neshto polojitelno

12

ф-1

преди 10 години

Най-накрая нещо приятно да прочете човек в този мутренски сайт!

11

българин от Североза

преди 10 години

Който и да го е направил, това е добро дело.

10

do 13

преди 10 години

Колкото осигуриха финансиране за хеликоптерите и белене за което сега ни съдят. Такова финансиране осигуриха от японците за пристанищата, че ГЕРБ го отказаха :))Осигуриха финансиране за хидроинженера доган и за мариците и за инвеститорите на зелена енергия не и за нещо за народа.

9

Анонимен

преди 10 години

Направо е невероятно колко прости хора има. Какво общо имат Герб??? Целия проект и подготовка стана при предишното правителство. Те го започнаха и бяха предвидили пари от бюджета, те ще го ратифицират сега и открият. А иначе евала на Герб че продължи започнатото а не го спря, но само това е тяхна заслуга. Но иначе на Плевенлиев бяха големи приказките за скоростен път от Видин до София и какво направиха??

8

Анонимен

преди 10 години

Колкото построиха белене, магистрали и пътища *** толкова са построили и този мост. Те не строят но усвояват средства за справка белене, цанков камък, пътищата по тяхно време, градовете ни и т.н.

7

do 6

преди 10 години

Тия али бали ок, но кой и как осигури финансирането ?, което за нашата страна е истинския проблем на много неща. Нали няма да кажеш че бяха *** на които им бяха спрели фондовете защото цял свят ги знае що за стока са.Освен това такъв мост в белите държави се строи за година, а не от 2002-ра та 2013-та

6

Мирела

преди 10 години

"Дунав мост 2 струваше на България над 225 млн. евро - собствени и евросредства, а на Румъния - 48 млн. евро"РОМ-ънците са пак на кяр.Плащат малко а получават половината печалба !

5

анонимен

преди 10 години

Моста е направен от ГЕРБ и никой няма право да се бие в гърдите , че видите ли бил направе от всички. До вчера ни убеждаваха , че асвалт няма да ядат , а днес вече са герои с това което ГЕРБ изгради.

4

Анонимен

преди 10 години

Не знам, но в медийното пространство беше изтекла информацията че хитрите власи са ни прекарали и са щели в смесеното дружество по екплоатация да получават печалбата от такси за автомобили, а дебеловратите краставичари (както официално сме наречени в Румъния) щели да се примиря с печалбата от таксата за железопътни превози по моста. Ясно е че печлбата от такси за преминаващи автомобили е в пъти по-голяма. Нищо чудно да е така, защото текста на тези договори е в тайна за простосмъртните.

3

Анонимен

преди 10 години

Боже,смири глупостта.Това да не ти е градска тоалетна,да я направиш за няколко месеца.Не се иска много акъл,да се провери.2002г са избрани консултантите по проекта,2006г е спечелен търга,2007 г е ратифицирано споразумението с Румъния,и започва строежа.Първият пусков срок е октомври 2010г,но се проточва във времето.

2

до 1

преди 10 години

В момента правиш същото, твърдиш, че ГЕРБ е построил моста от-до, вземи прочети историята на проекта.

1

BKP

преди 10 години

Ami mnogo iasno che GERB gi napravi neshtata te samo, kradiaha i fondovete biaha spreni, GERB otvori fondovete, ama sega bilo ot rabotata na niakolko pravitelstva, abe kazi MOMUNISTICHESKI KRADCI I GI OSTAVI !!!