119

мислещ

преди 11 години

Цветанов гонеше престъпниците.Сега престъпниците гонят Цветанов .

118

Smurf

преди 11 години

Абе така си е при Герберчетата, силни са по обещанията и клетвите ,а кога трябва дупе , почват да се извъртата , да го отлагат, да мрънкат , да се оправдават като ощипани ученички

117

OFFtopic

преди 11 години

Бойко мрази фотоапаратите с лента, винаги я прерязва, преди да снима

116

Анонимен

преди 11 години

Братя Галеви чакат Цецо в Брюксел да играят на карти.

115

Анонимен

преди 11 години

По-добре пак Борисов от колкото БСП и ДПС. Започна се пак, закона за ДАНС те ги създадоха сега си ги усъвършенстват. Чета и се чудя да се смея ли да се плаша ли. Не трябва да допускаме тази коалиция да се развива няма да ни доведе до никъде!! Децата ни ще учат по майчински и ще си гледаме сериалите и новините а министерствата на отбраната ще си копуват пак розови BMW-та, а положението ще ни го представят още по розово.Замислете се !!! По добре ГРЕБ отколкото тия ***

114

Анонимен

преди 11 години

Какъв Бруксел, бе Цецко? Утре сутринта идва Роман Василев. Гледай да си си у вас.

113

Шоп

преди 11 години

Този иска да каже, че ще помоли ЕНП да натиска нашата прокуратурата.. за да не го тъкнат в Затвора... !

112

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ МАЗЕН МИРИЗЛИВ СЕЛСКИ ПОР СРАМ НЯМА СЕЛСКАТА МУ НАГЛОСТ Е НЕНАДМИНАТА НИКАКЪВ ИМУНИТЕТ НЯМА ДА ДАДЕ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК

111

до социолого

преди 11 години

1 мил *** и простаци с ниво като на вожда им ББ .Само,че той печели от вашата простотия,а вие печелите само картички с портрета му.Дерзайте,***.

110

юруш на доматите

преди 11 години

както се вижда демагогията и лъжата е в с тила на ГРОБ-едно се говори,друго се върши,а трето се обяснява.*** ЦвЦВ си търси закрила,никой няма да кани един компрометиран свален от власт подобие на политик в Брюксел.Ама нали хербариите си пляскате на мутрата-вервайте му.

109

ЦЕЦО КРАДЕЦО

преди 11 години

Защо първо до Брюксел, там приемат ли следствени престъпници.EС ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ РАЗХОДКИТЕ ДО БРЮКСЕЛ НА БЪЛГАРСКИ МУТРИ , ПРЕСТЪПНИЦИ , КРАДЦИ И СЛЕДСТВЕНИ.

108

Анонимен

преди 11 години

Ама това да не ти е концерт пожелание бре Цецко...баси нахалството......... !

107

bosnak

преди 11 години

този се готви да бяга

106

СиДянков

преди 11 години

При управлението на Цв.Цв. да не би да е питал престъпниците кога им е удобно да влезнат в ареста ?

105

ГОСТ

преди 11 години

ПРЕСТЪПНИЦИ ДОЙДОХА МАМО НА ВЛАСТ , ПАК СЕ ГОТВЯТ ДА КРАДАТ . И ПАРИ ВЗИМАТ И ПОМОЩ МАМО ОТ РУСНАЦИТЕ САМО ДА СЕ КАЧАТ НА ПРЕСТОЛА ЗА ДА МОГАТ ДА ГРАБЯТ ПРОСТИЯ НАРОД . ТЕ ПАК С БАНКИТЕ ЩЕ СЕ ЗАИГРАЯТ И ЩЕ ГИ ФАЛИРАТ МАМО . А ПАРИТЕ БЪЛГАРСКИ ЩЕ ПОТРЪГНАТ КЪМ ВОЛГА , А НАШИТЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ЛАПАТ МУХИТЕ . ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА НЕНУЖНА МАМО , ИСКАТ ДА ИЗТОЧАТ ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ НАЛАПАТ ПЪК ПОСЛЕ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА НЕ МИ КАЗВАТ . ЩЕ ДОЙДЕ ПРАВИТЕЛСТВО , КОЕТО ЩЕ ВКАРА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ В ЗАТВОРА .

104

СиДянков

преди 11 години

Миналата седмица не се ли отказа от имунитета ? Що за наглец е този ?Цвинокио....

103

социолог

преди 11 години

Такава открита и нагла подкрепа на организираната престъпност от тройната коалиция БСП-ДПС-Атака-ДПС няма как да свърши добре. Те просто са заслепени от омраза към ГЕРБ, но зад ГЕРБ има 1 милион избиратели и надали това ще им хареса. Засега тройната коалиция само плаши с Гл .Прокурор, но и неговата мантра почва да избледнява. Той досега само с Цветанов се занимава. Ами г-н МАСОН в България има хиляди престъпници които вече са обидени от липса на внимание. На 18 години още е бил член на БКП.

102

Анонимен

преди 11 години

Тоя отива на инструктаж в Брюксел, за да го обучат евреите по какъв хитър начин да се извърти.

101

Think

преди 11 години

Сидероглу , недей да са правиш на вървежен пътник си , не знам още как не са те линчували някъде ... ама има време продължавай да се излагаш

100

Анонимен

преди 11 години

1:0 за комунистите. Такава успешна атака не сме виждали скоро. Успяха да се предпазят и никой не пострада за зулумите на тройната коалиция, после дестабилизирана 4 години по какъвто повод им падне. Купиха си политолози, журналисти, социолози, шоумени и др.Настроиха общественото мнение в желаната от тях посока. И сега наивните българи ще обвиняват за всяко зло на света ГЕРБ. Замислете се и ще предугадите и следващите им ходове. Но хората са невероятно глупави. Щом 24 години ги лъжат!!!