14

Кур дю Коленков

преди 11 години

Това е една от най-малките злини,които тези недорасляци докараха на България!А дали Цацаров ще си свърши работата за да го вкара там където му е мястото/с достатъчно точни и аргументирани доказателства/,ще изчакаме да видим и тогава ще му имам доверие,че прави нещо съществено!

13

Анонимен

преди 11 години

Айде Цецко у панделата !

12

Анонимен

преди 11 години

До georgi.ishkitievДа такива ревльовци като теб да напускат държавата, да си сменят имената и да не се връщат.Тук оставаме тези, които смятаме да си живеем живота,без да циврим. Ако комунистите се олеят пак ще ги свалим както 96 година.А затова трябват смели хора, а не мижитурки и страхливци като вас. Така че изнасяйте се страхливци.Останалите да са в готовност.

11

maketo

преди 11 години

И кат му го земат я ке откажем ли пиенето

10

smehurko:)))))))))))

преди 11 години

Цацаров не водил Пеевски на среща с ексминистъра, заварил го там:))))))))))/peevski_shte_izvadya_nayave_sreshtите.Делян Пеевски се закани да измете ГЕРБ на предстоящите избори и ДПС да се настани на власт Като медиен бос Задайте си сами ? > те от къде и как знае Пеевски всичко това............................Той е за раследване г-н Цацаров и Ако има гл Прокурор докажете го сега............В началото на политическата си кариера Цмедийният октопод Делян Пеевски се навъртал около Илия Павлов и би

9

Анонимен

преди 11 години

Генерал Пиночет, къде си?

8

Параход с комин

преди 11 години

"Поискаха имунитета на Цветанов, бездействал за СРС-тата "Всяко действие има противодействие, всяко бездействие има обратно бездействие заявил мъдрия физкултурник.

7

Анонимен

преди 11 години

Видяхте ли това недоразумение на природата Пеевски. Защо ми е толкова гнусен, прилича на 2 либеници една върху друга, ама изглежда ,че и на втория етаж няма никой. Няма да издържа 4 години да го гледам, ще ми дойде вповече. Грозно, тъжно и жалка за България! Щом това *** ни управлява. Аз като данъкоплатец не желая от моите данъци да плащам заплата на това животно.

6

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Цацарофф, като си почнал давай на всички, и на другарите също, не само на калинките, а?

5

инженер

преди 11 години

Това ли е най-голямото престъпление на бивш министър? Предишните като крадоха милиарди тлъстия прокурор защо бездейства?

4

Пич

преди 11 години

Е, трябва да им признаем едно нещо на другарите - оказаха се много по-хитри от Цветанов и Борисов. Значи сега Цветанов ще излезне виновен, за това, че се е подслушвало срещу ГЕРБ?!:))) Това е гениално! С един удар, два заека. Хем подслушваш и после хвърляш кал по ГЕРБ, хем после обвиняваш ГЕРБ, че те са бездействали престъпно, за да се случат тези подслушвания. Просто гениално!:))))

3

Анонимен

преди 11 години

хахаха!!оттърваха го!бездействал???? от един храст са всички!!

2

georgi.ishkitiev

преди 11 години

България никога няма да се оправи, защото българите са *** народ ! Нямат култура, нямат сдържаност и толерантност.. освен това са много завистливи. Когато някой се опита да направи нещо добро за вас, вие търсите къде е слабото му място и го удряте там. За да покажете, че не е нещо повече от вас. Моя съвет е, който може да се маха от тази държава докато има възможност. Много е вероятно след няколко години вече да не сме в EU и да има забрани за работа на българите в много от страните членки.

1

Анонимен

преди 11 години

Почна се!