8

хит

преди 11 години

Как е Цуцун.....Аз съм онзи спасител от гражданска защита преди 4 г.Аз съм онзи от многото , на които ваше височество не отговори на писмата за''помилване''. Докато ти си редил следизборни пъзели, моят син ядеше филия с маргарин.Докато ти редеше апартаменти , моите деца редиха стотинките си в джоба за по една закуска за училище.Сега докато ти се червиш от гузната си съвест се накани да се видим със семействата.Да пием по едно , а децата да поиграят.И ще почерпя за хубавата работа с прокуратурата

7

Анонимен

преди 11 години

Магистралите ще бъдат заменени със зрелища...Хлябът отива за новия АЕЦ.Ликувай народе...

6

Анонимен

преди 11 години

ЦЦ и ББ дойдоха на власт с чувството на безнаказаност. Те мислят и продължават да мислят, че щом определени хора омаяни от харизмата им и оприличаващи се с тях могат да си правят каквото си искат. Това е мислена на типичен престъпник, мутра. Това не е мислене на държавник, който мисли за Вас. За него е важно да го снимат и всичко което се прави не е за Вас , а утре да каже е това аз съм го направил. Защо герберите не могат да разберат, че тези двамата ги използват и никога не са мислили за тях.

5

Усмивката

преди 11 години

Друго си е да влезе Цецко в затвора, независимо за колко време. Пък и да бъде в килия с петима роми да му се порадват.... Или да го сложат в килия с докторите от Г.Оряховица, с набедения за сводник от Кърджали и с Благоевградския лекар. Накрая може да му пуснат Наглите да го изпратят.

4

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Ами сега?!?

3

ххххх

преди 11 години

Ако тая мишка Цветанов го вкарат в затвора поне за година или вземе условна присъда,ще има надежда за тази държава в която живеем.

2

Анонимен

преди 11 години

Nishto niama da izleze vsichko e komunisticheska igra - vijte my minaloto na Cacarov - pomnete mi dumata niama niashto da izleze toia e absoliutno poruchkov a tolkova narod mu se radva - Bulgaria se razkrade Za 24 godini sega Za SRS - ta shte vkarat politik v zatvora - aide holan !

1

отряд 26

преди 11 години

За Цвъки сме приготвили ново марково райе.